Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
Next Summer...The unbelievable story of a young man who face with his fate...
THE WORK
Coming Soon

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Metalmilitiakid
nem ez mese, mert a sci-fi nek lehet, sõt sokszor van is igazság alapja, a mesének nincs 😄 (esetleg egy mondában vagy legendában kiegyezünk 😄)

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

ScarY MAN
<#idiota><#worship><#taps><#eljen><#gonosz1>

...

Kata
ez sci-fi

[/cserf][/fülünyúl]

Lyukasbogrács

artschi
lol 😄D

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

ez fááájt!😄
Sírtam a röhögéstõl😄😄😄
Hosszú, de megéri végiglesni😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

DanielT
F😄F😄SAFDSAFDSAFDSA:FDSDS:S
neevous
Hány fényértéket jelent ez a stabilizátor?

szép szemmûtét

The Matrix has you...

BenedekFeco
<#eljen>

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Hja, nem kell ennyi vita, legyen béke, szóljon a tévébõl és az internetrõl is a Kumbaya!

Danka88

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

renegade02
micsoda téma, halljátok

Alexease
Tunnerkartyam nekem is van, mondjuk kulso, es most el van pakolva a szekrenybe, mert csak tavasztol oszig hasznalom, amikor neha megnezem az F1-et😉

Nagy elonye, hogy amikor betoljak kozben a reklamot vagy az idiota primitiv telefonos jatekot, reflexbol nyomok egy gombot (MUTE!!!), es ALT-Enterrel mar teszem is 1 negyzetcentimeteresbe a sarokba a kepet, hogy amig szarakodnak, tudjak net-ezni, olvasni, megnezni egy videoklippet stb😄DDDDDD
Alexease
En sem nezek mar vagy 15 eve TV-t, egyszeruen lemorzsolodott az internet fejlodese es az otthoni normalisabb minosegu filmnezesi lehetoseg mellett. Ugyanigy mar napi-, heti- es havilapot sem veszek.

De ugyanannyi, sot valoszinuleg tobb informaciohoz jutok, mint a TV-s korszakban. A fo szempont a szelektalhatosag, es az idopocseklo reszek kihagyasa (reklamok).

Persze, van ami "hianyzik" (foleg az ismeretterjeszto csatornak), de sajnos ott is rengeteget ismetelnek, ott is sok a reklam. De ez is beszerezheto mas forrasbol (konyv, internet, DVD).

Filmet termeszetesen, teljesen ertelmetlen TV-ben megnezni, mert agyonvagdossak, ujraszinkronizaljak (szarul), telenyomjak reklammal.
RelakS
nekem sincs tv-m <#idiota>
Vagy kiestem, mert van tuner kártya a gépemben? <#ravasz1>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

daeemoon
Jujj! XD

Általában akinek nincs TV-je, az netrõl tölt le ugyanannyi dolgot. Régen én is mindig írtam, hogy nem nézek TV-t, de napi 2 óra sorozat simán befigyelt. Most meg háttérben nagyon sokszor megy Discovery.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

norbre
na igen.. ma divatos az hoyg nincs tv-m, vagy nem nézem.. nekem van és néha nézem is és mégis gitározok, túrázok, bicajozok, mûvelõdök, színházba járok, olvasok stb..
midnenkinek szive joga hogy ne legyen tv-je, rádiója, újságja és csak a szomszédtól tudja meg mondjuk a híreket.. én azt gondolom hoyg nem a teljes elzárkózás a célravezetõ, hanem egy megfelelõ "szûrõ"..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Shep
Nincs TV-m csatorna ez jó. 😊 Én nem szégyellem megnézem az NCIS-t (mondjuk az új Dinnozo szinkron elég gáz) Houset, Csontot, Hawai Five-O-t meg a Castle-t is, ha van valami normálisabb film azt is, BL meccseket, F1-et és az m1-en ha van valami érdekesebb akkor azt is. Mondjuk túl nagy választék amúgy sincs, mert a 3 alap adó van aztán kész.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nézõpont kérdése.
A TVsek szerint a fórumozók buta netfüggõ zombik, a fórumosok szerint pedig a tévénézõk buta tévéfüggõ zombik.
Dzsini
Egy tévés blogon olvastam, hogy "mindenkinek, aki csak a természet, sport és a nincsistévém csatornákat nézi..."

(nem pontos idézet)

érdekes, hogy általában az ilyenek a leginkább tájékozottak egy-egy általuk szívbõl lenézett témában 😄

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Shep
Egyébként a sok nincs TV illetõ akkor nem tart közös DVD esteket, nem néz otthon meccset (tudom sportot is égõ nézni), a gyerek se nézheti a Magyar népmeséket, vagy a Lolka és Bolkát?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hegi90
Nem tudom melyik a rosszabb: faszságokat nézni tévében, vagy faszságokon vitatkozni egy fórumon, annak a tudatában, hogy úgyis tök mind1, hogy neked van igazad vagy nem (a vita eredményének nincs semmilyen következménye), és hogy tele van trollokkal/idiótákkal az egész.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

HanniBél
ha ien szemszögbõl nézzük ebbe is van igazság 😄

Mindig ugyanannyi IQ van,csak egyre többen osztoznak rajta.

Shep
Öcsém ,hogy itt senkinek nincs TV-je. Na nekem meg van és már csak ilyen maradi szar vagyok ,hogy TV-ben megnézek 1-2 sorozatot és a sport mûsorokat, meg egy két dokumentum filmet.

