378948

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • takysoft
    Egy ideális világban amúgy, ahol az emberek nem nyalogatják a fagyikat... jobb az a verzió, mert kevesebb műagyag van benne.
  • CSOCSO
    Amerikaban elek. Az osszes fagyin amit en eszek van csomagolas amit le kell tepni miutan levetted a tetejet.
  • ximix #367022
    Fő a biztonság
    gif
  • PLaci #367021
  • BenedekFeco
    Pikk-pakk összejönnek ezek az összegek nyugaton. Az új verdán pl. amit kinéztem, 17ezer CHF értékben vannak a felnik. Lehet, eret vágnék magamon, ha így járnék :D

• RelakS
    Hogyan pattintsunk el 2670 dollárt egy pillanat alatt?
  • Seth
    0:22-nél amikor még visszanéz, hogy "Na jó, én megyek " , csak nem így tervezte gondolom :D
  • BenedekFeco
  • Dzsini
  • BenedekFeco
  • BenedekFeco
  • BenedekFeco
  • Neocortex
  • RatBaG #367011
  • Dzsini
    – Ezek az eszközök a KRESZ szerint nem járművek. Az ilyennel közlekedő gyalogosnak számít, tehát ugyanazok a szabályok vonatkoznak rá, mint a gyalogosokra – hívta fel a figyelmet Pausz Ferenc közlekedésbiztonsági szakértő. Vagyis a meglepő igazság: a rollereseknek, valamint gördeszkásoknak ugyanúgy a járdán és a bicikliúton kell közlekedniük, mert ezt írja elő a KRESZ. Semmi esetre sem az autók között, mint ahogy az a bringásoknak megengedett.

- jelenleg ez a baj :) És amíg nem jön ki a KRESZ módosítás, addig ez baj is marad.
    még egy forrás
  • Bobber
    Én is használok ilyen rollert és elég sok tapasztalatom van már. A járdán is lehet vele közlekedni de tényleg észnél kell lenni a gyalogosok miatt. Eddig nekem nem volt velük gondom mert nagyon figyelek rájuk. Zömmel ha tehetem bicikli úton megyek mert tényleg oda való és ott is előzgeti az ember a bicajosokat. Amúgy általában a sebessége olyan 25km/h körül van szóval nem 40-50. van olyan is ami azt is tudja de az már az úttestre való és hivatalosan kismotor jogsi kell hozzá (bár ha szigorúan nézzük a kreszt akkor erre is bukó ill jogsi kéne). Miskolcon elég szar amúgy mert rengeteg bicikli út az úttestről van egy lekopott sárga csíkkal leválasztva és elég életveszélyes ott közlekedni. Pedig a bicajosok is ott mennek, de az autósok sajnos a rollerest még kevesebbe nézik mint a bicajost.
    Amúgy pont ausztriában hoztak most valami jogszabályt a rollerek használhatóságára mert nagyon sok gyalogos baleset volt. És kivételesen támogatom is hogy kéne valami jogi szabályozás bár azokból általában nem sok jó szokott kisülni. Agyatlan rolleresek meg mindig lesznek ugyanúgy mint agyatlan bicajos vagy autós is. De lehetne mondani agyatlan gyalogost is.
  • Dency
    Kínos: hangos szellentés miatt bukott le egy bujkáló bűnöző

"Az említett férfi éppen bujkált, amikor váratlan dolog történt: egy hangosat szellentett, ezzel pedig nem csak magán, de a helyi szervek helyzetén is könnyített"

"Missouriban lezajlott letartóztatásnál azonban nem volt szükség profi szimatra, a rendőrök segítség nélkül is ki tudták szagolni a gyanúsítottat"

Mik ezek a szöveget te? xD
    Utoljára szerkesztette: Dency, 2019.07.10. 11:06:29
  • Alexease
    A jarda lenne a logikus, de azt esszel kellene. Meg a "zart" bicikli ut. A bicikli sav es hasonlo mar nem, mert se vilagitas, se semmi.

