Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

ReszegKoldus
Gyakorlatban nem annyira bonyolult, de azért ha választani lehet, akkor inkább a google maps 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

morcosqtya

RelakS
A-ból B-be eljutni tömegközlekedéssel? Semmi gond, csak adj egy térképet!

...

Nob***meg...

Utoljára szerkesztette: RelakS, 2018.10.14. 18:23:56

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci

Kanye West...

Sziréna:

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

FalseHeLL
ez meg kontraszt az elsohoz.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

RatBaG
egy kis kontraszt...

Per Aspera Ad Inferi.

morcosqtya

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Palinko
Ez a mókus fent a fán amcsi megfelelője lehet
Tikal
ignorant stupid bitch

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

BenedekFeco

BenedekFeco

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

benőmenő
Csak álca. így teszik a gps trackert a kocsidra. <#banplz>
Bokafix2
De akkor miért szarnak?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

<#nevetes1>
Tinman
Ezt nem értem ki tartja viccesnek. Ez abszolút dráma. Aki éjjel kettőkor egyedül szembekerül "ezekkel", akik így nyitnak, ott sok jó nem szokott történni. Velem is megtörtént... nem is 1x.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

CattiBrie

[/spam]&#8482;

ozimak
És igazából laposak és mérgezik a levegőt! <#idiota>
FalseHeLL
tudtam....

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

morcosqtya

morcosqtya
Magyarország jobban teljesít.

morcosqtya

BenedekFeco
"Hallod tesó van egy cigid, buszjegyre kéne, de a telódon mutassad!"

Tetsuo

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

BenedekFeco

BenedekFeco

RatBaG
a redditet nem oldotta meg, de egyébként <#eljen>.

Per Aspera Ad Inferi.

Mr_no_NaMe
most ezt ilyen flémkeltős dolognak hoztad fel? NYILVÁN ÁTVÁGJA
LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

morcosqtya

FalseHeLL
Barmelyik Power weapon is kibirja 40kbol.

zillo...

de hol van dooku kezei?az volt elso foellensege amiket levagott..

morcosqtya

morcosqtya

SzirmosSzisza
Az elvileg szinte mindent átvág, most így fejből ami kánon és kibírja az a Zilo Beastnek a bőre. Mondjuk két különböző univerzum.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Synchronous
A fénykard elvágja az adamantiumot? <#fejvakaras>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

dooku?
Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Tikal
Fit: tight around the neck <#nyes>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ximix
-60°C Antarktisz
Este szép az égbolt

de piknikezni nem a legideálisabb

ximix
Nem meg mondtam, hogy vedd le a cipődet mielőtt az új ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

... aszfaltra lépsz<#hehe>

mobil "headset"

Csíííz

Hát az úgy volt, hogy. . .
gif
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: ximix, 2018.10.11. 22:07:20
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Alexease
En regebben Google DNS-t hasznaltgam, amikor "kiderithetetlen" anomaliak voltak.
Tikal