Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
flame, ezzaz

Elfogadom az allaspontod. Nincs is bajom azzal,amit mondasz.

A valo eletbol sajnos az a tapasztalat,hogy nem 1,2-t fognak elszivni. Az ertelmes modon folytatott...-tal nincs es nem is lesz bajom. De, ha sort es fuvet is vehet a majdani fiam,az valahogy nem tunik valami jo liberalis vilagnak. Foleg,ahgy irtad is a D.A.D.A. es tarsai "kidolgozottsaga" mellett. Osszesen annyit akartam,hogy ne csak amator hangon enekelt fuvezni jot lassak mar es valami unatkozo kepviselo a hivatalba kedvet kapjon mar ...
Szoval mindenki olvasott mind a 2 oldal nezeteirol.Mission accomplished.😄

18+
Falkon
Mi van, nem tetszik? 😄<#hehe>

(Tudom hogy nem õ)

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Frosty01
én inkább nem is akarom tudni X_X"

practitioner of the forbidden arts of death

kakaoskalacs
ahhh háát nemistudom :\

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Doomista
ez nem õ...fail...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

LoSA
Csak kár, hogy ez NEM Õ! :S

koder
Félreértettél..
Az elõbbi hsz-ban a közterületen történõ drogozásról szólt...nem a közutakról😊Vagyis én is egyetértek abban hogy aki autóval van az ne fogyasszon semmilyen szert,és igen,engem sem vigasztalna 1 fokkal sem ha egy "részeg állat" vagy egy "békés füves" rongyolna belém 120-al..

DaDa program pedig egy vicc..esetleg általános iskolában be tudod etetni a 11-12éveseket,de 8-ban azért már megfordul az ember fejében hogy ,,ha ilyen rossz akkor mégis miért csinálják olyan sokan"?Legalábbis nálunk ez volt..középsulisról meg már no comment..ott a többség már bõven kipróbált jó pár szert,szóval akkor már nem igazán mondtak újat.

A mondandód utolsó felével egyáltalán nem értem hogy mit akarsz velem közölni..miért lennél drogos ha havi szinten elszívsz egy cigit?Miért lennél alkesz ha minden nap megiszol egy pohár vörös bort?Mértékletességrõl szól az egész...nekem legalábbis ez jött át videóból.Vagy legalábbis amikor felsorolja a sztárok nevét,akkor rögtön az ugrott be hogy attól még hogy füvet szív,lehet normális családja,és normális élete.
Persze aki már "reggeli jointot,ebéd utáni jointot,meg jó éjt joint-ot" készít az már nem teljesen normális😊)..de még mindig azt mondom h inkább ez mint reggelre egy feles,ebédre meg éjszakára is.DE egyik sem jó.

Az utolsó pár mondatod pedig pontosan tükrözi a mai helyzetet...elszív egy jointot menjen közmunkára,esetleg börtönbe?Miért?Mert tönkreteszi a SAJÁT életét?Nem mintha ezzel tönkretenne bármit is...és az a helyzet hogy ez egyáltalán nem riasztja vissza az embereket.Max még sunyibban fogják csinálni,és akkor áltathatod magad hogy ,,végre eltûntek a kábszerek" közbe meg folyik a biznisz a háttérben.Erre meg rá lehet vágni azt is hogy ,,na de majd elkapják",ami igaz is,csak lesz helyette 8 másik.
Példának felhozhatnám a Mexikói helyzetet..nem rég füleltek le egy 130tonnás szállítmányt.Ami örömtánc és bódottá az ellenzõknek,meg a rendõröknek...igen ám ,csak másnap kaptak egy telefont az õrsön,hogy annyi gyereket fognak kivégezni ahány tonnát lefoglaltak...és áruld el,hogy ezeknek a gyerekeknek mennyi közük volt hozzá?Semennyi..pusztán csak bosszút álltak..ok de majd elkapják..és igen,majd 8 másik folytatja tovább.

chhaya

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Falkon
Tessék Katy Perry!
18+

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Ide tessek 😊 Ertekelem a hsz-t!

