Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
gyk.:
cant
n.
1. Angular deviation from a vertical or horizontal plane or surface; an inclination or slope.
2. A slanted or oblique surface.
3.
a. A thrust or motion that tilts something.
b. The tilt caused by such a thrust or motion.
4. An outer corner, as of a building.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
やられたらやり返す。倍返しだ!
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Milyen evet irunk?
Jelenlegi:2011
Etióp: 2003
Kopt: 1727
Iszlám: 1432
Perzsa: 1389
Zsidó: 5771
Indiai: 1932
Bizánci: 7519
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Én vagyok az a srác
épült, így repülni egy selyem nyakkendõ
Nem tudom, miért vagyok épül, így repülni
de én vagyok, nem hazugság
oh my
hengerelt az egy alacsony kört ingerült
ül a kampók, shelltoes puffadt
mandzsettát gördült föl borjú
osztály meg a szamár
rossz a szajré, mint a buffy
Kell lennie egy harapni a golyót, én vagyok bûnös, de lefogadom, én coulda volt jobb ember
Azt akarom, hogy zen. de elmegyek kortyolgatva néhány gyógyszer helyett meditál, de kapok, amikor én is
Nem akarom, hogy a szél fel a szemétben egy üveg maláta-
lé, mert én soha nem keserû kaptam egy hívást
mondani
hogy ez az egész
kitalálták
Elegem van a kétség
de nézem a falon
részem volt, abban a reményben, hogy felzárkózott a pillanatot, és nyitott legyen a jó és az Isten bennem
De van egy labotomy, és én kap, hogy én oughtta lett egy kis ritkaság, ha valaki kap sértett a gondolat, hogy engem
ki õ? Te most viccelsz
nem nekem, mint Gabourey Sidibe
Ha látsz engem egy feketefejû cinke
Nem diggity ez lesz giggity giggity giggity
fog küldeni, mint egy levelet a fenti
egy nõ, hogy szeretem
mert én értem, mint én élõben
de ha a baba meleg mondom menj meleg baba, a munka, hogy a kéró!
munkát, kantáros
böfög, hogy a gyerek
csavar po-tetvek
flip azt az autót
Nem akarom a Jézus darab
de én szeretnék egy Reece's Piece és egy Kit Kat Bar
Azt akarom, hogy mindenki összpontosít kapok én a Letterman rúgni, hogy a jobbító ártatlan amerikaiak, akik soha nem akarnak letelepedni, azok pop
Vagy nem -
szobámba sziklák
és a beat még kopog
amikor egyfajta zoknim
Én öt láb tizenegy nemi csúcsától a fejem, hogy az én gyönyörû térdre
azt nem árulom el, hogy melyik kép melyik <#idiota>#idiota>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
köszkösz<#idiota>#idiota>
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
>:C