Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szóval annyi esze van mint egy 12 évesnek 😄
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Akkor Bandzsának tûnõ csaj helyett Bandzsának és csajnak tûnõ lény. 😄
[/spam]™
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Akkor életbe lép a második mondat.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Positive Mental Attitude
chop him😊
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
és ebben most nem volt irónia 😊
u dont have to listen anybody else but me
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
a "miénk" amúgy német hozomány, ott alakult ki akkoriban, mikor nagyon durva vérhasjárványok dúltak, és így egy gyors pillantással ön-diagnózist lehetett felállítani a termék alapján. A vérhas eltûnt, a tálcás vécé maradt.