Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Looooser
akkor újra....

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

matyi0323
köszi..
bevallom nem olvastam végig a hsz-t. elsõ oldalon meg nem láttam.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Kovács legény
ott van a szám címe is

www.czekoart.hu

Looooser
alapra kalóz powernek tûnt, nah majd meghallgatom otthon normális hangerõn, melóban ilyet sajnos nem lehet 😞(((
de ha Folkpunk akkor Paddy and the Rats (magyarok)

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

0Fritz0
SUM 41 - NOOTS
Guns N' Roses - Knockin' On Heavens Door

Egyébként a hozzászólásokban benne van.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

matyi0323
bocs az off-ért, valaki megtudná mondani a zenéket ami szól alatta.. látom az elõadót, de az sajnos nem mond sokat. köszi:-)

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

"Voltmár", hogy "voltmár"!;-)
hungary27
nem 18+ és voltmár
Így lesz a jó:

Luck compilation. Neve ellenére nem csak 2010-es videók, van köztük néhány õsrégi is.
Vannak benne felkavaró, baleset közeli jelenetek, balesetek, szóval biztos, ami biztos 18+ és csak erõs idegzetûeknek.

Piszkos  Fred
ez kelta/ír punk :C

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Piszkos  Fred
meghaltak

Looooser
Éljen a kalóz metál \m/,

kalee
Ez totál így van!!!!Engem maxra tud baszni ha egy régi örök klasszikust átszinkronizálnak!!!Jó jó én elhiszem hogy kell a pénz és kifizetik ugyanazért a munkáért még egyszer a pénzt, de nekem John McClean ne merjen olyat mondani hogy a fene vigye el<#nevetes1><#nevetes1>!!!!!!"A ku*va életbe me kib*szottul másnapos vagyok ez az igazság"<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>!!!

FalseHeLL

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

armageddon666
És viccesebb, mint az eredeti, ami itt jó pont. Egyébként megnéztem 1-2 hasonló jelenetet jútyúbon most eredeti meg magyar nyelven is, és ámultam, hogy régen milyen jó szinkronok voltak. O.o

@

Alexease
Ha leadtak valamikor a TV-ben (agyonvagva, tele reklammal), akkor elkepzelheto, hogy ujraszinkronizaltak (es valszeg szarul). TV-ben semmilyen filmet NEM szabad megnezni😉
Piszkos  Fred
át

Lyukasbogrács
áá, így már világos 😄, viszont én csak a csaj miatt raktam be 😊

morcosqtya
látom a lényeg lejött.. 😊)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Piszkos  Fred
FLOGGING MOLLY FOREVA!

bigapó
hát, itt eléggé elharapja a good-ot, a magyar meg nyújtja a jóóóót, elég hosszan, de ez már csak a mi faszságunk 😊

The Matrix has you...

Ötletes. 😊

LeWyTy
Az erõ vele van<#worship>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

jhetedikj
xDD

anno 1987

Grr1234

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

morcosqtya
Gólya elég badass!!! 😄DDD

morcosqtya

morcosqtya

régen vótmá
0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Krinyo
Én is jóra emlékszem

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
nemnem, a "csirrrrke jóóóóó" volt már nagyon rég is 😊 azt nem zárom ki, hogy volt másik szinkron is..

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

w77d
mindig is jóóóó a csirke volt...

bigapó
pont ezaz, hogy eléggé híres és kedvenc filmem volt annak idején, meg is van az extra változat is, ha otthon lennék megnézném 😊 holnap meg is fogom 😊

The Matrix has you...

Vaxi
én is úgy emlékszem

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

morcosqtya
Többször is láttam, mindig "CSíírkeJóóóóóóó" volt.. elég híres szöveg.
Nem elképzelhetetlen másik szinkron de nem tartom valószínûnek, hogy kétszer is megcsinálták volna..

amd123
xD

It\'s gonna be Legen.... wait for it ... and I hope you\'re not lactose intolerant because the last part of this word is DARY!

bigapó
ez új szinkron? régen ez finom csirke volt, nem?

The Matrix has you...

morcosqtya

ProGabe
😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

morcosqtya
<#ravasz1><#nyes><#bee1><#szomoru2><#beka3><#szomoru2><#rolleyes><#sniffles><#nyes><#ravasz1>

CattiBrie
Válogatás csak Neked! 😊)

😄

[/spam]&#8482;

Carlos
szuperzöld

Þór vígi þessi rúnar

Fresh Duke
Sok itt az equusfil...

A heavy cost. I pay it gladly.