Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FalseHeLL
Ezek szerint egy erettsegi eleg hozza.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Mr_no_NaMe
Ezt csak azok engedhetik meg maguknak, akik eleget tanultak az ilyen beosztásokért: egész nap ücsörögni, 2-3 órát dolgozni, a maradékot pedig kávézgatni és végigálmodozni 4 kilós fizetésekért.
Musachy
Ha lehet így ücsörögni, meg hátradőlve vigyorogni a vakvilágba, talán...

imo :) science fiction is science fact

Alexease
Csak a kepek alapjan, mindenki rohanna ezekert a munkakorokert😊
Kmarha

bár a trailerből nem látszik, de aki látta, sejti miért ez ugrik be elsőre nekem 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2019.01.17. 06:47:27

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

biztos nem lenne ott a yard 15 percen belül...........
extra sensory
Hülye ötlet. Mert ha egy ilyen kutya hozná ki nekem a csomagot, egyből lenyúlnám a picsába. Ha küldenének még egyet, azt is.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Synchronous

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Bokafix2
Majd a képek elküldése után üzenne az új gazdi: "Szia, láttam a képeket, és nem tetszik a kutyus... visszaküldöm."

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

morcosqtya
Utólag küld képet, érted!
Előbb elküldi a kiskutyát aztán küldi a képet róla.
Beszarok.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Metalmilitiakid
Meg sok sikert a hosszú távon sós vízzel való fürdéshez 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Caliph
naaa, a füstölőket nem véletlen hívták annak amik,,füstöltek a gépeik menet közben ,még szép hogy koszosak olajosak 😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

morcosqtya

morcosqtya

Mr_no_NaMe
Jaj ezt láttam már... én szerintem az enyhén ittas pali bácsi beszarhatott a kutyától, ami valljuk be nem volt kicsi, és egyértelműen látszik, hogy megindul felé. Teljesen természetes védelmi reakció.
bajgunar
Instant karma <#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

GG, ha túl hosszúnak találod, akkor, kb 16:30-tól 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

ximix
Ilyen amikor végre létra nélkül is letudod takarítani a havat a pótról . . .
link
ximix

Utoljára szerkesztette: ximix, 2019.01.15. 20:10:28
RelakS
Nem a feszültség lesz a gond, hanem az áramerősség.
Biztos bekapcsoltak még pár bányász farmot <#vigyor1>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
Ja, itt csak kinyitottak egy szakaszolót (ha még jól emlékszem arra, mit brekegtek az egyik erőműnél), viszont szép nagy áram/feszültség kolbászolhat arra, ha ilyen ívet húzott, mire szétkapcsolt 😄

Jim Morrison
ajtót áttöri-e, olyan hangja van e mint a filmekben, hány óra után megy el az áram, mikor már térerő sincs mikor jön segítség, farkasok mikor szöknek be a bázisra és eszik meg őket.... ilyenekre számítottam

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Alien69
Miért, mennyivel jobb, ha este 6-ig megy a felvétel a bázison belülről? <#awink>

morcosqtya

morcosqtya

morcosqtya

morcosqtya

Jim Morrison
túl korán vége lett 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Fura Alak
Állítólag svájci hegyi katonai bázison készült felvétel.

Hozzászólás: "You see that guy? He knows how to film. Be more like him." <#hehe>

További hozzászólások itt.

Alexease
Nincs ezzel gond, igy potoljak az ozont😊
Dzsini
zárlati próba (vagy valódi nagyfeszültségű zárlat, vagy kapcsolónyitás, ilyesmik) - 2017-ben volt egy adag hír belőle Budapesten is

pár tíz vagy száz kilovolt van ezekben a vezetékekben, és amíg van nedvesség és szennyezés a levegőben, addig nagyon szépen tud ívet húzni 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.01.15. 10:30:45

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fura Alak
Ez valószínűleg ugyan onnan van másik szögből, közelebbről, ezen már látszik, hogy egy nagyfeszültségű vezeték.... Vajon mennyivel (volttal) kellett ezt megküldeni ehhez?
Állítólagos helyszín: Joinville, Brazília.

norbre

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

FalseHeLL
r/badfaketexts

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Bokafix2
"Szevasz te fasz"... És ezek állítólag haverok. Nálunk annak idején a suliban majdnem ez volt a megszólítás, csak fasz helyett "gecó" volt. A "geci"-k alatt ők is a szemétládákat értették, de a "gecó" az a havert jelentette... jó kis szakmunkás osztályok retorikája volt, és rendszerint mediterrán fiatalemberek vezették be a kifejezést.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

morcosqtya

RelakS
Hát, azért ez elég magasröptű beszélgetésnek ígérkezett, meg tudom érteni XD

morcosqtya

Tinman
Ezt a bunkót! Tudod mikor nyúlnék bele a fiam telefonjába, meg válaszolgatnék a haverja üzeneteire. Eszem megáll! <#ticking>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci

morcosqtya

Fura Alak

Ijedőseknek nem ajánlom az alábbi tartalom megnézését. <#wow1>

dettó 😄
Metalmilitiakid
Kb 30x láttam, de még mindig röhögök 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417