910:
Nem akartam flame-et inditani, ezert nem reagaltam mindenre.
A video nagyon egyoldalu volt(enekelni nem tudok jobban,szoval arra nem mondok semmit). A masik oldalt mutattam be.
A dohanyzas ol es senki nem foglalkozna vele, ha.. Addig mig nagyfater lababa egy csovet nem tesznek es mar jarni is alig tud 50 evesen. Eljen a Dohanygyar es az ingyen cigaretta! Persze fiatalon en is dohanyoztam.15 evesen. Nem ez a tema most.

Bekes -fuvesekkel nem szeretnek azon az uton talalkozni,ahol en is vezetek. M.o. Nem Kalifornia,ahogy irtad es en sem elek fenyevekig hogy lassam a foteri drogozokat.(Raadasul a video sem errol szolt,szoval kit latnak szivesen ahol ott sem vagyokot nem jatszanek. SZERINTEM felesleges.) Igy rendben is van.
Mindennek 2 oldala van.Sajnos a valosag mondatja azt velem, hogy az okosabbik fel eddig is jol elvolt es nem nekik kell a torveny.

Emlekszel a Dohanyzas Alkohol Drog Aids (DaDa) programra altalanos iskolabol? En csak azert mert az igazgatoi falara volt kiragasztva es bizony sokat alltam sorba. 😊
Szoval mindennek ellenere, hogy a hatasai kesobb jelentkeznek, akkor is ha abbagyod,pusztitja a szervezeted (amiert megeri lemondani rola),30 ev hasznalat utan nem ismernek rad (volt alkesz ismerosom is es nem tudott lemondani rola.Soha.Egy csonka csaladot hagyott maga utan. Megha nem is volt jo ember, de a kotelessegeidet akkor is el kell latnod, ha inkabb elfutnal).
Mi van a milliokkal akik onszantukbol nem akarnak elni vele azok gyermekei majd siman raallnak. Ahha,csak nem 18 evesen.
Ha a drog miatt a szervezetedben a kezeles rosszul sul el,akkor a biztositod nem fizet az USA-ban.Jozan ember vezetett,te hatul ulsz es adossag egy eletre,nincs penz arra a mutetre,ami visszaadna a labad. (Mondom, USA.)
Tenyek:
Gazdasag duborogni fog. Hmm,mert nem otthon terjesztene az osszes hippi..
A politikusok kepviseljenek minket.(A videobol)Az elet valasztasokrol szol. Drogos,alkoholfuggo akarsz lenni,legyel. Peldaval vezessen a vezeto...(ne eroszakkal) en azt mondom ne azzal,hogy mindenkivel agybamegy. Akinek van elete az tudja,hogy ketto kozul mindig a nehezebb lesz a jo. Elobb utobb ugyis be kell allnod valahova. Aki le akar csuszni, tegye! Viszont alljunk ki az egeszseg,a tanulas,a munka,a celokkal teli boldog elet mellett(boldog vagy akkor is,ha nincs mereggel tele a szervezeted).+ az elozo hsz-ben levo nehany dolog.

Nem flame-et akarok. De merlegeljen tobb elonyt es hatranyt is mielott valaki barmit tesz. Csak azert,mert a videoban Paris Hilton beszivott (Stupid spoiled whore...),meg ne legyen torveny. Nem mondom en,hogy soha senki ne merje.Csak azt, hogy ha valakit elkapnak az fizessen es kozmunkazzon annyit, hogy egy eletre elege legyen (+ elvono,ahol talalkozhat csunyabb esetekkel is. Senki sem latnok,lassa a sajat szemevel), ha termesztette-terjeszette akkor borton azoknak a penzebol akik kemenyen dolgoznak.

Csak annyit meg,hogy ez a vita az USA-ban nem a temahoz meltoan zajlik. A ket fel kemenyen nyomatja a szanalmas "erveit". Szoval ez alapjan ugyan mar ne lehessen szivni akarmit. Azert a USA sem tokeletes emberi lenyekkel van tele es mindent kovetni kell.

