Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://gaborszantai.co.uk/

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Csak már látnám,hogy elindulnak!ÁMEN.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Bár már vége lassan..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Mindig ugyanannyi IQ van,csak egyre többen osztoznak rajta.
(és Bunyó Karácsonyig meg sehol <#rinya>#rinya>)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Abban már a kölykeinek a kölykeinek a tenyészalomjainak leszármazottai szerepelnek??
6 rész alatt gyakorlatilag már felegyenesedik és kõeszközöket kezd el gyártani..
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az lett volna a nagy szám ha egymásután adják le csak az elsõ részt.Az se lenne meglepõ.Van 5 film és egész évben azt ismételgetik mikor van idó rá a celebretkek mutogatása mellet.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Kicsit forever alone-osan érzem én is magam, mert barátnõm a családjával van. (van testvére akit 3 hónapja nem látott, szóval)
De, itt a család. ^^
http://gaborszantai.co.uk/
Jövõre talán Sg fórum se lesz?<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#szomoru1>#szomoru1>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék