378948

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Tetsuo
  • PLaci #367743
  • BenedekFeco
  • Dency
    Kezdődik végre az 51-es körzet raid. Páran már próbálkoznak:

• PLaci #367740
  • Tetsuo
    Még ez is gyakrabban talál állatot, mint embert. Persze, ez nem vígasztalja azt, akibe bekerült, viszont egy - már hazánkban is előforduló - tigrisszúnyog vagy kullancs csípése veszélyesebb, csak nem ennyire látványos.
    /Az alábbi képen, ha valódi, kíváncsi lennék, szegény madár túlélte-e a pisifürdőt./
  • Tinman #367738
    Csak reagáltam a bögölyös hsz-re, nem akarom eldönteni pontosan milyen légy. Az biztos, hogy a böglyöket gyűlölöm... ha csak kocogsz, mert éppen az van az edzéstervben, akkor megzabálnak. Amúgy tök fura, hogy mennyire kerülik a lakott területeket, mert már a lakott terület határában hirtelen eltűnnek.
  • PLaci #367737
    Emberbagócs.
    A komolyabban megírt angol cikkben írják, hogy ne akard csak úgy kiszedni, mert ha megszakad a lárva, akkor elfertőződhet.
    A nyílás lezárásával meg kell fojtani (pl. vazelinnel), majd egy nap múlva orvosilag kell eltávolítani.
  • BenedekFeco
  • Tetsuo
    Először is, ez nem bögöly, hanem bagócslégy. Másodszor, leginkább kérődző állatok szájába, orrába spriccelik lárváikat (nincs pete), emberre nagyon ritkán jut a cuccból. Ahogy növekednek a pici lárvák, szépen ki lehet azokat piszkálni a sebből stb. és addig sem marad észrevétlen, tehát egyszerűen nem normális az, aki hosszú heteket, hónapokat vár vele, mint a videóban - gondolom, mert nem néztem meg.
  • BenedekFeco
  • RatBaG #367733
    új fav gigasláger:

• BenedekFeco
  • BaliBoy
    Na ok, de gondolom nem azonnal kelnek ki, hanem a peterakás és a kikelés között azért pár nap csak eltelik. Aki nem tisztálkodik néhány naponta.....

Én egyébként tuti rosszul lennék ha ilyeneket szednének ki belőlem.
  • Tinman #367730
    Rengetegszer csípett meg bögöly futás közben, de ilyen gondom még soha nem volt. Gyerekként pl. a nádasban nőttünk fel, kb. mint Maugli, de soha nem volt ilyen gondunk.

(Az már más kérdés, hogy a Lyme-ot szvsz innen kaptam és nem a kullancstól.)

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.09.14. 12:42:23
  • SötétBarom
    Ezért kell gázolajjal zuhanyozni.
  • PLaci #367728
    Bögöly.
    A bőrre petézik, a kikelt lárva meg keres egy pórust, amin behatol a bőrbe.
  • Sippie
    mi a ku... ezek hogy kerülnek emberbe?
  • ximix #367726
    Ha már szóba került, vannak országok ahol a rovar állomány elég jól edzi a leendő sokkamerás telefontulajokat.

Figyelem a videó undorító lehet egyeseknek!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Nálunk Bagócslégy valahol Botfly, Mangoworms..ect,

• ToxiMaxi
    Lehet csak nekem de, ez elég morbid.
  • RatBaG #367724
  • ximix #367723
    Óoo a koboldok aranya elvileg ott van elásva?
    gif
    Utoljára szerkesztette: ximix, 2019.09.13. 23:16:04
  • ximix #367722
    Síremlékek
  • ximix #367721
    Eladó: Ocsssó ájfón, itt az új ájfón, eredeti ájfón
    Vevő: Tényleg jó, adjon egyet
    gif
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Eladó: oké, hány kamerás legyen ? :))

Egy sima hétköznapi "Hozzám jössz ?"
    gif
  • ximix #367720
    Jól utaztatok, volt hely a metrón ?
    gif

Sztereó fül hallgató hangszóró
  • Tinman #367719
    Egy világban, ahol 63 genderről elmélkednek, kiadni egy Ms. Monopoly-t? Várom a további 61-féle Monopoly kiadást.
  • toza #367718
    de az most igazi penz a vegefel??es van amelyik lany pl csak annak orul ?!
    Utoljára szerkesztette: toza, 2019.09.13. 21:06:57
  • nordan
    774db like és 22000!! dislike :D OMG
  • Palinko
    Jólvan akkor nyugodtan alszom, megvolt a mai értelmetlen trigger hír is.
  • Neocortex

• Dzsini
    már megvót
  • Palinko
    Érdekel hogy hány kameránál triggereli a tripofóbia-t, mert valamelyik nap amit már linkeltem az alkalmas rá sztem :D Igaz hogy olyan telefonok úgy semlesznek elterjedve amit annyira ellepnének a kamerák, mert max harmada reaális a fogás miatt, de attól függetlenül kíváncsi vagyok lehet valakinek már a Nokia is elég hogy undorodjon :D
  • Ferenc4
  • BenedekFeco
  • passatgt
  • BenedekFeco
  • PLaci #367708
  • PLaci #367707
    Legfőképpen azért, mert folyton azt a hazug benyomást próbálják kelteni, hogy ők találták fel a spanyolviaszt.

• Dzsini
    Ja, valamit még kifelejtettem - mindenhol csomó off hozzászólást generálnak :)
  • toza #367705
    azt meg blackberry tudta ugyanolyan jol mar 2010 ben is.