Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
THE WORK
Coming Soon
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Hosszú, de megéri végiglesni😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
The Matrix has you...

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nagy elonye, hogy amikor betoljak kozben a reklamot vagy az idiota primitiv telefonos jatekot, reflexbol nyomok egy gombot (MUTE!!!), es ALT-Enterrel mar teszem is 1 negyzetcentimeteresbe a sarokba a kepet, hogy amig szarakodnak, tudjak net-ezni, olvasni, megnezni egy videoklippet stb😄DDDDDD
De ugyanannyi, sot valoszinuleg tobb informaciohoz jutok, mint a TV-s korszakban. A fo szempont a szelektalhatosag, es az idopocseklo reszek kihagyasa (reklamok).
Persze, van ami "hianyzik" (foleg az ismeretterjeszto csatornak), de sajnos ott is rengeteget ismetelnek, ott is sok a reklam. De ez is beszerezheto mas forrasbol (konyv, internet, DVD).
Filmet termeszetesen, teljesen ertelmetlen TV-ben megnezni, mert agyonvagdossak, ujraszinkronizaljak (szarul), telenyomjak reklammal.
Vagy kiestem, mert van tuner kártya a gépemben? <#ravasz1>#ravasz1>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
midnenkinek szive joga hogy ne legyen tv-je, rádiója, újságja és csak a szomszédtól tudja meg mondjuk a híreket.. én azt gondolom hoyg nem a teljes elzárkózás a célravezetõ, hanem egy megfelelõ "szûrõ"..
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A TVsek szerint a fórumozók buta netfüggõ zombik, a fórumosok szerint pedig a tévénézõk buta tévéfüggõ zombik.
(nem pontos idézet)
érdekes, hogy általában az ilyenek a leginkább tájékozottak egy-egy általuk szívbõl lenézett témában 😄
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Mindig ugyanannyi IQ van,csak egyre többen osztoznak rajta.
szintén nincs TV-m, nem is hiányzik. Inkább olvasok helyette egy könyvet, kiélem a mûvészi késztetéseim (gitározok, rajzolok, verset írok). Az a szörnyû, hogy emiatt sokan lenéznek, mert szerintük ez nem normális dolog. De hát õ bajuk, nem tudják mennyivel jobb dolgokkal el lehet tölteni az idõt.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Válassz ki egy random dolgot, amit realtíve sokan lenéznek és anélkül, hogy megvizsgálnád kezdd el spontán fikázni, máris te leszel a jani a hegyrõl.
Személyes kedvenc a témában aNemzeti Színház elleni tüntetés, ahol mindenki mondja, hogy ilyen-olyan undorító mûsorok vannak és mind az egytõl egyig, de persze arra a kérdésre, hogy látott-e akár egyet is mindig az a válasz, hogy nem. 😊
mindenki úgy bassza el az idejét/életét ahogy akarja
az elején idegesített, aztán láttam a statisztikát, hogy kurvasokan nézik -> én vagyok a hülye.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
honnan tudom, hogy semmi tartalom? sajnos az általam olvasott médiában is szerepel néha géza és judit mesterségesen felfújt magánélete, a nagy gondok, hogy réka vajon megcsalta róbertet, vagy tényleg csak vidámparkban volt péterrel. a címszavakból és a rövid bekezdésbõl is kiderül, hogy ezek bizony bármelyikõtök életében elõforduló problémák.
hiszem azt, hogy a tömegmédiában is kell lennie egy színvonalnak, ahol olyan tartalmak kerülnek közvetítésre, amiktõl a nézõk szellemileg gyarapodnak. olyan emberek szólalnak meg, akikre fel lehet nézni, nem pedig jános a nagy bánatával, hogy zita plasztikázta a melleit.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
#243233 nem gond h másba látja mindenki a szórakozást,de aki intelligens azt valsz nemfogja szórakoztatni az,h megjátszott 'valóság showt nézzen',nem mondom tuti van akit fog...erre szoktam mondani,aki hülye haljon meg hülyén
és igen tok róla h ez egoistának tûnik,meg hogy jaj aki nézi az tuti egy síkhulye,nem ezt akarom kifejezni...
Mindig ugyanannyi IQ van,csak egyre többen osztoznak rajta.
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
██
A média meg nyilván azzal foglalkozik, amirõl tudja, hogy érdekli az embereket. Az, hogy hétköznapi memoárokká válnak ezen mûsor szereplõinek szólásai viszont már engem is egyre inkább zavar..
😄D
ne haragudjatok, de aki ebbõl a mûsorból 10 másodpercnél többet látott, az szerintem szánalmas ember. nem értem, hogy az ilyen szintû információk hogyan juthatnak el a médiába, de ezek szerint sokan érdeklõdnek is eziránt. pedig ez tényleg gyakorlatilag az emberiség zombivá alakítására szolgál. konkrétan NULLA tartalmú üzenet, pedig a világban sokminden történik. elnézést ha megbántottam valakit, de ha egy ember is elgondolkodik rajta, már megérte. sorry!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n