Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Nem a kerTv-n vagyunk, le lehet írni a cég neveket 😉

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Synchronous

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Bokafix2
A hetediket kihagytad.... lopás/rablás.
Vagy hát... ha úgy vesszük, az 5-dik pont ezt is tartalmazza. <#hehe>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

ximix
morcosqtya
Milyen zenekarban játszik? NERvana? 😊

Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2019.06.14. 10:50:31

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Count Adyn
Magyarországon 4+5 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

morcosqtya

Caliph
hogy lesz manapság gazdag egy ember?
1 család gazdag,neki is jut
2 kitalál valamit , amit addig senki ,ebből meggazdagszik(pl facebook)
3 nyer a lottón
4 beházasodik gazdagékhoz
5 politika és a haveri kör(mélyszegény politikust ritkán látni)
6 tehetség(pl színész,bár ez is eléggé kérdőjeles,vagy zenekar stb)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.06.14. 09:02:49

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

frappans szohasznalat 😊
Gáz, hogy manapság pénz=intelligencia
BaliBoy
Ilyen emberekre van szüksége Magyarországnak! Remek gázszerelő, zseniális üzletember (még Zuckerbergnél is okosabb), és egy igazi gitár híró, egy megtestesült rock sztár!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

navegre...!

morcosqtya
Lesz egy leszbikus pónipár a My Little Póni utolsó évadában.

De ne töltsétek le, nem fognak ollózni benne a pónik... 😞

PLaci
Kazahsztáni elnök választás:

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

BenedekFeco

Bokafix2

BenedekFeco

BenedekFeco
nem $999

Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2019.06.12. 16:32:29

davidka003
You are breathtaking!

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

BenedekFeco

allock
..3liter sör tüskével <#hehe>

#hhwnd

morcosqtya

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Bokafix2

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ximix
A "vízipólóznak a golyói" című alkotás

RelakS
Angolul értőknek, szerintem zseniális 😄

No f@cks left to give

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza
Alapvetően az a baj, hogy az autó a városban szórja szét, a szénerőmű meg vidéken, a vidékiek ugye meg nem is emberek <#nezze>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Count Adyn
Hát jah főleg hogy azt baszogatják amit a legkönyebb és az átlegembereken lehet leverni az árát 😊 Vegyünk elketromos autót, az állam meg égeti a szént az erőműben, gg 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Alexease
Eleve az egesz autozassal kapcsolatos kornyezetszennyezes-mizzeria, csak hatterben futo erdekek es penzugyek csatarozasa. Akar 10 ev alatt drasztikusan lehetne csokkenteni a szennyezest (legalabbis az altalanost, a polgarit); de hat az olaj, az autogyartok, a premium, a felso kor, az eladasok... Mindenbe 3 henger, 1000cc, hybrid😄DD De amig az auto 80%-ban nem a kozlekedesrol szol, meg a "kulturalt" (nyugat) europaban sem, addig eselytelen, csak cukrozzak a taknyot.
Biztos véletlen, hogy egy m-betűvel kezdődő, és ann-ra végződő szűrőket gyártó cég már egykét éve hozzálátott egy fékporfilter fejlesztésének. Gondolom most kiosztottak némi pénzt, hogy kéne pár alátámasztás a piaci létjogosultságához. Hiába no, meg kell találni az új bestsellereket, most, hogy belső égésűről elektromos motorra váltva fele annyi egyéb filter se kell...
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

PLaci
<#wow1><#csodalk>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Bokafix2