Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1,2x max, de pont nemreg egette meg valaki magat ezzel, mikor elkuldtem megnezni a premium Dell laptopokat.
Amiben egyesek hisznek, az igaz volt evekkel ezelott, mikor Becsbol kellett behozni az ules alatt. Ezek az idok mar elmultak, a HP, Sony, Dell premiumgepei kozel ennyibe kerulnek.

Ertem es elfogadom, hogy van olcsobb, de en a Borsodit sem iszom meg. Van aki piara, cigire, bulira kolt, van aki igenyesebb eszkozokre.

http://gaborszantai.co.uk/

Fresh Duke
2008. 01. 10. - Apple társalgó (Házigazda)
Volt egy sejtésem. 😄 (No offense.)

A heavy cost. I pay it gladly.

Aha, szerinted pc=Dacia és Apple=RR? 😄

Azt sem tudod, mit beszélsz. Az apple odanyújtja a f*szát, ti agymosottak pedig mentek és boldogan cuppantok rá. Bármilyen baromsággal akarnak átverni (ipad).
Gratulálok!
Gondolom 7-8 oras akksival, recsegesmentes, egy darabbol mart hazzal, OSX-szel, iLife csomaggal, hangtalan mukodessel...

Ertem, hogy Husvet van, de a Nyulat sem hiszem el, mikor utoljara rendes Win laptopot vettem, az is 500e+AFA volt.
Nem kellene a Daciat hasonlitgatni a Rolls-szal, abbol soha nem jossz ki jol.

Count Adyn
ezaz, mindenki tudja hogy csak 2,5x drágább, dehát egyesek nem tanulnak😛😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

http://www.argep.hu/product_873100.html

Elsõ keresésre ezt, találtam, ennél lényegesen jobb gépet vettem 140ezerért. No akkor hogy van ez? Mi okozza az árkülönbözetet?
Jim Morrison
pff 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Count Adyn
McFlame on😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Azt en sem, meg azt sem, hogy ki az a barom, aki hisz ebben a 3x legendaban. De mindig elojonnek a fenyre...

Nem tévedtél 😊

Sose fogom megérteni, hogy miért ad valaki 3-szor annyi pénzt ugyanazért a gépért, csak mert erre rányomtak egy almát, amarra meg nem.
BEAST
Ez csak attól függ, hogy ki milyen "szemüvegen" át nézi. :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Fresh Duke
Én azóta az oldalt nézem/hallgatom, mióta ide be lett linkelve. Egyszerûen nem tudom megunni.

Ha vegiggondolod a filmekben az emberek es zombik illetve az OSX es Win userek aranyat, akkor igen...

Apro sziget a Remenysege, a Zombik tengereben<#gonosz2>

Fresh Duke
Én azt hittem, hogy a képnek az a mondanivalója, hogy "a sok hülye megy mac-et venni". Ezek szerint tévedtem? :/

Tegnap mar vegigneztuk. 2x!

Vaxi
<#idiota>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Jasper Forks - River flows in you

Renjike

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

robotnyk
<#zavart1>

milk4
B+😄

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Bokafix2
köszi

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

skate00

clio1616v
paintshop

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Fantos
honnan szerzi ez az engedélyeket egész épületek lefestésére?

Shep
Nem tudja valaki mi annak a számnak a címe aminek a klipjében (de lehet csak egy filmbõl egy részlet) az van ,hogy egy csaj megy kocsival valami kisvárosba majd be egy erdõbe, ott üldözi pár kapucnis figura a végén majd a végén mikor elkapják a csajnak ilyen érdekes fénylõ szeme lesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

chhaya
Az élet kialakulása, egy kicsit másképp

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

edios
az a baj, hogy ez nem csak a karmát emlegetõ sötét patrióta zombikat érinti, hanem a normális ott élõ amerikai embereket is.

másrészt azért sem helytálló a képhez tartozó szöveg, mert japánban sokkal közvetlenebb a sugárzás, nagyobb károkat okoz ott vigye is akármerre a légáramlat.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

FalseHeLL

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

LasDen
so what???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

lang14
Húsvéti Akció?

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

Lazarus
Fresh Duke

Fresh Duke
Csak javította.

Mr_no_NaMe
Elkerülhetetlen volt egy kötözködõs, aztán a "csak javítottam" szöveggel kimagyarázós komment.
LasDen
...6-án és 9-én...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

HTS s3rg1nh00
azért vicces amikor PH után nyavalyognak az amcsik,mikor napokkal elõtte tudták mire készülnek ellenük,illetve ott volt ugye a lezáró pont augusztus 6.-án meg 9.-én,az "picit" durvább volt...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

FalseHeLL
To all who bitched about pearl harbor and karma when the earthquake and tsunami hit Japan, this is what I call karma bitches:

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

zsakosfrodo2
nyufi :3

#256156: nyufik :3

FalseHeLL

FalseHeLL

FalseHeLL

FalseHeLL

FalseHeLL

FalseHeLL

FalseHeLL
Tök jó volt ez a sorozat kár, hogy abbahagyták, mert túlságosan "morbid". 😞

bardocz
Egy éven keresztül? Jah, persze😊
A videán az embed kódnál a src="...." résznél a ...-ot kimásolod.
Tesztelésképp nyisd meg a böngészõdben, ha bejön flashként, teljes képernõyn a lejátszó, akkor jó linket másoltál ki.

Itt pedig [ flash] és [ /flash] (szóközök nélkül) közé beteszed a linket.