Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solid Snake
Nagyon durva, meghallgatása senkinek sem ajánlott <#vigyor5>
Looooser

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Na jo. Ez sok sebbol verzik.

Eloszor is, gondolkodjunk el, hogy kik is kezdtek ezt. Liberals.
A 80-as evektol igazan hozzak a formajukat. Nem kell vedooltas, nincs globalis felmelegedes, nincs jogod hogy felneveld a gyereked ahogy akarod,hanem mindentol mentesen kell. Akkor majd akar republikanus is lehet. 😊 A korulmeteles elleni mozgalmukrol mindenki hallott. Ahogy bevezettek az sem volt megalapozott(nem fog a fiu recskazni,ha nincs fitymaja...),viszont ok megmutattak, hogy 3 oran at kinzott verzo csecsemokkel sokkal tisztabb a kep (Azt is mondtak persze, ezert utaljak a szuleiket a gyerekeik szuletestol fogva.).

A videorol:
Miota nem elek rendszeresen Magyarorszagon nem is dohanyzok.De agyban? Bedrogozva nem is veszelyes...Munkahelyen sem lenne,mi?Nezz meg egy filmet ,amint berugnak a kolykok azonnal autoba szallak es karamboloznak. Biztos nincs alapja,de mar latom a filmek uj generaciojat.

Magyarorszagon mindig is tilos lesz es jo ez igy. Amszterdam? Ja, hogy 2 nyelvet beszelnek,munkajuk van es nem tart 234 honapig a vizum ugyintezes. Nem is vadasznak a sajat ALLAMPOLGARAIKRA, hogy lenne egy csoport es nagyo hivok vagyunk. Amint a szakallas beszall,mar jon a vallatas.(Ez az uj divat.Megolozo csapas!)

Szoval 13 millio bedrogozott munkanelkuli menne egeszsegesen vasarolni. Ha lenne mibol, ha egeszseges lenne, ha lenne biztositasa es lenne hova hazamennie.
Ahha...
koder
😄D Ez akkor is így van..utálom h 5kor sötét van..karácsony környékén meg már negyed 5kor is sötét lesz f*szkivan

Krinyo

Dzsini
a mérések ezt mutatják, nemzetközileg - egy otthon pedig pár nagyságrenddel kevesebbet fogyaszt, mint mondjuk egy üzem, amit munkaidõ alatt be kell világítani - és ezekszerint az ott dolgozók otthonai még összeadva is kevesebbet fogyasztanak...

de emellett van rengeteg mérés és pozitív/negatív hatás, összességében megmaradni látszik a rendszer:
http://en.wikipedia.org/wiki/Daylight_saving_time#Benefits_and_drawbacks

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

koder
Kalifornia nagy napja (Prop 19 ).:

koder
A gyárak igen ..de azt otthon a háztartások 1000x be fogják pótolni,ezen nem kell aggódni.
Mivel a többség sötétedéskor bekapcsoljon a tv-t,felkapcsolja a villanyt és otthon ül.

Vaxi
jó lenne, ha nem itt reklámoznád a blogodat, ilyenekkel meg aztán végképp ne. örültem, szia

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

VRSDM

u dont have to listen anybody else but me

robotnyk
én ebben kételkedtem mindig. a háztartások szerintem inkább veszítenek rajta, mint spórolnak - délután, mikor többen vannak otthon, elõbb sötétedik, elõbb kell a világítás.
Dzsini
Hogy reggel, mikor munkába mész/munkát kezdesz, akkor ne legyen még teljesen sötét, és ne kelljen kivilágítani az összes munkahelyet, egyebeket.

Még mindig nagyjából pártízezer háztartás egy évi áramfogyasztását spóroljuk az átállítással csak Magyarországon, családokra tekintve kb. 1 nappal kevesebb áram fogy (ez nem sok, de összeadva jelentõs, 2-3% a különbség az állítás elõtt és után egy átlagos napon - mindkét irányban)

Plusz élettanilag is jó, mert az ember világosba (nappali világosba, nem lámpásba) könnyebben ébred, a szervezet melatonin-szintje a világossággal együtt csökken.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

koder
És ki nem szarja le a reggelt azt úgyis csak a rabszolgák látják..a többiek meg normálisan 7 fele kelnek,akkor meg már világos van így is úgy is.

HTS s3rg1nh00
mert akkor reggel mennénk tök sötétben.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

koder
Fölösleges...és egyben szar is hogy 5-kor már sötét van...Miért nem elõre állítjuk az órát,hogy még télen 6 fele is világos legyen?

Palinko
fegyvergyártó....
VRSDM
régen energiatakarékosság miatt állítgattuk.
mára már totál fölösleges, mert nyáron klímázol, télen fûtesz mint a barom.
szóval energia ide-oda lese...

ha megint geciokos voltam akkor elnézést :$ 😄

u dont have to listen anybody else but me

Synthol barmok

Még több idióta
http://5b.hu/humor/synthol-barmok/

tototto
ez baromi érdekes, hogy tudnám ezt letölteni, videoget nem ismeri indavideot, esetleg valami youtube vagy másik videomegosztón nincs fent?
vagy indáról hogy lehet letölteni?

