Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Minek veszel mindent magadra? Gyere inkább a Felhõk felett topikba .)

A halál csupán a kezdet...

Krinyo

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Krinyo

allock

#hhwnd

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Krinyo

:*

Dzsini
Amúgy majd lassan lenyugszik ez, aztán este jönnek azok, akik leanyázzák a délutáni csapatot azért, mert "146 új hozzászólás, és csak 3 kép van?!" - és ezzel újra kezdõdik az egész.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Kata
<#szeret>

[/cserf][/fülünyúl]

Kuss már 😞

Kata
Akkor ezt a jó szokásod ezek után is tartsd meg, a becézgetéseidet pedig magadnak.

[/cserf][/fülünyúl]

Krinyo
Keversz valakivel mókuska, nem szokásom hozzád szólni.

Krinyo
Ja értem ha régóta megy akkor ne is hagyjuk abba..értem 😄

Kata
Az iq nem nálam bukott ki. Paraszt meg legyél mással, nagggggyon érdekes, hogy mindig én vagyok ilyesmire kipécézve.
Ha pedig ilyen agyonmûvelt vagy, nem bullshit generátort kellene ironikusan linkelni, pláne nem arra a hsz-re ami nem baromságot ír.
Kapj magadhoz mielõtt osztod az észt és kötekszel.

[/cserf][/fülünyúl]

Hegi90
egyik legnagyobb csalódásom, az összes film közül amit láttam.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Dzsini
passz, itt már évek óta flémelgetés megy, aztán néha kitör egy-egy kép meg videórakosgatós idõszak... pfuj

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Krinyo
Nem tudom, én is azt keresem :/

Krinyo
Ohoho kibukott az iq 😄
Sajnos tanultam, sajnos ezt mind tudom már 😞
Konkrétan a topik szétbarmolására próbáltam rávilágítani. Írhattam volna akárkinek, csak te voltál az utolsó.

Daell Drow
bocs hogy ide a tudomanyos topikba irok.
hol talalom a humoros aranyos-t?
ProGabe
dude!?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Dzsini
látod, a Mensa jobb, ott csak évente kell (8000 Forint) 😊

viszont nem adnak ráadást a párkáppirburg-ból.

Kata
Amit írtam nem bullshit volt te barom, csak kémiát kellett volna tanulnod.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
nálunk havonta kellett fizetni a menzáért 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Könnyen lehet, hogy te nem vagy igazi és az egész világunkat Luke álmodja egy szétcsúszós este után és beleálmodta a saját életét, mint egy mozifilmet.

"És felébredtem... És most nem tudom,
most nem tudom, – folytatta eltûnõdve, –
mi az igazság, melyik lehetek:
hogy Dzsuang Dszi álmodta-e a lepkét
vagy a lepke álmodik engemet?"
Krinyo
Egyértelmû, hiszen nem halaszthatjuk el menedzselni a felvállalható szinergiákat. Fontos lenne fejleszteni az intuitív kontextust. A következõt kell tennünk: nyilvánvalóvá tenni a fontos outsourcingot.

😊

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

valaki írt már innen amúgy MENSA tesztet? És bekerült? 😊
Krinyo
omg a star wars nem igazi??? NEEEEEEEEEEEE

Kata
Nagy látványos robbanás valószínûleg nem lenne, de a hajóban lévõ oxigén vagy egyéb oxidáló gázok, anyagok az éghetõ anyaggal reakcióba lépve okozhatnak exoterm plazmát, azaz lángot, ezért szerintem egy ûrhajó felrobbanásakor látható lenne detonációs tûz, ha csak rövid idõre is.

[/cserf][/fülünyúl]

OFF

Szerintem ez a "kereskedelmi trévék tehetnek mindenrõl!" egy a sok gagyi közös ellenség keresõs, mindenért másokat hibáztatós duma közül.
Azért ilyet adnak, mert erre van igény.
Ha egy fizikusos, világháborús mûsorra nagyobb igény lenne, azt adnák.
Nem mellesleg vannak tévécsatornák, ahol az ilyen jellegû mûsorok iránti igényt is ki lehet elégíteni.
Nekem amúgy nincs is tévém. 😊
Aki pedig azt hiszi, hogy régen bezzeg, amikor még nem volt tévé minden mennyire más volt annak javaslom, hogy beszélgessen egy-két olyan öreggel, aki nem folyton a "bezzeg az én idõmben" mantrát hajtogatja. Meg fog lepõdni, hogy milyen "rosszak" voltak a nagyszüleink, mégis felnõttek és felnevelték a gyerekeiket, nem is rosszul.

Valamelyik filmben viszont volt egy érdekes szöveg ezzel kapcsolatban. Nem emlékszem pontosan, de a lényege az volt, hogy a rendõrség felvág azzal, hogy megtisztította New Yorkot a bandaháborúktól és a bûnözéstõl, erre mondta valaki, hogy nem a rendõrség tisztította meg, hanem a tévé és a videójátékok, mert van mivel lekössék magukat a fiatalok és nem lesznek bandatagok.
Valaki nem emlékszik arra, hogy miben volt ez?
Dzsini
Persze, meg miért van hangja az ûrcsatának, hogy lehet egy lézersugár elõl kitérni, stb. - A sci-fi (a neve is jelzi - tudományos-fantasztikus) a meglevõ technikai ismeretek, és az elképzelt, esetleg bekövetkezõ jövõ körülményeire épít, ezért sem nevezik szívesen pl. a Star Wars-t sci-finek, hanem inkább ûrmesének. Ezzel szemben a Star Trek (a lentiek alapján még inkább) inkább sci-fi, mert - legalábbis technológiájában - valaha lehetséges jövõképet mutat meg.

