Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
múltkor én is felnéztem omeglére és belefutottam egy 13 éves michigani kiscsajba...1/4 órát beszélgettünk aztán annyi...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

5c0rp330n
gondolom videos beszelgetes volt legalabb, azt azert nehezebb meghamisitani 😊

Fresh Duke
Wow, beszélgettél neten egy csajjal, hozom is a pezsgõt! <#banplz> whatamoron

UI: Már ha csaj volt.

A heavy cost. I pay it gladly.

z99999

Pszt.

plas
video
Itt van kinagyitva a jelenseg, ill. bekeretezve, hogy mik repkednek ki a belsejebol... De tualjdonkeppen ez nem annyira humuros dolog, hogy ennyit ertekezzunk itt rola 😄
Lehet csak ezt teszteltek nagyban:<#wow2>

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

dave9004
dronkZero
Egyébként a tippem az, hogy valami ablak vagy egyéb tükrözõdõ cucc becsillog a biztonsági kamerába. Ez a négy kamerás videón a jobb fölsõ, és látni ott is, hogy van ott valami csillogó basz. Gondolom minden nap egy bizonyos idõpontban így néz ki a dolog onnan, csak amikor éppen nem tör ki a vulkán, akkor nem kerül ki a netre a kamera felvétele, hogy az unatkozó hülyék ufókat kereshessenek...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Ja, csak nem kinn a pusztában, hanem nagyjából ott a laborban, ahol összerakták.

norbre
ok, igaz, valszeg nem egy aktív vulkán tövébe raknának ilyesmit, de rakétahajtómû teszteket amúgy nem csak úgy végeznek hogy kilövik a rakétát, hanem állóhelyzetben is..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

norbre
most látom hogy az óra szerint kb 10x gyorsított felvétel, talán még autók is lehetnek azok a fénycsíkok.. vagy vonat vagy józsibácsi biciklin

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Toby0501
Hm.. a japánoknak ebben az évben már elegük lehet a természetbõl.

dronkZero
Elég szar rakéta lehet, hogy fél napig világít, aztán meg nem mozdul egy centit sem...

norbre
itt egy másik videó, más kameraállásokból is.. kitört a vulkán és bár nem vagyok szakértõ, de a bal fölsõ képen szerintem elektromos vezetékek lehetnek.. esetleg a vulkáni tevékenység miatti stat elektromosság vagy nemtom..

Toby0501
Egy vulkánnál?<#fejvakaras>

norbre
*indító-, hordozó-, akármi-

norbre
most látok a hsz-ek között egy elsõre ésszerûnek tûnõ magyarázatot: indítórakéta teszt?

Toby0501
Elsõ tippem nekem is az volt, hogy talán a vulkáni tevékenység energiáját próbálják kiaknázni, de aztán a meteorológiai léggömb sokkal logikusabb magyarázatnak tûnt.<#rolleyes>

norbre
bocs most látom hogy ez egy vulkán mellett van és azok valszeg mégsem felgyorsított felhõk..
és mivan ha valami elektromos vagy laser kísérlet?

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

norbre
egyébként simán lehet annyi a magyarázat is hogy ez erõs fényvisszaverõdés mondjuk egy vízfelületrõl.. elsõre a videó úgy tûnik hogy fel van gyorsítva (felhõk), mintha az elején a nap szembõl sütne a kamerának aztán arrébb mozog.. persze nem néztem meg sokszor uh lehet tévedek..

plas
Igen sztem is egyertelmuen fekberendezes a doglott ufo, de a nagyitolencses dolog valoban erdekes... 4:29-nel lehet latni, hogy a jobb oldalabol valami vizszintes iranyban tavozik. <#nemtudom>

Toby0501
Nyilván én vagyok a vak, de a másodikhoz (amire én reagáltam), kurvára nincs egy cikk sem linkelve, kommentbõl is csak 4 van, amibõl nem derül ki semmi.<#szomoru2>

norbre
ezek a döglött ufót találtak dolgok.. a mai technikai lehetõségek mellett amikor akár otthon is szinte bárki össze tud hozni egy fake videót, és ha valaki kicsit ügyesebb akár még élethûnek tûnõ bábukat is tud kreálni, nem tudom mi értelme van az ilyen fejtegetéseknek?

plas
Aham, valoban logikus: egy foldkuruli palyan keringo szatellit nagyitoval, melynek lencsejet egy pontra fokuszaltak. <#idiota>

norbre
vagy hegesztettek 😊

talán ha elolvasnátok a kommenteket meg a linkelt cikket, akkor tudnátok mi az....

fotográfik kolomp edisön :D

Toby0501
Meteorológiai léggömb, gömbvillámmal keveredve. Legalábbis a hivatalos magyarázat biztosan valami ilyesmi lesz.<#idiota>

szucsy89
nagyon jó
Paranoiac
jópofa játék, ügyes munka, lehet tényleg megyek és veszek egyet mindjárt.

-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"

BiG G
<#eljen>

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

plas
Visszakanyarodva egy picit meg az ufo-s temahoz:

Doglott UFO lenyt talatak: <#alien2>

Ez viszont tenyleg erdekes, hogy mi lehetett?:<#nemtudom>

http://gaborszantai.co.uk/

-Elvinnélek egy flancos randira. A világon a legjobb Filipino kajáldába.
-Van Barátom.
-Nem Érdekes, aztán vissza megyünk a házamba és lassúzunk a Bruce Willis Cd-mre... 😄

Paranoiac
direkt nem tekertem bele, hátha lesz valami. >.>

-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"

DarkHorSe
ennel szarabb playert meg nem lattam

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Csajozás trollok-nak , bohócoknak.

pajti

immovable
<#nevetes1>
pajti

<#idiota>

pajti

ááá dehogy
link

fotográfik kolomp edisön :D

kifli
kurvajósorozat 😄
FalseHeLL
Kicsit fura helyen jelentetted be, hogy szerelemre találtál. <#idiota>
De akkor ezt csak neked 😛 :

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

vigyázz mert pénteken fogsz meghalni

tviktor91
Ki nézte meg h hanyadika van? (ÉN) xD

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Paranoiac

Hegi90
COME AT ME BRO!!!

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S