Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
500 dollárt fizetnek annak,aki lelövi...<#hehe>#hehe>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Biztos kell a pénz a családnak. Szomorú.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ez egy ilyen ország. Neked kell rettegned milyen kijelentéseket teszel.
Szólásszabadság, jogegyenlõség rulez.. 😞(
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
akkor némi zsebpénz most "elúszott"..
nem tudtok...ez egy hirdetés...
Latin Dzsigoló 500 dollárért....
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
az elsõ mondjuk dzsigoló
a második,hm,latin
Latin dzsigoló, hurrá, tugyok olaszol
PSN ID.: Beegabor
ikszdé ikszdé
intgile, intege, ieteligencia
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
" mocskos állatkínzók! hát nem látod rajta, hogy szenved? szegényke grimaszol a fájdalomtól!! "
<#idiota>#idiota>
Per Aspera Ad Inferi.
😊)
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
<#ejnye1>#ejnye1>
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Go Tvrtadrktyo! Finish HER!
Tvrtko azért kicsit többet tett hogy ott legyen, mint a kiszel....😄
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n