(a tüzet meg a hajó belsejébõl kitörõ éghetõ gázok táplálják)

passatgt
<#eljen>ez jutott róla eszembe:

Kata
csókolom magdinéni, lehet repetázni? <#idiota>

[/cserf][/fülünyúl]

theone91
Mennyi okos ember. Nevezzük át a topikot MENSA-nak.

theone91
Tündérfing. Mi más.

Carrotbsc
A star trek és a star wars science-fiction tehát nem valóság, nem is kell annak lennie.
Érdekesség, hogy egy ûrcsatában, hogy éghetnek a hajõk az ûrben mi táplálja a tüzet???

Work less, play more!!!

Kicsikiraly
ott egy antianyagos-térhajlítós rendszer mûködik, elvileg ez a jövõ, a rakétaelv már elavult.

(nem értek nagyon a fizikához, ha esetleg hülyeséget mondok akkor az azért van, csak az elõbb említett könyvet olvastam, ahol a fizikusok nagyrésze egyetért abban, hogy errefele halad az emberiség)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Dzsini
én a filmekbõl úgy láttam, hogy nem newtoni rendszert használnak (persze az egész fénysebesség feletti részt nem tekintve), nekem a bolygóközi meg ûrcsatás repkedés filmes fizikának tûnt 😊

Kicsikiraly
A Star Wars nem jó, a Star Trekben viszont reális hajtómûveket használnak. Ajánlom Lawrence M. Krauss - A Star Trek fizikája c. könyvét.

DFTBA &#3232;_&#3232;

RatBaG
ez mekkora dal! ilyennek kéne lennie a pop-nak...

Per Aspera Ad Inferi.

Dzsini
ha nincs a közelben olyan pontszerû tömeg, ami lényegesen módosítaná a sebességet (csillagközi ûr), akkor a sebesség megmarad, csak a változtatáshoz (kanyarodás, gyorsítás, lassítás) kell energiát felhasználni. A Star Trek/Star Wars ilyen szempontból nem jó, de vannak newtoni fizikát használó szimulátorok (pl. Frontier, Independence War stb.) - ezekben pl. a bolygóközi közlekedés gyorsítási, haladási és lassítási (pályára állási) fázisból áll, ahogy pl. a valódi Mars-szondáknál is (ott sem égetik az üzemanyagot az utazás nagy részén)

Shep
Ja hát a matekosok már csak ilyenek 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

HanniBél
egyik matekos akit ismerek erre aztmondaná,h bizonyítsd 😄

Mindig ugyanannyi IQ van,csak egyre többen osztoznak rajta.

Szabi84
majd a szüleid felvilágosítanak

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Shep
Szerintem nincs is olyan pontja a világegyetemnek ahol elõállítható az a speciális eset ,hogy egy adott testre mindösszesen 1 erõ hasson ennélfogva az egész vita értelmét veszti 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem faszság, csak épp az hely nem alkalmas rá 😄

Positive Mental Attitude

Dzsini
mert hülyék, és nem használják a 226813-ban látható mágneses módszert.

Öreg, ha eléred a maximális kort amit az adatlapodon megadtál, akkor is egy bõ 8 évvel vagyok feletted. Hogy ki a hülye és mihez, azt most inkább hagyjuk. Úgy látom eléggé magadra vetted a hozzászólásomat. Ezzel a reakcióval szeretnél okosabbnak tûnni, hogy bár én ismerem a történelmet, te viszont pontosan tudod hogy mióta vannak kereskedelmi csatornák? Hm. Ezek szerint igazam volt, és már te is beleestél a 20 év hülyítésbe.

Mielõtt tovább személyeskednénk, javaslom tekints kicsit lejjebb. Én írtam valamit, amiben kifejtettem a véleményem a videóval kapcsolatban. Neked erre mindenképpen reagálnod kellett, de mivel semmi értelmes nem jutott eszedbe (mert talán magad is médiagenya vagy), megkérdõjelezted a véleményemet, pusztán a kereskedelmi csatornák életkorára hivatkozva.
Semmi gond, nem trollkodok. Hülye vagyok, ostoba vagyok, egy évszámot tudok, tehát sikertelen senki is vagyok.
Pepsi Twist
na most ez oké, de akkor mi a fasznak hajtómû az ûrbe? 😄 star trek-be akkor minek van? 😄 mennek 8as fokozattal azt simán kikapcsolják a hajtómûvet? mondjuk ez fos példa XD na mindegy, sztem így gyorsulni nem fog ha elvonatkoztatunk hogy nincs bolygó se semmi...

mindegy nem értek hozzá 😄 csak 1 eszme futtatás volt

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Gradravo
jolvan meggyõztek XD am ezt fizika órán halottam és érdekes volt számomra ezét megjegyeztem de ez elég régen volt. de ugy látszik akkor ez hülyeség XD
am csak azt tartom furcsának hogy ebbe igy belekötöttetek és a mágneses hozzászólásokat meg koment nélkül hagytátok XD az 1 kicsit durvább hülyeség sztem 😛 és ahoz még az ûrbe se kell kimenni hogy tapasztalja az ember.