Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

muveszet...

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek__1351387-a-sperma-kilovellese-mennyi-vizveszteseget-okoz

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
a helyes megfejtõk közül egy elektromos hurkatöltõt sorsolunk ki.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Mért vagyok idegesítö?
azért mert össze vissza beszélsz. csak nõ lehetsz...
En mar bittos hogy nem oszetevesztel valakivel mert en lany vagyok.
All hail the double x!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

cleverbot: Mizu?
én: mi nem lesz 2012-ben?
cleverbot: Nem vagyok jézus!!
én: hogy jön ez ide?
cleverbot: Móni. Téged?
én: mivan?
cleverbot: Bajodvan ?
én: csak a kérdésemre válaszolj.
cleverbot: Igen van kéred?
én: mid van?
cleverbot: Sokminden.
én: például? -.-
cleverbot: Az hogy hülye vagy, pancser, köcsög, buzi állat.
<#idiota>#idiota>
All hail the double x!

én: mi lesz 2012-ben?
cleverbot :Világvége.
én: ez már biztos?
cleverbot: Igen.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék