Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neogan
Hali, valaki postolt még régen egy képet, amin egy kisgyerekeknek szóló feladat volt, össze kellett kötni hogy otthon melyik munkát ki végzi el. A feladatot megoldó gyerek pedig minden házimunkát anyuhoz jelölt be 😄

Ha valaki tudna egy linket adni a képhez, megköszönném, neten nem találtam semmit.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

bigapó
ez nagyon beteg, de már annyira szar, hogy kurvajó 😄

The Matrix has you...

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

RatBaG
újabb tesco-gazdaságos, de kurvajó klip... <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

bigapó
Nem halk az a hegedû, annak ennyi a hangja, bár metalcore után nem csodálom, hogy annak hallod 😄

The Matrix has you...

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

hungary27
😊
#234567 =)

Mr_no_NaMe
inkább azt kellett volna aláírni, hogy mit kéne látni
Aquir
akkor fogod magad, összehajtod és beviszed a boltba😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

a csajt is berajzolhattad volna :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

pointer4
Legalább van kihez küldeni a számlát, ha egy napkitörés elpusztít félmillió háztartásban lévõ elektronikai eszközt 😄
BenedekFeco
Asszem valami ilyesmit...😄

Aquir
egy hunyorító embert, aki hunyorít

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Ezen mit kéne látni?

Positive Mental Attitude

BenedekFeco
Ez csak szerintem nem hasonlít másra?
Vagy pedig,nem mocskos a fantáziám.(De)

ezt a nõt elõbb fogják megölni vagy elpusztítani a "dokumentumokat" mint hogy fizessenek neki 😄 omg... xÐ sztem van aki fizetne xDDD

allock
"Nem volt gond, törvényesen jártam el, mert ismerem a törvényt, és nem vagyok bolond" <#whatever>

fizethetne nekem mert a kerti terményeket megégette, leégtem a napon stb <#gonosz1>

#hhwnd

Piszkos  Fred
és még pénzt is akar szerezni belõle, na go back to the kitchen

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

BenedekFeco

pointer4
Ja igen, te vagy az okos, aki járókelõk között akar bringát lopni, cigány külsõvel 😊
Magyarázkodhatsz mint tolvaj, onnantól kezdve, hogy ki mit rakott a bringádra, biztos elhiszik.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

Piszkos  Fred
😄😄:ASD:AS😄:AS

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

ANIME feliratok 😄DD

http://www.thefunnyblog.org/wp-content/uploads/2010/11/funny-anime-subtitles-naked-laugh.jpg
Kössz a tippeket srácok!

nem lehettek ennyire buták 😄 ennek az a lényege ha én felrakok 1 lakatot utána hidegvágóval elkezdem leszedni a másikat akkor az utcán hiába néznek az emberek h tolvaj ?! tudom azt mondani h NEM a másik lakatot vmi idióta tette rá és ez az enyém igazából 😄
A tolvaj nem fog rendort hivni, nem fogja megadni az adatait, telefonszamat, ugyanis 2010-ben egy telefonhivas a kapitanysagra, hogy valos szemelyrol van-e szo.
Meg a Vadkeleten is😊

http://gaborszantai.co.uk/

a másik apróság, hogyan bizonyítod a rendõrnek, hogy a tied? és nem te tetted rá a második lakatot? Gondolom senki nem hordja magával a bicaj adásvételiéjét/számláját :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

szabii98
xDDDD

I met God. She's black

Dzsini
mert mondjuk csak egy boltba ugrott be, és az kevés egy patkólakatot leszedni - ha elszalad akár csak 10 percre hazáig, akkor már simán megvan a bicikli.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Skynet85
Azért mert, ha ismeri a tuljatm tudja hol lakik, kalkulál az idõvel azonban ha csak úgy lekpja róla lehet pont épp farkasszemet néz vele mikor rá akar ülni...

Sokszor az ijedtseg miatt a tulaj leveszi, elfelejto visszarakni es mig elmegy segitsegert, addig eltoljak.

A rendorok mar ismerik ezt a trukkot, hivni kell egyet, megadni a szemelyes adataidat es elottuk leszedni az idegen lakatot.
De hallottam olyanrol is, aki feltett egy harmadikat vagy beugrott a kozeli ejjel-nappaliba es a tolvajet telenyomta pillanatragasztoval😊

Illetve sokan tanacsoljak, hogy legyen kulonos ismertetojele a biciklinek, nem lathato helyen, pl. a nyereg alatt a vazba elrejtve.

pointer4
De ha van a tolvaj illetõnél szerszám leszedni a tulaj lakatját, akkor mi a répának rakja rá a sajátját, majd utána szedi le a tulajét ? 😄
Dzsini
De amíg elmegy hidegvágóért addig bõven van ideje a közelben várakozó tolvajnak, hogy a nála levõ eszközzel lekapja a tulaj lakatját.
Tehát a megoldás az, hogy ott kell maradni õrizni, és hívni egy havert hidegvágóval - na most erre sokaknak nincs ideje.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Törölt felhasználó
Hát akkor az illetõ elég idióta, mert akkor visszarakja saját lakatját, elmegy a hidegvágóért és utána visszamegy és levágja....
pointer4
Jobb volt mint lett! 😊
Grr1234
Aha... ezt nem tudtam. :/

az a vicc, hogy nem vicc, állítólag mostanában így is lopnak bicajt: a lelakatolt kerékpárra ráraknak mégegyet, ha a tulajnak nincs ideje megvárni egy ismerõst hidegvágóval, akkor mire visszamegy, már nem lesz ott.

w77d
baaaaaaaaaaaazd XXXXD

Grr1234

Mystic Pookie
én 17 éves létemre aki csak metalcore-t meg screamo-t halgatok ugyanugy tetszik mindkét verzió, igaz az eredetinél (elsö) fülelnikell mert halk a hegedü

és itt a metál változat