Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Energetika Powa😊
Am 4es látásnyelv tényleg fail 😄
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ha PR-es lennék, hamarabb felvenném ez alapján mint h elolvassam a CV-jét 😊
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Állítsad át rózsaszínre és attól majd vizuálisan orgazmálsz! Azt hiszem át lehet 😄
Születési hely: Kecskemét
2007-ben Középiskolások Közlekedésbiztonsági Kupáján 3. helyezést értél el segédmotoros kategóriában
Bólyai János Gimnáziumban végeztél 2008ban
Gimis osztályfõnököd neve: Schnell Ildikó
2008-tól BME-n tanulsz Nemzetközi gazdálkodás alapszakon
Neptun kódod: Y1WI2W
75 ponttal 4-es lettél nemzetközi marketingbõl
4-es lettél látás nyelv emlékezetbõl
Wigner kollégiumban a A211 szobában vagy
stb-stb
biztos h ezeket az infókat is közölni akartad? 😊
óvatosan a személyes adatokkal!
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
legszarabb szar elfoglaltság :|
azt hallgat mindenki amit akar.
u dont have to listen anybody else but me
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
#241536 mer ki mondta hogy azt?