Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig ugyanannyi IQ van,csak egyre többen osztoznak rajta.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"fingjál bele a rencerbe\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
miskolc, andrássy gyula MÜSZAKI középiskola sitáboros régi képére ragasztva forevör alón

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
http://www.youtube.com/watch?v=MV5w262XvCU
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
az egész tabló egy rossz vicc, de jobb felül a srác?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
www.chem.yale.edu/

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár