Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lyukasbogrács
?

HanniBél
Az mekkora stíl volt,régi szép idõk amikor 400 Mhzes procival 32 Mega rammal nyomattam akadva 😄

Mindig ugyanannyi IQ van,csak egyre többen osztoznak rajta.

Be tudná linkelni valaki a csokinyuszisat ?

A csokinyuszis is kb. ugyanez a kategória. 😄

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Dzsini
EZ az egyidõs az internettel 😊 (na jó, csak 12 éves, de a nagy klasszikusok egyike)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!

Jézus, kb. egyidõs az internettel 😄

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Dzsini
trolljáték volt már?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RelakS
régi, de jó:

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LeWyTy
Ez okos<#taps>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Hayni
Dzsini
egy kis gondolatébresztés:

ProGabe
😄DDDDDDDDDDDDDDddddddddddddsaaaaaasasa

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zöldeshányás
jól látom hogy a 8.-nál(benzinkutas) égõ cigi van a szájában?<#ijedt>

\"fingjál bele a rencerbe\"

Aquir
sietünk??

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

G man
😄DDD

bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

FalseHeLL
ótejóég!!!<#wilting><#csodalk>

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Csibusz
Lehet azért nem értettem az iróniát, mert én nem kamuztam.. Tényleg ismerem õket, de nem nyitok vitát ilyen butaságon, ott a Facebook akármi.. Meg lehet gyõzõdni róla, nem egybõl azt hinni, hogy hazudok😊 Majd én is feltöltöm a tablót és jéé ott vagyok .. -.-"
Vaxi
miért, a csaj jobb alul?

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

artschi
ez szép?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Mystic Pookie
rem jólcsináltam😄
miskolc, andrássy gyula MÜSZAKI középiskola sitáboros régi képére ragasztva forevör alón

Hayni
nan76

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

nan76
<#eljen><#eljen>
http://www.youtube.com/watch?v=MV5w262XvCU

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

FalseHeLL

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Calver
és az iróniát a szótárban az i betûnél találod.

"The trees move. Do you not see it?"

Csibusz
Hát igazából nem nehéz rájönni, mivel a kép alatt ott a név ^^
Terensz
Én is ismerem õket, de csak látásból. Azt hiszem, a srácot Farkas Attilának hívják, vagy valami ilyesmi.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Csibusz
Hohóóó eggyel alattam jártak, de még életemben nem láttam a tablót a suliban, bár nem is csodálom ^^
Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

Kihagyhatatlan volt.

artschi
<#idiota>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Carlos
Neme: lány...

ARCPÁLMA

Þór vígi þessi rúnar

Terensz
Ez nyilvánvaló volt a nickedbõl <#mf1>

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

szucsy89
Teljes név: Kovács Aladár

féjl
Az én vagyok a képen, nem tudom miért kell cikizni!! Egyáltalán nem vicces, rohadjatok meg!!

Rowlend
Bukósisak 😄

GET OVER HERE!

FalseHeLL
Azért tisztelt Enyedi Olga tanárnõ azzal a frizurával se semmi 😄

bardocz
Peter Griffin kinézet semmi ahhoz képest, hogy irodai asszisztens<#idiota>
Lacee

az egész tabló egy rossz vicc, de jobb felül a srác?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

szucsy89
reborn a shark 😄DSAD:SDASDA😄SASDADSAASDSD
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

LasDen
csak kicsit...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

atomabszorpcio
A 2min. paint-shop legalabb nagymertekben hozzajarul a kep igenytelen mivoltahoz.<#idiota>

www.chem.yale.edu/

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tommygear
szanaszét
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!