Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tviktor91
En van amikor csak az elsö villat "zarom oda" a kerekhez.xD

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Eltekerni nem fog vele 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

de bizony

http://thenamelessphoto.com/

Dzsini
Jármûzárás mesterfokon:

és a többi

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

jazzy
hatalmas, nagyon jó <#worship><#eljen>
kemszi2
ha volt már sry
tviktor91

nearo
Valami keményebb zenére számítottam... de poén ^^

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

alcotb
szerintem konkrétan a miskolctapolcai b.fürdõ.hétvégén ne menj, mert tumultus van

Minden ugyanaz másképpen.

kifli

halvány lila gõzöm nincs googleben kerestem arra hogy "tessék mondani hol vannak a képek"
Dzsini
az az akusztikus vs. elektronikus zene téma, ott én is az akusztikust kedvelem jobban - bár:

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RatBaG
BiG G
de

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Lyukasbogrács
talán a #243196. hsz-bõl nem tûnik ki, csak arra akartam kilyukadni, hogy az élõzene jobb.
köszönöm a hasonlatokat, igazad van, nem lehet összehasonlítani, se szembeállítani a két dolgot, majd legközelebb odafigyelek mit írok.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

0Fritz0
Emos homárokat inkább a napiszarra.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
A helyi Jani ott baszhatta el a dolgot, hogy felemelte az öklét... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Nem Klaudianak hivjak esetleg?

http://gaborszantai.co.uk/

tigeroo
attól még ugyan úgy megkell írni a hangokat, csak a gép a hangszer, meg egybõl lejátsza a "kottád", annyi a különbség.

attól hogy gépen írja meg a zenét attól még az embernek kell megcsinálni
davidka003
Inkább csak így linkben: pffffú 16+

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dzsini
õ sem elõadta a zenét, csak egymás után rakta a hangmintákat (hangszerek hangjait különféle hangmagasságon) - akkoriban úgy hívták, kottaírás. Az, hogy a lejátszó egy templomi orgona, hengeres gépzongora 100 évvel ezelõttrõl vagy számítógép, az az alkotó szempontjából szerintem lényegtelen.

A zene tervezését (kotta vagy sequence írása papírra vagy monitorra) és az elõadását (hangszeren vagy számítógépen) szerintem nem jó keverni - te egy hangszeres elõadót állítasz szembe egy alkotóval, és az egyiket jobbnak tartod. Egy ház tervezõjét és a kivitelezõjét sem szokták szembeállítani.

akkor szerintem nézd meg õt... elektronikus ezis, de nem találsz még 1 olyan DJ-t aki élõbe csinál ilyen mixet.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Sir Quno Jedi
A kompjúter csak egy nagyon fejlett hangszer, amit murva könnyû kezelni és gyorsan el lehet sajátítani egy hagyományos hangszerhez képest.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Smicy2
http://www.barlangfurdo.hu/

szerintem ez lesz az

Charade GTti

Lyukasbogrács
az addig oké, hogy leülsz papírra veted az ötleteidet és zenét alkotsz, komponálsz ha úgy tetszik, majd elõadod, de ha leülsz a gép elé, és szerkesztõprogrammal hangmintákat teszel egymás után, majd azt mondod rá, hogy ez mûvészet, akkor én azt mondom, hogy ez nem mûvészet (digitális mûvészet). ez az én véleményem, lehet, hogy te máshogy gondolod, én így gondolom. többre értékelem azt, ha valaki elõad egy zenét akusztikus hangszerekkel, mintha csak lejátszik/lekever egy zenét full elektronikus cuccokkal. ezért nem is értem, miért akarod ebbe belekeverni még Beethovent is, nem kell túlbonyolítani a dolgokat...

Dzsini
Hol írtam én számítógéprõl? Ugyanolyan alkotófelület, mint a papír és a tinta.

Lyukasbogrács
volt már akkor számítógép?

Dzsini
Régen sötét sarokban, magányosan, órákat görnyedtek néhány kottalap meg egy tintatartó fölött - az is unalomûzés volt mondjuk Beethovennek?

Ezzel mondjuk egyetértek, valahogy nekem se igazán tetszett. Olyan 1-másfél évadnyi részt néztem meg belõle össze-vissza.
Úgy tudom mostanában adják magyarul, de én például nem néztem magyar trévében sorozatot jónéhány éve. Azt hittem az internet korában ez már nem szempont, tévedtem, ez van. 😊
Lyukasbogrács
lehet. de nem azért mondtam, hanem míg élõzenénél nevezhetjük mûvészetnek, addig egy sötét sarokban, magányosan, órákat görnyedve a gép elõtt zenét alkotva, legfeljebb unalomûzésnek, vagy megszállottságnak.

LasDen
én is csak névrõl ismerem nagyjából.....nem rég láttam belõle egy keveset de szerintem nem nagy szám....van jobb....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Büdös Bohóc
gyakorlatilag itthon nem is adták, vagy ha igen az bebukott, szóval nem is tudom hogy várod el, hogy ismerje az ember.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Carlos
Gabe jól megszivatta a "Durr" -t. Hehe...

Þór vígi þessi rúnar

tviktor91
Kar hogy nem aranyverü..😄DDD

a csaj az elején helyes xddd

Off: valaki meg tudja mondani a videó alatt a zene címét?

bardocz
:ASD

Magyarország új nemzeti hõse a tanár!
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Fülüke
A tanár lefejeli a diákot REMIX

De k*rvajó géped van istenem....

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

N o N a m e
már vártam, hogy hátha összetöri :S
pxxl

All hail the double x!

pxxl
aham

All hail the double x!

wartburg.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

7131
trabantmotor vagy micsoda van benne?

vagmafia.com