De Amerika, nem Magyarorszag. "A jovo a tietek!" 😄
[/egyeb]
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Bexter
jelölj be 😛

http://bexter.hu Szép Fényeket!

kraawz
zaitsev ?

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Bexter
amióta oda feltett valaki azóta nem nézem 😄

koder
<#eljen>
Közterületen részeg-büdös embereket sem jó látni..de ha már muszáj választani akkor inkább egy békés füves legyen.

CattiBrie

[/spam]&#8482;

Origi poén from bash.hu 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

CattiBrie
Megyek megcsekkolom. 😄
Ja, nem is vagy a pajtik közt. 😛

[/spam]&#8482;

Solid Snake
<#hehe>
Bexter

Ohh,most jon elo a plakat verseny. 😊

Emlekszel meg az idokre (a dicso korszakban meg nem is eltem), mikor meg a hosokrol szoltak a hirek,a plakatok!?

(Mondjuk ebben semmi vicces nincs, de azért, vagy fõleg azért...) <#eljen>

Solid Snake
Lazulás Captain Crazy-vel
<#idiota>
OCN
Én elég konzervatív vagyok ilyen tekintetben.Sztem mindenki drogozzon ahogy akar,otthon,buliba,de ne közterületen,mert ha meglátom és felrugom még õ fog megsértõdni.
Legalizálják,nem érdekelne,aki akarja csinálja,aki nem az meg nem.Am is,már kijárna a magyaroknak is egykis lazulás 😊nem csak másoknak 😊

Keresztény vallás 101: Jézus is Isten, ugyanis 1 Isten van van 3 személyben: az Atya, a Fiú és a Szentlélek. 😊
Solid Snake
Looooser
eccer nem fordult meg a fejünkben hogy kocsiba üljünk ha szívtunk vagy ittunk, mindent lehet csak felelõsség teljesen, ha van esze az embernek kiegy a margit szgetre leül haverokkal eltol egy vicceset pár óra alatt kihülyülik magukat kitisztulnak vagy nem, ha rá isznak aztán mennnek haza, ha van esze az embernek nem is gondol az autóra közben

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

FlDutchman
szerintem ez iJesus <#vigyor>

a pussy kimaradt
a lick az ugyanaz,mint a suck
take off your clotches ra is van valami..
go to the kitchen
make a sammich is jo !
koder
Kaliforniáról van szó nem MO-ról..mi kb fényévekre vagyunk és leszünk is a legalizációtól😊.
De értelmesebb nyugati országokban simán meg lehetne oldani.Na nem mintha számítana bármit is,így is 1 telefonba kerül mindenkinek ha szívni akar...csak akik nem szívnak azok legalább jól járnának.
Autós példát minek hoztad fel?Most is ugyanúgy veszélyes részegen autót vezetni,ettõl még az okosabbik fele nem fog autóba ülni ha be van italozva.

kiss-re lezbismaci xD

Looooser
jah meg soap

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
get in the car

maffioso
1.05nél mondja hogy sülthurka

\"If in doubt, flat out!\"

Solid Snake
Meg az a mozgás se kutya <#banplz>
Solid Snake
dance
fuck
car
gymnastics
bady
drink
jump
sucking
kill them
hit me baby one more time
happyness
eat
Palinko
6:19-6:23 ig az a bicepsz 😄
ird be nekik,hogy FUCK. Aztan valaszolj 😊
Ezt egyszer mar megprobaltam vegighallgatni, de nem sikerult.😊

Egyszer egyutt tanultam egy Japannal es 2 Kinaival. A hatso sorban ilyen wtf videookat neztek alandoan es szetrohogtek magukat. Mikor megjelentek,mindig kezdodott a musor. Onkritika?😊

Looooser
simán egymást szappanozzák és nem a kocsit XD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Solid Snake
Looooser
csak akart lenni XD

Gery85
Ez 3 csaj? vagy a középsõ az férfi akar lenni?

Looooser
errõl jöhetne egy félrehalláss nyelvrokonsági videó XD

Looooser
ez télleg fasza