Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

like a boss

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

bardocz
ezekbõl max ilyen kis kesztyût lehetne csinálni, azt is csak fél párt.

http://gaborszantai.co.uk/

FalseHeLL
De az ilyen kölyök nyuszikból úgysem tudsz finom pörit csinálni a kifejlett nyulak kellenek ahhoz. <#finom>

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

BenedekFeco
<#mf1>

Jön a húsvétra kapott, majd megunt nyuszik és a jó idõvel a kerti BBQ-k szezonja<#smile>

RatBaG
feels good man!

Per Aspera Ad Inferi.

w77d
óriási zene még mindig 😄

FalseHeLL
<#zavart1><#banplz>

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

<#finom>

FalseHeLL

Már rég volt,de még mindig szarrá röhögöm magam rajta személy szerint...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SG rock
biztos votmá,de sztem kurvajó 😄

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

!
extra sensory

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Amíg a pszichiátere nem figyelt oda gyorsan leült egy géphez. <#eplus2>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Broafka

Mindjárt elélvez rajta 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Martin82
szomorú, hogy ez tényleg így van 😄

7131
<#taps>

vagmafia.com

😄DDDDDDDDDDD

úúúristen 😄DD

fotográfik kolomp edisön :D

FalseHeLL

vérpocok
Jól mutat... de sztem túl intelligens neki ez a környezet. <#circling>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Aquir
like a boss

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
végignéztem

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

rroolli
Kimaradt a megosztási lehetõség facebook-on. Természetesen úgy, hogy semmi ne látszódjon, csak ha rákattintanak a linkre.

CattiBrie
Váá, ilyet én is akarok építeni. 😊)

[/spam]&#8482;

FalseHeLL

FalseHeLL
Fúde rossz ez magyarul. 😄 Valahogy nem passzol nekem így a karakterek személyisége a hangjukkal. :S

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Még egy idézet a legutóbbi IMDB review-ból és be is fejeztem:
"I saw this movie last night in a crowded theatre with persons of varying ages. At the conclusion of the film, I noticed smiles and tears in the eyes of the older viewers and some boredom and rush to leave in the younger ones. This is a movie for parents and will probably not appeal much to the under 25 set."
Azért a 7.2-es IMDB átlag nem olyan rossz.
Tény, hogy egyáltalán nem való mindenkinek a film.
Ezért is rossz a trailer, azt sugallja, hogy valami könnyed családi vígjátékról van szó.
Freddycom
Batman bazmeg 😄DDD

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

passatgt
tl;dr

OrioN the S
nekem kell egy ilyen :o ezzel járnék melóba. gyitte!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

LasDen
elég gyenge film volt....és unalmas....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Most néztem meg porthun a trailert, kábé úgy állítja be a filmet, mint egy középszar vígjáték, ami elég fura a számomra.
Ilyen trailer után nem csoda, hogy sokan akik beülnek a moziba csalódnak, mert nem azt kapták, amit vártak.

Elég csak a kommentekben körülnézni:
"...én végigsírtam a filmet..."
"...mindenki kisírt szemmel jött ki a moziból..."
"...Régen sírtam ennyit egy filmen..."
dronkZero
Ja, jóvan... 😛 Úgy tûnik nem vagyok ma a toppon... 😛

Sõt! NEM ARRA a 3750%-ra gondoltam! Nem! Egy másik kép másik feliratára! 😄

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Az elsõ melyik filmbõl van?