Létezõ sport: Sakkboksz

Rosszat léptél? Nesze egy füles! A sakkboksz eléggé furán hangzik, de létezõ sportág.
Videó a linken: http://5b.hu/sport/letezo-sport-sakkboksz/

Gerypapa 95
beretta ?

Nem is kerestem, megmondom õszintén

Roger6
Megmondom õszintén, rohadtul nem jutott volna eszembe SG-n USA topikot keresni. Még véletlenül sem. Egyébként abszolút nincs gond, hogy megkérdezte, a sok szar mellé ami itt általában linkelõdik, bõven elfér.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Palinko
programozásban ha kikommentelsz egy kódrészt a forrásban akkor az lefordítás után olyan mintha benne se lenne. azért alkalmazzák mert így elõre bele lehet olyat írni amit a végfelhasználó módosíthat dolgokat bekapcsolhat vele (nyílt forráskódú cuccoknál pl). de a képen sztem valami szemetet kódolt csak nem volt szíve kitörölni ezért kikommentelte. talán így már világos, bár kicsit pihent humor
z99999
nem értem

Pszt.

Palinko
Fec papa
hogy akik európában amerikai focit néznek, ne kelljen fentmaradni sokáig így 1 órával többet aludhatnak a héten.

amugy fogalmam sincs.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Mert nem találtam Idõzónák topikot, és ide jár a legtöbb ember. Mások is kérdeztek itt dolgokat. Köszi a választ... amúgy ez miért van?

Fec papa
1 hét csúszással állítják át kb, de ezt miért itt kell megkérdezni?

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

HTS s3rg1nh00
õk nem állítják vissza az órát.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Off:
Amerikában hogy állítják az órákat? A keleti parton most 04:14 van, itt meg 9:14... 6 óra szokott lenni a különbség nem? Miért nem 03:13 van ott?

Az Index(Velvet) meglátogatta Jimmyt a temetõben.

_Másnak nem tûnt fel a két darab kék virágtartó.Rajta a felirat"BERETT...!-

Elõször BERETTÁNAK olvasni nemde????<#hehe>

Roger6
"azt tudom h egy idöbe minden 2.dik kép olyanvolt" - itt a válasz.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Mystic Pookie
tuti kidumáltátok már de a batmanas cuccoknak mivolt az elözménye? mérlett betiltva? azt tudom h egy idöbe minden 2.dik kép olyanvolt😄D

Carrotbsc
Simaji
Nem. 😄 Már amikor ilyen nyugisan kezdõik akkor szerintem 99%, hogy olyan videóról van szó. 😄

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

passatgt
csak nálam van az, hogy ezekre sosem ijedek meg?😄

koder
Ezért is jár egy elakadásjelzõ.

hogy baszna el a tehervonat, hogy a patkány fajtádat miért engedték internet elé

morcosqtya
Azt hittem konkrét elõzménye van, mint a Batman-ezésnek..

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

edios
elõfordulhat, hogy ilyen típusú betegséggel rendelkezõ olvasó is akad (ez már önmagában kizáró tényezõ!), de még ha nem is lenne, akkor is ellenkezik a topik által képviselt mentalitással szvsz. ti. nem szívrohamért jön be ide az ember, hanem nézelõdni, illetve vigyorogni.

mivel az aranyos lányok linkelgetéséért is mindig megy a sírás, ezért a következetesség teljes ellentéte lenne a hirtelen ijesztgetõs videók engedélyezése. (ha nem akarunk offtopicot, akkor tényleg ne is legyen.)

valamint ha engednék az ilyeneket, akkor sok ember eleve nem nézné meg a belinkelt videókat.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

TommyC
már ismertem, de bizt. kedvéért a végére tekertem h tényleg ott van-e a zombi 😄
amúgy ezekrõl mindig az jut eszembe mikor srácot az asztal alól megijesztik, és azmeg úgy beszarik h a nyomtatót kidobja az ablakon XDDD

dixitque deus fiat lux

Doomista
Megnéztem volna...:-)

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

morcosqtya
Amelyiktõl igazán megijedtem az ráadásul rajzolt animáció volt. (valami oroszlán vagy mi hirtelen beugrott az ablakon a tagért)..
Na ott megijedtem. 😊)

morcosqtya
Egyébként ezek mikor, és minek kapcsán lettek betiltva? (nem mintha hiányoznának)
Valaki egyszer epilepsziás rohamot/sokkot kapott az egyiktõl? (nem viccbõl kérdezem, van ilyen, még olyannál is aki nem szenved a betegségtõl minden nap)

(kiválthatja erõs vagy hirtelen fény/hang-hatás, villogás, hangerõ, stb)

zotya10002
<#worship>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

koder
Én támogatom a felkiáltójeleket.

TommyC
egye fene, én visszavonom. ilyenkor mindig megesik a szívem, de utálom 😄

dixitque deus fiat lux