Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó játékot
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Három embert hív magához az Isten, hogy jutalmat adjon: egy oroszt, egy afgánt és egy magyart. Az orosz egy sportkocsit, az afgán egy kismotrot, az magyar egy Orbán Viktor képet szeretne. Meg is kapják, majd elmennek, hogy egy év elteltével a tapasztalatokkal térjenek vissza.
Jön az orosz lélegeztetõ gép segítségével:
- Veled mi történt? - kérdi az Isten.
- Hát, tudod, nem tudtam a gyorsaságot megszokni, és ütköztem a moszkvai úton.
Jön az afgán, súlyos sebekkel az arcán:
- Téged meg mi lelt? - kérdi az Isten.
- Tudod, Kabulban el akarták rabolni a kismotrot, én nem hagytam, ezért megvertek.
Pár perc múlva begördül egy metálfekete limuzin. Kiszáll a sofõr, kinyitja az ajtót, majd kisvártatva megjelenik a magyar. Az Isten kifakad:
- Jézus látja lelkem. De mégsem értem: tulajdonképpen mit tettél a képpel, hogy így megtollasodtál?
Erre a magyar:
- Tulajdonképpen semmit. Hanem hazamentem Budapestre, leültem a Fõpolgármesteri Hivatal elé, a képet magam mellé tettem, és aláírtam:
"Egy köpés 1000 Forint."
-Hát, volt aki kettõt is köpött...
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A heavy cost. I pay it gladly.
Ezt csináld meg úgy egy csajon hogy közben a barátnõd is veled van...
practitioner of the forbidden arts of death
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep