Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oliwwer
3D
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco
3D

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

HöfEE

Fresh Duke
3D

A heavy cost. I pay it gladly.

szucsy89
a 2012 az mi lenne?
Fresh Duke
<#rinya>

A heavy cost. I pay it gladly.

7131
<#eljen>

vagmafia.com

BenedekFeco

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

BenedekFeco
Javítva!<#eplus2>

LeWyTy
<#eplus2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

edios
"gates"

grammar mind

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

BenedekFeco

pointer4
Ha jót akarsz enni, ne menj a konyhába 😄
skymannn
Ömleszteni kell õket olcsón, egyszerûbb bluescreennel megoldani. Ráadásul ahány ilyen sorozatot forgatnak Kaliforniában a nap 24 órájában le lenne zárva az utcák fele.
Mint az látható a legtöbb esetben azokat a részeket, eszközöket, amiknek szerepe van a színészi játék szempontjából megépítik, csak a statikus hátteret veszik fel külön.
Kivéve a Betty a csúnya lánynál, de gondolom eddig se azt nézted 0-24-ben... 😄
Szerintem ez egy teljesen jó, vállalható kompromisszum, sokkal olcsóbbá teszi az egészet. A komolyabb filmeknél azért még mindig kiutaznak a helyszínekre.

Ráadásul a Star Warsban is annyi kameratrükköt használtak, amennyit csak az akkori tudásuk szerint képesek voltak, szóval akkor se volt más a filmipar. Már a nosztalgia sem a régi... 😊
passatgt
most egy picit csalódtam a sorozatokban😄

Krinyo
"fajintos"? <#wilting>

RelakS
nem volt nehéz dolguk <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

CaviaR
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Na, megkérdeztem az ismerõst, aki dolgozott ott, azt mondja, hogy valahol Tárnok és Sóskút között egy mûködõ kõbányában rendezték be a trollvárost.
A Kiscelli Múzeumot eltaláltam, ott volt berendezve a tünde király trónterme az utca pedig Etyeken volt a Korda Filmstúdióban, szabadtéren.
Milyen sörrõl beszélsz ? <#idiota>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nehogy azt hidd, hogy ma már minden cgi.
Például a Hellboy 2-höz egy egész kis trollvárost építettek fel valamelyik magyar barlangban, a Kiscelli múzeumban volt a trónterem és még egy pesti utcát (nem emlékszem melyiket, majd valaki megkeresi) is teljesen bronxira alakítottak. 😊
RelakS
ja, gondolom, a mai trükkök segítségével ezt a díszletezéses dolgot is sokkal profibban meg lehetne oldani, csak dráááááága (gondolom én)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Szabi84
😄Dddd

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Mystic Pookie
háát nemtudom amugy én ugyállok hozzá hogy inkább ez:

mint ez:

A_SD:AS_D:ASD:AS😄as <#idiota><#idiota>

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Tomászító
<#zavart1>

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

😄
szakmunkásnevelés in progress

Looooser
hát pedig de mesélnek, és képeket is mutattak 😄

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Dzsini
Szüleid neked büszkén mesélik, hogy mekkora eszementségeket csináltak fiatalkorukban, és milyen lazák voltak?

Valószínûbb, hogy még azokat fotókat is elrejtették, amelyiken esetleg nem túl "felnõttesen" viselkednek. Ha viszont egyszer fent van a neten, akkor nehéz lesz valaha is elpucolni, csak abban reménykedhetsz, hogy ~20 év múlva a gyerekednek nem jut eszébe a szüleire rákeresni, hogy lássa miket csinált apu/anyu.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Looooser
de hem csinálsz semmit nem lesz késöbb mit mesélni... melyik a fajintosabb
vagy meséled hogy ó akkora videót láttam
vagy azt mondhatod hogy ó basszus akkora baromságot csináltam.... nem tudom hogy vagy vele de az elsõtõl kocka vagy a másodiktól pedig laza

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

LeWyTy
Miért tenném?
Másokon jó röhögni nem?<#idiota>

Looooser
de csak röhögsz megtenni nem mered 😄

LeWyTy
Nincs ember aki kibírná ezt ilyen röhögés nélkül<#eplus2>

Vótmá' 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

theone91
Esküszöm, csak vissza kell hozni, Carrey-t az SNL-be, hogy újra jó legyen. 😄

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Én nem is a szitun röhögök,hanem azon,ahogy a csávó röhög xDDD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Pepsi Twist
xDD

(ha nem megy akkor linkbe)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.