Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
megölték, eltemették, kiásták, feltámasztották, és le is klónozták, aztán mindkettõvel végeztek... sõt fajtalankodtak a szemgödreikkel, és fel is gyújtották õket, aztán pólót meg papucsot gyártottak belõlük....<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Per Aspera Ad Inferi.

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Következõ alkalommal, amikor hirtelen cipõ nélkül találja magát valahol, ésszerû megoldásként két kismacskát, vagy más, apró termetû emlõst fog a lábfejére húzni 😄
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Szerintem õ se hitte volna, hogy ekkora sikere lesz a hülyeségeinek. 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Tudja vki mirõl beszélek?
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
http://gaborszantai.co.uk/