Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N o N a m e
elmentek a fenébe <#idiota><#idiota>
Probaltalak egesz nap hivni, de folyamatosan foglalt volt a facebookod...<#phone><#nezze>

http://gaborszantai.co.uk/

passatgt

Froopy
Megadta a facebookját😊

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

N o N a m e
Basszus! Felmentem Omeglere trollkodni, erre egyszer csak írt egy csaj, 18 éves, Lengyelországból. Kb. 2 órát beszélgettünk. Megadta a Facebookját, e-mail címet cseréltünk. Azt mondta majd jelentkezik. WOW! Ilyen létezik?! Nem hiszem átverés lenne... 😊
Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Friday 😄

N1ggA

Spread De Love!

HP Lovecraft összes mûve, 3 kötetes, kb. egy tízes (400-500+ oldal minden egyes kötet), de sajnos már nem lehet kapni mind a három kötetet.

C'thulhu meg szerintem annyira nem lényegi szereplõ (a mítosz világát továbbvivõ írók miatt annyira népszerû), nekem Az õrület hegyei, Árnyék Innsmouth felett, Red Hook, Szín az ûrbõl a kedvenceim (van még rengeteg nagyon jó). Egyik se C'thulhus.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

jók 😄DDD
RelakS
jáj XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

jetblack
Nekem még ez is adja nagyon <#vigyor5>

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Kata
ez naggyon jó 😄DDD

[/cserf][/fülünyúl]

chhaya

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Broafka
én is errõl beszélek, hogy valszeg én is megtenném, csak nem értem miért kell kiröhögni a mukit.

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

<#mf1><#mf1><#mf1>

clio1616v
<#wink><#eljen>

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

LasDen
😄DDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Ennek de zsír a szinkronja 😄

@

Ulvar
Iphone flém!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Armagedown
kerülnék -> kerülnél

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Armagedown
szerintem ha szorult helyzetbe kerülnék akkor te is megtennéd 😊
Õ is mondta hogy csak az élheti túl egy ilyen helyen aki a legszélsõségesebb dolgokat is megtenné a túlélésért

BenedekFeco

Broafka
ez egyébként nem értem miért lett olyan "nagyon" vicces. Több ember issza a saját vizeletét, mert azt hiszi hogy az milyen jó. Õ meg bemutatott egy túlélési dolgot. Próbálná meg meginni a saját hugyát az aki ezt az egészet elkezdte...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

FalseHeLL

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

csokalaci
Arra volt dolga

http://facebook.com/musicleander

Most akkor miért ment át az ufo az úton?

Smicy2
Vaxi
ezt az idegent már lefotózták néhány éve is...

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Armagedown

FrezeR
Lazarus
Nem tudom, szerintem ez nem repülõ objektum. Ez legfeljebb egy alien, de csak ha a földön nem élilyen.
Grr1234
Akkor csak igazam volt. <#hehe>

armageddon666
Te nagyon ügyes vagy hallod-e! Nekem be kellett raknom fostosoppba és megnyomni a "Féke?" gombot. Gondolom biztos vagy benne, de hogy megerõsítsen: Ez is azt mondta hogy fake!

@

ja mert van aki szerint nem az? vagy miért mondod ezt?

Grr1234
Ránézésre megmondom, hogy F A K E.<#wow3>

FalseHeLL
"We have children who can walk through walls...we have children who THINK they can walk through walls."

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.