Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
na a japánok, õk mások <#idiota>#idiota>
Per Aspera Ad Inferi.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
HO HO HOES!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A legdurvabb, hogy ezek a lanyok abszolut nem felelnek meg a helyi ferfiak igenyeinek, de ugy rakjak ossze oket (stilus, mozgas, ha kell kisebb mutetek felhasznalasaval), hogy a bolygo izlesvilagat meghatarozo europai es eszak amerikai divat/szepsegkulturanak megfeleljenek.
Persze ehhez jo alap is kell, de ha valaki meg tud nezni egy latino TV sorozatot, akkor latja, hogy nem szarral gurigaznak: rengeteg szereplo inkabb szep, mint tehetseges. Termeszetesen ott is vannak nem igazan dekorativ - a mi szemunkkel persze! - lanyok, akik vonasaiban meg megtalalhatok a del-amerikai indianok jellemzoi, de ezeket atlag europai eppugy nem latja, mint amerikai filmben az atlagos, dagadt, KFC-fan texasi redneck asszonysagokat.
En ugye egy varosban lakom Pellerivel, latunk eleg lanyt a vilag minden szegletebol, igy mi mar tudjuk, hogy a magyar lanyok nem olyan szepek, mint az elkepzelik otthon.
Es a japanok sem. Kinaikat nem is tudom miert hoztad fel amikor 1.3milliard kinai tobb mint felebol sem tudnal annyi szepet mutatni, mint ennek a mennyisegnek a toredeket jelento koreai, japan, thai lanyokbol.
Pedig a japanokkal is van gond, mert a legtobb vagy szep arcu es gorbe labu, vagy nem szep es normalis alakja van, de az idealis valtozat meglehetosen ritkan fordul elo. A fogaik meg ha jok is, altalaban ugy alnak, mint ezereves kerites a kert vegeben oreganyamnal.
Az meg a masik dolog, hogy a szamunkra videokon lathato perverzitas es nyitottsag egyszeruen nem letezik. Az azsiaik szamara egy barati oleles vagy talalkozasnal adott puszi idegen, de akar serto is lehet.
Ha nem talalsz magadnak egy nyitott szemleletu japan lanyt, akkor a kapcsolat hamar veget fog erni.
Sok japan havert/ismerost es talan baratot is szereztem egy-kettot, de 3 ev utan is meg tudnak lepni.
http://gaborszantai.co.uk/
Benéztem.
Majd akkor szólj legközelebb, ha egyrészt az "ariakemók"ból is kiábrándul, másrészt beszünteti az olyan képek linkelését, amiket ha megtalálna a rendõrség kérdezés nélkül zárnák be pedofíliáért. 😊
Amúgy mikor közli, hogy kiábrándult? Amikor valaki más akar neki kedveskedni japán ribancokkal. Véletlenül se legyen sikerélménye a szerencsétlennek. Fél oldallal lentebb még örömködik, hogy utazni fog japánba. Tipikus pelleri, na... 😊
Na de így is 1 posttal többet szántam a témának, mint kellett volna, boldog karajcsont!

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Hell Is Burnin\'
Kiváncsi vagyok ugyan de ha TLDR akkor érdemtelen nekiállni..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Mi az hogy az "Univerzum szépe"?
Honnan tudják? 😊)))
Ott is venezuelai csajokat látok, ilyeneket sose:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Miss_World_gyõztesek_listája
http://hu.wikipedia.org/wiki/Miss_Universe-gyõztesek_listája
http://hu.wikipedia.org/wiki/Miss_Earth_gyõztesek_listája
miss universe gyõztes volt egymás után két venéz (bár ott tényleg ránézésre is több mostanság a hispán), a másik kettõnél teljesen vegyes a felvágott
Egyébként Pelleri hova tünt? 😄 Már ideje nem látom itt a "cukiságait" 😄
http://f1ferrari.hu
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

1.
Az összes Miss World szépségversenyt állandóan dél-Amerikai nõk nyerik (Venezuela fõként). Miért? Miért mindig onnan?
Annyira kurvaszép mindegyik minden évben? :-))
Neeeee....
2.
Az utóbbi 5-6 évben az ázsiai nõket sztárolja mindenki. Elhiszem, hogy van aki a feketékre izgul, van aki a fehérekért van oda, van aki a keleti vagy arab stb szépségekért, és nyilván van aki a kínaiakra gerjed. És ez így rendjén is van! Sokszínûség kell a világban, minden téren.
Amit nem értek: az a Trend.
Divat lett hangoztatni milyen jók ezek az ázsiai csajok, linkelgetni, lassan már sikkes beszólni arra amelyik nem vágottszemû, hogy az már szar nõ (ezen kicsit megdöbbentem).
Ezt kissé mesterségesen öngerjesztettnek és görcsösnek érzem.
Csak a huszadik századot nézve: 100 éven át úgymond kibirtuk "kínaifílizmus" nélkül, de most aztán CSAK ezek a jó csajok.
És mik az érvek? Igen kifinomultak:
"Nem tetszik a kínai csaj bazmeg? Buzi vagy bazmeg! Csak a buziknak nem tetszenek a kínai csajok, bazmeg."
erre jön 3 vélemény, az hogy bizony, NAGYBETÛS BUZI akinek nem jön be, majd 10-15 hsz megosztva velünk, hogy Õ is bizony sunázná, stb..
(nem általánosítok, nem csak az SG-rõl és nem csak errõl a topicról van szó, gyakori lett ez a médiában, közéletben, de a haverok között is...)
Igen tényleg... nekem van TV-m, akinek nincs az biztos hogy buzi... :-/
Senkit nem ítélek el az ízlése miatt (Pellerinek se szóltam be, bár néha bevallom kissé unalmas volt a sok arijapó, de átgörgettem kész), akinek nem inge ne vegye magára, szeressük az ázsiai nõket továbbra is, csak ez a "menõzés" nem kellene bele, a csõlátás, és lebuzizás.
És még valami a nagy flém elõtt (mert nyilván lesz :-((( ):
Egyaránt azoknak akik szeretik a kínai nõket, és azoknak is akik nem!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!