Az uttest eselytelen, az agyrem. Persze ha elcsapja valaki, meguszhatja, de azert huzos: ha megserul/meghal azert van az embernek lelkifurdalasa; es jol megszivatjak: muszaki ellenorzesek, szondaztatas, belekotnek mindenbe, ha jo az ugyvedje, meg szivas is lehet belole; de ha nem, akkor is honapoikig tarto huzavona, 1 evnyi szabadsag ugrik, es mivel biztositasa sincs, a torest max polgari peresen lehet beszedni, ami sose jon ossze (foleg ha kulfoldi turista).

Ahol dolgozom azok egyiranyu jobbkezesek, de biciklisek mindenfele mehetnek. Parkolo autok mindenhol (vegig mindket oldalt, egyik oldalt szabalytalanul, keresztezodes elott is, sokszor jarda elott, belogva). Es persze a biciklisek nagyresze temposan, jokorat dontve kanyarodik balra kis ivben:) Vagyis mindegy milyen keresztezodes, gyokkettovel, szinte megallva kell keresztul menni mindenhol.
  • cenobite
    Kitiltanám az összes ilyen kis lófaszt. Engem is majdnem elcsapott egy. Járdán pont mentem volna át a zebrához, erre 1000-el suhant el mellettem egy ilyen fasztarisznya. Legalábbis ezeknek a zümmögő szaroknak a végsebességét lekorlátoznám a sebességét kb. 15 km/órára.
    Vagy korlátoznám, hogy CSAK az úton tudjanak menni, járdán tilos. Mert ha egy ilyen agyhalott aki 30-40-el zümmög a járdán és elcsap, az bizony nem lehet kellemes. Ha meg olyan nagyon nagy Fittipaldi, menjen az úton, ott ha hülye, akkor ő húzza a rövidebbet.
    Utoljára szerkesztette: cenobite, 2019.07.10. 08:01:10
  • PLaci #367004
  • Alexease
    Rolleres balhe lesz majd nalunk is. Egyre tobb ongyilkos jeloltet latok. Multkor az Erzsebet hidon a busz es a kozepso savban, autok kozott. Nehany napja meg a Rakoczi uton, a Blaha es a Keleti kozott, a busz savban, de szembe a forgalommal:DDD
    Az egyiranyu, jobbkezes, mindenfele tabla, kanyarodasok es ilyesmik, mar nem tetelek:D
  • Dency
    vótmá? kupak challenge magyar módra:

• PLaci #367001
    Állítólag ez Kazahsztánban történt.

• SzirmosSzisza
    :((
  • BenedekFeco
  • BenedekFeco
  • PLaci #366997
    Hosszú kép.
  • BenedekFeco
  • Neocortex

Utoljára szerkesztette: Neocortex, 2019.07.08. 17:09:25
  • BenedekFeco
  • BenedekFeco
  • Neocortex
  • nordan
    pontosan a 20-as az nagyon sok,de ennyi erővel tűt vagy zsiletpengét vagy csak simán a náthavírusát a gynútlan vásárlóra szabadíthatta volna....mellesleg ezután majd nem lesz belőle trend ,mert mész a sittre
  • Count Adyn
    Oda kell állítani a csajt a kasszához és minden vásárló megnyalhatja őt is :D
  • Tikal #366989
    Akár 20 év is lehetett volna ha olyan a bűncselekmény, de nyilván egy nyalásért én a 2 évet simán megadtam volna neki.... és nem lett volna vicces akkor ha éppen valami mérget szór bele és meg hal tőle pár ember vagy mint amikor valami hülye nő tűt szúrt az eperbe egy üzletben...
  • Synchronous
    Egy nyalásért 20 év szopás vicces is lett volna.
  • BenedekFeco
    444
  • Madi92
    Ezt én nem értem. :D
  • extra sensory
    Mi kizárólag a tölcséres fagyit preferáljuk. Ott legalább nincs csomagolás, meg látjuk mikor összedobják.

• BenedekFeco
    Jégkrémet tudnak csinálni, de olyan csomagolást nem, amin meglátszik ha már kinyitották... Murica, fuck Yeah