Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tessék egy kis felvilágosítás
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
A "heggeszt" amúgy szerintem általánosságban is használatos szándékossan így írva/beszédben jól megnyomva a dupla s-t, látom/hallom másoktól és magam is használom, bármi egyéb tevékenységgel mint tényleges hegesztéssel kapcsolatosan, pl. "Megheggesztettem ezt az elhasalt szervert"
Utoljára szerkesztette: sure, 2018.11.07. 19:16:43
Isten nem bottal, hanem VMware.
Egyébként szerintem a legtöbben az egyelőrét nem tudják helyesen leírni. Mert ugyebár egyenlőre =/= egyelőre. 😄
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Per Aspera Ad Inferi.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#hehe>#hehe>
imo :) science fiction is science fact
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2018.11.07. 15:12:18
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ugyanitt "szallag", ritkább esetben "bicigli" kapható.
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: FalseHeLL, 2018.11.07. 14:15:52
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

Kojiro ergo sum.

Utoljára szerkesztette: Beast Machine, 2018.11.06. 10:54:07
...vágod?
imo :) science fiction is science fact
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A napszemcsi- fürcsi - telcsi világában ezt terjeszteni fogom 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A B–2 azert meg most is utos/erdekes latvany😄