Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
.

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Így benthagyni egy második, nagy, zsugorítatlan képet, háát😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Amúgy ez valami amcsi bigbráner?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
PSN ID.: Beegabor
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!