Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[/cserf][/fülünyúl]
Ha pedig ilyen agyonmûvelt vagy, nem bullshit generátort kellene ironikusan linkelni, pláne nem arra a hsz-re ami nem baromságot ír.
Kapj magadhoz mielõtt osztod az észt és kötekszel.
[/cserf][/fülünyúl]
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Sajnos tanultam, sajnos ezt mind tudom már 😞
Konkrétan a topik szétbarmolására próbáltam rávilágítani. Írhattam volna akárkinek, csak te voltál az utolsó.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
viszont nem adnak ráadást a párkáppirburg-ból.
[/cserf][/fülünyúl]
"És felébredtem... És most nem tudom,
most nem tudom, – folytatta eltûnõdve, –
mi az igazság, melyik lehetek:
hogy Dzsuang Dszi álmodta-e a lepkét
vagy a lepke álmodik engemet?"
😊
[/cserf][/fülünyúl]
Szerintem ez a "kereskedelmi trévék tehetnek mindenrõl!" egy a sok gagyi közös ellenség keresõs, mindenért másokat hibáztatós duma közül.
Azért ilyet adnak, mert erre van igény.
Ha egy fizikusos, világháborús mûsorra nagyobb igény lenne, azt adnák.
Nem mellesleg vannak tévécsatornák, ahol az ilyen jellegû mûsorok iránti igényt is ki lehet elégíteni.
Nekem amúgy nincs is tévém. 😊
Aki pedig azt hiszi, hogy régen bezzeg, amikor még nem volt tévé minden mennyire más volt annak javaslom, hogy beszélgessen egy-két olyan öreggel, aki nem folyton a "bezzeg az én idõmben" mantrát hajtogatja. Meg fog lepõdni, hogy milyen "rosszak" voltak a nagyszüleink, mégis felnõttek és felnevelték a gyerekeiket, nem is rosszul.
Valamelyik filmben viszont volt egy érdekes szöveg ezzel kapcsolatban. Nem emlékszem pontosan, de a lényege az volt, hogy a rendõrség felvág azzal, hogy megtisztította New Yorkot a bandaháborúktól és a bûnözéstõl, erre mondta valaki, hogy nem a rendõrség tisztította meg, hanem a tévé és a videójátékok, mert van mivel lekössék magukat a fiatalok és nem lesznek bandatagok.
Valaki nem emlékszik arra, hogy miben volt ez?
(a tüzet meg a hajó belsejébõl kitörõ éghetõ gázok táplálják)
Érdekesség, hogy egy ûrcsatában, hogy éghetnek a hajõk az ûrben mi táplálja a tüzet???
Work less, play more!!!
(nem értek nagyon a fizikához, ha esetleg hülyeséget mondok akkor az azért van, csak az elõbb említett könyvet olvastam, ahol a fizikusok nagyrésze egyetért abban, hogy errefele halad az emberiség)
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mindig ugyanannyi IQ van,csak egyre többen osztoznak rajta.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Positive Mental Attitude
Mielõtt tovább személyeskednénk, javaslom tekints kicsit lejjebb. Én írtam valamit, amiben kifejtettem a véleményem a videóval kapcsolatban. Neked erre mindenképpen reagálnod kellett, de mivel semmi értelmes nem jutott eszedbe (mert talán magad is médiagenya vagy), megkérdõjelezted a véleményemet, pusztán a kereskedelmi csatornák életkorára hivatkozva.
Semmi gond, nem trollkodok. Hülye vagyok, ostoba vagyok, egy évszámot tudok, tehát sikertelen senki is vagyok.
mindegy nem értek hozzá 😄 csak 1 eszme futtatás volt
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
am csak azt tartom furcsának hogy ebbe igy belekötöttetek és a mágneses hozzászólásokat meg koment nélkül hagytátok XD az 1 kicsit durvább hülyeség sztem 😛 és ahoz még az ûrbe se kell kimenni hogy tapasztalja az ember.