Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
hát ez így tök könnyûnek tûnik 😄

persze soha nem próbáltam 😄

[/spam]™

Kata
Testápolót meg zsepit se felejts el. 😊)

[/cserf][/fülünyúl]

Frosty01
unatkoznak páran, kurvára jó lenne ha ezt a saját topikok között nyomatnátok egyébként <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death

clio1616v
ha nem elégíti ki az igényeimet, akkor miért mondjam azt, hogy dejó?

megnéztem a videókat róla vártam a hatást, láttam a hozzászólásaitokat, mondom lehet más zenéje jó, meghallgattam vagy 5 zenéjét és nem tetszik

tud hegedülni, de nem elég jól... ez van

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Krinyo
"ti"?. Drága virágszálam, kicsi pick-szalámim. én hozzád se szóltam sztem hónapok óta. Amúgy le is szaladok, kell a fájdalomcsillapító.

armageddon666
Mi ez a Kata-ellenesség itten e?

@

Kata
És akkor kicuppantod a bilibõl a kezed és boldogan élsz míg meg nem halsz. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Krinyo
Semmi bajom velük, és eskü felhívom ma este, ezzel a szöveggel "kata szerint nem létezel". Valszeg kapok hogy "ki az a kata?!" 😞

Kata
Amikor én teljesen szubjektív véleményt böfögök ide, ti dettó ugyanezt csináljátok. Mint most is. Ennyi erõvel te is szaladhatnál a boltba valamiért. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

daemonervosa

Trolling is a art.

Kata
Mivel nem létezik, nem is csodálom. 😉 Amúgy milyen frusztrációdból ered, hogy a nõkkel állandóan problémád van és antiszociális viselkedést mutatsz irányukban? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Krinyo
katica drága, egy teljesen szubjektív véleményt böfögött ide, nem támadt senkit, te pedig "letrollkodtad".
Szaladj le a boltba, vegyél egy tartós elem-szettet, és játssz magaddal, meg az egóddal 😊

Kata
Nos, meg kell mondjam te inkább a szenzációt értékeled mint a mûvészetet. Értsd: elõbb veszel Blikket mint egy Karinthy könyvet. Ez a videó amit belinkeltél egy 3 éves "betanított munkás", remek kézügyességgel és memóriával, de nulla mûvészi érzékkel. Látszik, hogy mint egy lista, eljátsza a belévert hangokat a belévert technikával, pókerfésszel. De neked ez fantasztikusabb mert csak 3 éves. Egy 3 éves gyerek rendkívül tanulékony, ha folyton nyelveket tanítál neki azt sajátítja el, ha telefonkönyvet olvasol neki esténként, akkor azt memorizálja.

[/cserf][/fülünyúl]

BenedekFeco
Pff...Ezt az oltást...😉

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Krinyo
Jól van, köszönöm, kevesebbet van online, mint te 😉

Kata
jó, azért nem kéne úgy nézned a világra, hogy mindennek a te szájízed szerint kell történnie és neked kell megfelelnie 😉

[/cserf][/fülünyúl]

Synchronous
sztem 20 éves csak kisnövésû. 😄

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

BenedekFeco
Vótmá?

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

RatBaG
én meg Bambi-pörköltet bibibííí <#fogmosas>

Per Aspera Ad Inferi.

clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Frosty01
és ki kérdezte? 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Kata
hogy van a barátnõd?

[/cserf][/fülünyúl]

BaliBoy
Hétvégén én nyulat ettem. Sütve. Finom volt. <#finom>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

clio1616v
nekem nem poénos ez a stílus

és ez a beharangozás, hogy húdejó hegedûs sem sült el jól, mert ha annyira jó hegedûs lenne, mint amilyen nem érdekes a felvezetés, akkor rendben

ehhez képest a katarzis elmaradt

De valamiert eloszor nekem is ot mutatta, mint hivatkozast<#fejvakaras>

http://gaborszantai.co.uk/

lol, sry, nem neked irtam

Freddycom
Nem neked írta.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Krinyo
nagyon fáj? 😞

BenedekFeco

Mimasz
@ G_ArchAngel

Nem, linket megköszönöm.

Deltát láttam. Bûn rossz film szerintem, bár a szakma egy részének tetszett. Lajkó viszont elég jó volt benne, pedig azért õ nem színész.
Gerypapa 95
😄DD

Elolvastad a cikket?

Mimasz
Nem semmi:

Kata
Feleslegesen ontod a fikát ismét, megmondta az interjúban, hogy mindent leszar a hegedülésen kívül. Másrészrõl azért kicsit rá is játszott a poén kedvéért, ez látszik is, és rajtad kívül ezt úgy látszik megint mindenki vágja csak te nem. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
de citerázni is tud "kicsit" 😊

[/cserf][/fülünyúl]

clio1616v
igen inkább az érdekelt volna, azért is néztem végig az interjúnak éppenséggel nem nevezhetõ orraalámottyogást...

Kata
és nem is akárhogy hegedül, ha esetleg érdekel valakit az interjú utáni zenélés is 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kurva nagy arc 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

HöfEE
Szerintem is nagy forma, bírom nagyon az elvont stílusát. Amúgy leginkább az elektronikus zenék tartoznak az érdeklõdési körömben de az õ hegedûprodukciói is rohadt jók!

clio1616v
ennél unalmasabb videót nem láttam

ki ez a mottyogós fogalmazásgátlós paraszt fiú?

szucsy89
hatalmas, régebben is láttam már, de nem lehet megunni 😄
Lazarus
Még mindig a legnagyobb arc
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Bokafix2
Firefox 5 <#idiota>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

FalseHeLL
Reméltem h tetszeni fog. 😄

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Kata
<#szeret>

[/cserf][/fülünyúl]

Jim Morrison
aztarohadt, nagy respect 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Büdös Bohóc
ez kurvajó 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

BenedekFeco