Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
...Aztán Vader ledobja Sidious a gecibe.
amúgy gyerek bejelentkezve maradt apple boltban Facebookon, valaki meg széttrollkodja épp az adatlapját miközben apuci hisztizik.
"The trees move. Do you not see it?"
practitioner of the forbidden arts of death
Viccet félretéve, elég motiváló videó .............

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
na befejeztem mert ez a b*zi miatt nem akarok büntetõpontot kapni, nem ér ennyit
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
attól tartok, nem mindenkinek fog leesni, hogy ez mekkora poén <#nevetes1>#nevetes1>
Per Aspera Ad Inferi.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Aubrey: Thomas, kicsi-kicsi ember vagy. Nem tudod hogyna kell kezelni a nõket és mindent megbaszol ami jár és soha nem kaphatsz meg újra. RÁADÁSUL! hogy mindenki tudja! THOMASNAK GÖRBE A FASZA!
Thomas J: Tökmindegy, érdekes módon nem zavart a görbesége amikor basztalak! szóval visszamennyé, és csak azért csaltalak meg, mert egy kurva vagy és dobtalal volna amúgy is. láma dolog tõled hogy a faszomrõl beszélsz ezen a szaron. töröld le!
Aubrey: Azelõtt kellett volna gondolkoznod, mielõtt megcsaltál. Ez van faszkalap....
Janet J: Aubrey, lennél szíves letörölni? Thomas nagyon zaklatott lett miatta. Unfair viccet csinálni olyan dologból, amirõl más nem tehet. Az apjának is ilyen és soha nem viccelõdtem rajta. Légyszives, töröld le. Egyetemista nõ vagy, légyszives viselkedj úgy.
Thomas J: WTF Anya
Nagyon nevet.
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Aubrey: Thomas, látod ha tanultam volna angolt, akkor most nem lennék egyedül, mint most! THOMAS EZ OLYAN ROSSZ!! !
Thomas: Pedig amikor mi angolt tanultunk az iskolában úgy tûnt, nagyon jól szórakozol! Lehet, hogy nem kellett volna mást csinálnod!
Aubrey: Igen, már megbántam azóta én is....
Janet: Aubrey, teljesen igaza van a fiamnak, jobban jártál volna, ha angolt tanulsz szórakozás helyett! Elmehetnél fõiskolára, és tanulhatnál ott angolt!
Thomas: KÖSZÖNÖM ANYA, ÉN IS ÍGY GONDOLOM!!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Úristen xDDDD
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep