Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
asztalról eszik ami kell 😄 azt ott patázik a hajópadlón 😄
u dont have to listen anybody else but me
Positive Mental Attitude
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Ha nagyanyádnak töke lenne, akkor nagyapád buzi lenne, már bocs 😄
on:
HA a nagyanyámnak töke lenne Õ lenne a nagyapám.
😊
"HA"
amúgy okos állat.
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
lélegzõ szövet, nem izzad bele a fejed... 😊)
Ellésnél könnyen eltörhetnek a végtagok, vagy a farok, ami rosszul, deformálva gyógyul a késöbbiekben.
bármi ami kisebb nála fizikailag értelmezhetetlen...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
púúúúú
Positive Mental Attitude
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
wow, ebbe még bele se gondoltam.
kurva jó 😊))
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Számomra aki a best, az nem más mint Janicsák Veronika, nekem már a csillag születikben a szívembe lopta magát<#szeret>#szeret><#smile>#smile>
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
http://www.madaraszautosiskola.hu
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Talán eddig ez volt a legviccesebb amit valaha láttam ebben a topicba! Kurva jóóó xDDD.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.