Shep
Mondasz valamit, ezután én is így fogok cselekedni 😊

bujcsik555
<#eljen>
szintén nincs TV-m, nem is hiányzik. Inkább olvasok helyette egy könyvet, kiélem a mûvészi késztetéseim (gitározok, rajzolok, verset írok). Az a szörnyû, hogy emiatt sokan lenéznek, mert szerintük ez nem normális dolog. De hát õ bajuk, nem tudják mennyivel jobb dolgokkal el lehet tölteni az idõt.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

tigeroo
mondjuk mindig van valami, azt is ugyanúgy utálom amikor forma1 a téma...
Ugyan már, hol élsz te? Ma már nem kell ismerned ahhoz valamit, hogy fikázzad és így próbálj meg kitûnni, felsõbbrendûnek tûnni.
Válassz ki egy random dolgot, amit realtíve sokan lenéznek és anélkül, hogy megvizsgálnád kezdd el spontán fikázni, máris te leszel a jani a hegyrõl.
Személyes kedvenc a témában aNemzeti Színház elleni tüntetés, ahol mindenki mondja, hogy ilyen-olyan undorító mûsorok vannak és mind az egytõl egyig, de persze arra a kérdésre, hogy látott-e akár egyet is mindig az a válasz, hogy nem. 😊
Shep
Akkor rossz médiát olvasol 😊

tigeroo
én mindig arra gondolok hogy ilyenkor ki a hibás? aki nyomja a szart vagy aki megeszi ha elérakják...

mindenki úgy bassza el az idejét/életét ahogy akarja
Vaxi
nekem sincs, le is szarom az egészet 😄
az elején idegesített, aztán láttam a statisztikát, hogy kurvasokan nézik -> én vagyok a hülye.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

HanniBél
<#eljen>

LasDen
az egy dolog hogy megrendezett de a való életben is ilyen patkány a legtöbb ember....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

edios
1 másodpercet nem láttam, tekintve, hogy nincs televízióm.

honnan tudom, hogy semmi tartalom? sajnos az általam olvasott médiában is szerepel néha géza és judit mesterségesen felfújt magánélete, a nagy gondok, hogy réka vajon megcsalta róbertet, vagy tényleg csak vidámparkban volt péterrel. a címszavakból és a rövid bekezdésbõl is kiderül, hogy ezek bizony bármelyikõtök életében elõforduló problémák.

hiszem azt, hogy a tömegmédiában is kell lennie egy színvonalnak, ahol olyan tartalmak kerülnek közvetítésre, amiktõl a nézõk szellemileg gyarapodnak. olyan emberek szólalnak meg, akikre fel lehet nézni, nem pedig jános a nagy bánatával, hogy zita plasztikázta a melleit.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

HanniBél
és mivel elhiszik,hogy ez a normális,õk is átveszik a viselkedést

#243233 nem gond h másba látja mindenki a szórakozást,de aki intelligens azt valsz nemfogja szórakoztatni az,h megjátszott 'valóság showt nézzen',nem mondom tuti van akit fog...erre szoktam mondani,aki hülye haljon meg hülyén
és igen tok róla h ez egoistának tûnik,meg hogy jaj aki nézi az tuti egy síkhulye,nem ezt akarom kifejezni...

tigeroo
én nem nézem de elegem van. a legjobb hogy minden ismerõsömnek mondom hogy kamu/megrendezett és még én vagyok lehordva :S
Shep
Hát 10mp-tõl szerintem aki néz az RTL-en bármilyen mûsort az tuti többet látott és szerintem te is beletartozol, mert ha nem így lenne honnan tudnád, hogy semmi mondanivalója az egésznek? Engem sem érdekel a VV de láttam belõle részleteket mikor a másik adón éppen reklám volt.

Zsolek123
hát akkor nyúlják a pénzüket. ha nekem elõbb jut eszembe, akkor én is ezt tenném

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Pyotr
Nem az a szánalmas ,hogy megnézik hanem hogy valósnak hiszik azokat a történéseket(érzelmi,lelki..stb) a mûsorban ami mögött nincs más csak a tévé elé ragadt emberek szórakoztatása +pénzük lenyúlása.

&#9608;&#9608;

Én viszont az ilyen fajta gondolkodást látom kissé sekélyesnek, már ne haragudj. Ha valaki mondjuk különbözik tõled abban, hogy neadjisten másban látja a szórakozást, attól már szánalmas?
A média meg nyilván azzal foglalkozik, amirõl tudja, hogy érdekli az embereket. Az, hogy hétköznapi memoárokká válnak ezen mûsor szereplõinek szólásai viszont már engem is egyre inkább zavar..
edios
olvasgatom origo-t, egyszercsak ezt látom a fõoldalon: "Az egész ország lázban ég. Most akkor volt valami Gigi és Jerzy között vagy sem? Szex vagy megalkuvás?"

😄D

ne haragudjatok, de aki ebbõl a mûsorból 10 másodpercnél többet látott, az szerintem szánalmas ember. nem értem, hogy az ilyen szintû információk hogyan juthatnak el a médiába, de ezek szerint sokan érdeklõdnek is eziránt. pedig ez tényleg gyakorlatilag az emberiség zombivá alakítására szolgál. konkrétan NULLA tartalmú üzenet, pedig a világban sokminden történik. elnézést ha megbántottam valakit, de ha egy ember is elgondolkodik rajta, már megérte. sorry!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir