Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
Meg egy percnyi "élvezet" után még mindig szivárványosan látok.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
KIKÚRTÚL EPILEPSZIA VESZÉLYES!!!!!!44444négy
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
http://gaborszantai.co.uk/
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
(egyébként du bist very beteg <#hehe>#hehe>)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
#240623 látnom kellene valamit?
y2b beszúrós linkeket is ki lehetne szedni, vagy lecsupaszítani, stb, stb.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://gaborszantai.co.uk/
szerintem jól néz ki itt is 😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Majd pont lefordítom...GYÁSZ.
Támogassuk a hülyegyerekeket, akik még sztakiszótárazni vagy gúglfordítózni is lusták!
<#wilting>#wilting>
Þór vígi þessi rúnar
"Idegennyelvû képekhez fordítást is írj, különben TÖRÖLVE LESZNEK!"
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
ilyen vinnyogós zenés, meg rakéta talpú cipõs mangalány repült rá, meg minden amit el tudtok képzelni sok-sok ezer.
de elfelejtettem a nevét 😞
u dont have to listen anybody else but me
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"