Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Mint az látható a legtöbb esetben azokat a részeket, eszközöket, amiknek szerepe van a színészi játék szempontjából megépítik, csak a statikus hátteret veszik fel külön.
Kivéve a Betty a csúnya lánynál, de gondolom eddig se azt nézted 0-24-ben... 😄
Szerintem ez egy teljesen jó, vállalható kompromisszum, sokkal olcsóbbá teszi az egészet. A komolyabb filmeknél azért még mindig kiutaznak a helyszínekre.
Ráadásul a Star Warsban is annyi kameratrükköt használtak, amennyit csak az akkori tudásuk szerint képesek voltak, szóval akkor se volt más a filmipar. Már a nosztalgia sem a régi... 😊
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
A Kiscelli Múzeumot eltaláltam, ott volt berendezve a tünde király trónterme az utca pedig Etyeken volt a Korda Filmstúdióban, szabadtéren.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Például a Hellboy 2-höz egy egész kis trollvárost építettek fel valamelyik magyar barlangban, a Kiscelli múzeumban volt a trónterem és még egy pesti utcát (nem emlékszem melyiket, majd valaki megkeresi) is teljesen bronxira alakítottak. 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Valószínûbb, hogy még azokat fotókat is elrejtették, amelyiken esetleg nem túl "felnõttesen" viselkednek. Ha viszont egyszer fent van a neten, akkor nehéz lesz valaha is elpucolni, csak abban reménykedhetsz, hogy ~20 év múlva a gyerekednek nem jut eszébe a szüleire rákeresni, hogy lássa miket csinált apu/anyu.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
vagy meséled hogy ó akkora videót láttam
vagy azt mondhatod hogy ó basszus akkora baromságot csináltam.... nem tudom hogy vagy vele de az elsõtõl kocka vagy
a másodiktól pedig laza 
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Másokon jó röhögni nem?<#idiota>#idiota>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.