Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Anyuról szállj le kérlek, ezek a csírák meg nem a haverjaim...
Részemrõl téma lezárva, mert le fogom késni a vonatom :/
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Mindig ugyanannyi IQ van,csak egyre többen osztoznak rajta.
hirtelen azt hittem facebookon vok és nem raktam ilyen genyókat....
Pont ti vagytok azok akik a topikot nem hagyjátok a témájában folyni, mert valakinek mindig viszket és be kell jönnie egy-egy beugatást beszúrnia, majd felháborodni, ha valaki szól, hogy nem kéne vagy felesleges volt. Kapjatok már magatokhoz... <#wow3>#wow3>
[/cserf][/fülünyúl]
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Szerintem aludj egyet.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Ezt a képet meg családod nõtagjainak linkeld...
[/cserf][/fülünyúl]
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Elég sokat repülök, de így még nem mutatták be :/
What about the forests?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

[/cserf][/fülünyúl]