Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Looooser
HÍ HEZ E FORSZFÍELD ÁND Õ SZUORD!!!!!<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Nem tudjátok hol találom azt a vidit ahol a csávó foci trükköket csinál a szobájában zenére, az apja benyit, és elkezd táncolni? 😄
hungary27
meanwhile in New Jersey
0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ulvar
Hát igen...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Lacee
ez jó 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!

Bl1ND

Bizonytalan vagyok. Vagy mégsem??

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dzsini
Egy kis Cthulhu mítosz ismeret nem árt, bár nem is létfontosságú

- Lássuk csak a jelentkezési lapot:
- Korszakokon át aludtál a Föld felszíne alatt.
- A pénzt és hatalmat keresõ kapzsi emberek ébresztettek fel véletlenül.
- Kiszabadultál, halált, romlást és pusztulást hozva.
- Az emberek hiábavalóan próbáltak harcra kelni veled alkímiával és ezoterikus eszközökkel.

- Hatalmas a méreted, formátlan vagy és halált hozol arra, aki hozzád ér.
- A tenger alatt rejtõzködsz várva a megfelelõ pillanatra, hogy rémülettel töltsd el a part mellett lakókat.
- Emiatt a tengeri és a mocsári népek félik a neved.
- Bár hatalmas pusztítást okoztál, sokak szerint még mindig nem létezel.

- Ellene vagyok!
- Túl fiatal vagy ahhoz, hogy a "Nagy Öregek" klubjának tagja légy, de az "Iszonyatos Rettenetek" körébe beléphetsz.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RS
Ez az fiam, megy a matek!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Adaaam

everything's better with music

LasDen
érdekes története van....szerencsére happy endinggel...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fenrir

A halál csupán a kezdet...

Brother sharp

nearo
Igen, már csak azért is jó lenne, mert legközelebb hattal kevesebbet kéne kattintanom, hogy megnézhessem a képet...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Balról második ki?

Fresh Duke
Legközelebb inkább linkben, szerintem.

A heavy cost. I pay it gladly.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

Zsolek123
ezt beszoptam

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

The Protector
LOOOOOL.Én meg akartam nyomni az F13-at.XD

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Bokafix2
4:10-nél Ördögûzõ <#idiota>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Ennek majdnem bedõltem anno 😄
BenedekFeco

Büdös Bohóc

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

BenedekFeco

BenedekFeco
Meanwhile in Rio de Janeiro...

z99999

Pszt.

szucsy89
hát ezt beszoptam
vérpocok
van f13-as billentyû, le is fotóznám csak épp tõtöm a mobilom <#idiota>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Simaji
Deee szaaar xD

És ha úgy nyomom, hogy F+1+3? 😛

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

davidka003
Bull terrier.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

armageddon666
FUUUUUUUUUUUUUUUUU

@

Törölt felhasználó
ba.. és tényleg..xD reggel van😄
[HUN]Crassus

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Ezt a törpzombilandod hol lehet megnézni?

Lédi Vezekényi Gaga tutira hasonlit erre a kutyára.Milyen fajta is ez?