Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
//fél óra afk, mentem alregeket csinálni... 😊 //
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Elsiklott a szemem az 1 oldalnyi új hozzászólásban egy moderátor (semmiféle megkülönböztetõ jelzés nincs a fejlécében!) egy soros figyelmeztetése felett.
Nem trollkodtam, belinkeltem egy videót.
Szóval az idiótázást tartogasd máskorra.
Mentségemre legyen mondva, nem trollkodtam, csak belinkeltem egy kapcsolódó videót...
Ma még nem volt, de a héten már igen, lassan kezd unalmas lenni.
A heavy cost. I pay it gladly.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Nemlenne jó mégiscsak komolyan venni a mi kellene az SG-nek topicban felvetett részletesebb szabályzatot megírni? (És akkor azt nem említettem, hogy õ egy 2010-es reg én meg 2004-es és az elején St leírta, hogy a régebbi fórumosokkal kicsit másképp kéne bánni.)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
ps.: Efreet lehet jobb lesz kicsit szüneteltetni a topicot mielõtt beindul az egész.
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
most csak azért osztogat büntetõcédulákat, mert nem tud 0-val osztani
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
/facepalm
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
szerintem ez tökéletes hely, hogy az emberiség legnagyobb problémáját megvitassuk.
mert igenis lehetséges a 0-val való osztás, csak sokan nem értik meg