Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Az a helyzet, hogy ettől még nem fog megszűnni a jelenség, és az android-osok is úgyan úgy függőlegesen rögzítenek, kivéve azt a keveset aki oda figyel erre...

A videónézés közbeni forgatás elérhető, a video elforgatásának szerkesztése nem elérhető.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

PLaci
Jól emlékeztem, hogy volt ide erről posztolva: #366617 <#idiota>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Nem egyszer találkoztam a neten idiótákkal, akik azzal jöttek, hogy: "Hiszen a telefonon így nézünk videót!"
Sokáig nem értettem mi a logika, mért nem forgatják a telót, míg egy hónapja:

https://www.theverge.com/2019/6/3/18650892/apple-ios-13-rotate-videos-feature-photos-app-apple-wwdc-2019

A whole category of apps in the App Store is about to be wiped out: Apple just announced that iOS 13 will finally let users rotate their recorded videos right from the Photos app. Yes, until now this is something that you’ve been unable to do with a new, out-of-the-box iPhone or iPad.

Azaz az almás műmájereknek a videó nézés közbeni telefon forgatás nem volt eddig alapértelmezetten elérhető...... <#falbav>
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2019.07.13. 07:30:30

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

BaliBoy
Hát na... a telefon mellé nem tartozék az értelem.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Bokafix2
Kidzsavel az útra a busz mögül... igazi Darwin-díjas köcsög.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Tetsuo
Én legalább 2 év letöltendőt adnék neki. Mármint annak, aki függöleges videót rögzített.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
Ráadásul pont Magyarországon, ahol vezetnek mint az őrült. Hihetetlen.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Fura Alak
Nem értem, mi nem érthető. <#nemtudom>

Talán ez segít neki:

<#eplus2>

Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2019.07.11. 16:30:43

SzirmosSzisza
Szerintem az első képre gondolt <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fura Alak
Te is lógtál folyton angolról? <#ejnye1>

1.)
- Ne dobálj már minden félét a pókok felé!
- De jönnek utánunk!

2.)
- Hű, úgy tűnik sikerült kiirtanod őket!
- Mivel találtam el őket?

3.)"Láthatatlansági szérum."

4.)
<#csodalk>
Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2019.07.11. 16:15:23

Dency
Kapitány hol vagy? Magyarázd meg nekünk mit látunk.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Alexease
Izzik a net, vizhutes kell hozza:D
Fura Alak
<#csodalk>

Hosszú kép. <#idiota>

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D:D:D

takysoft
Egy ideális világban amúgy, ahol az emberek nem nyalogatják a fagyikat... jobb az a verzió, mert kevesebb műagyag van benne.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

CSOCSO
Amerikaban elek. Az osszes fagyin amit en eszek van csomagolas amit le kell tepni miutan levetted a tetejet.
ximix
Fő a biztonság
gif
PLaci

BenedekFeco
Pikk-pakk összejönnek ezek az összegek nyugaton. Az új verdán pl. amit kinéztem, 17ezer CHF értékben vannak a felnik. Lehet, eret vágnék magamon, ha így járnék :D

RelakS
Hogyan pattintsunk el 2670 dollárt egy pillanat alatt?
//www.youtube.com/embed/H6sPc9dFsGw

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Seth
0:22-nél amikor még visszanéz, hogy "Na jó, én megyek " , csak nem így tervezte gondolom :D

PSN ID.: Beegabor

BenedekFeco
//www.youtube.com/embed/eQwBAfJXz7Y

Dzsini
//www.youtube.com/embed/tiyYV1WusTE

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dzsini

– Ezek az eszközök a KRESZ szerint nem járművek. Az ilyennel közlekedő gyalogosnak számít, tehát ugyanazok a szabályok vonatkoznak rá, mint a gyalogosokra – hívta fel a figyelmet Pausz Ferenc közlekedésbiztonsági szakértő. Vagyis a meglepő igazság: a rollereseknek, valamint gördeszkásoknak ugyanúgy a járdán és a bicikliúton kell közlekedniük, mert ezt írja elő a KRESZ. Semmi esetre sem az autók között, mint ahogy az a bringásoknak megengedett.

- jelenleg ez a baj :) És amíg nem jön ki a KRESZ módosítás, addig ez baj is marad.
még egy forrás

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Bobber
Én is használok ilyen rollert és elég sok tapasztalatom van már. A járdán is lehet vele közlekedni de tényleg észnél kell lenni a gyalogosok miatt. Eddig nekem nem volt velük gondom mert nagyon figyelek rájuk. Zömmel ha tehetem bicikli úton megyek mert tényleg oda való és ott is előzgeti az ember a bicajosokat. Amúgy általában a sebessége olyan 25km/h körül van szóval nem 40-50. van olyan is ami azt is tudja de az már az úttestre való és hivatalosan kismotor jogsi kell hozzá (bár ha szigorúan nézzük a kreszt akkor erre is bukó ill jogsi kéne). Miskolcon elég szar amúgy mert rengeteg bicikli út az úttestről van egy lekopott sárga csíkkal leválasztva és elég életveszélyes ott közlekedni. Pedig a bicajosok is ott mennek, de az autósok sajnos a rollerest még kevesebbe nézik mint a bicajost.
Amúgy pont ausztriában hoztak most valami jogszabályt a rollerek használhatóságára mert nagyon sok gyalogos baleset volt. És kivételesen támogatom is hogy kéne valami jogi szabályozás bár azokból általában nem sok jó szokott kisülni. Agyatlan rolleresek meg mindig lesznek ugyanúgy mint agyatlan bicajos vagy autós is. De lehetne mondani agyatlan gyalogost is.

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Dency
Kínos: hangos szellentés miatt bukott le egy bujkáló bűnöző

"Az említett férfi éppen bujkált, amikor váratlan dolog történt: egy hangosat szellentett, ezzel pedig nem csak magán, de a helyi szervek helyzetén is könnyített"

"Missouriban lezajlott letartóztatásnál azonban nem volt szükség profi szimatra, a rendőrök segítség nélkül is ki tudták szagolni a gyanúsítottat"

Mik ezek a szöveget te? xD
Utoljára szerkesztette: Dency, 2019.07.10. 11:06:29

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Alexease
A jarda lenne a logikus, de azt esszel kellene. Meg a "zart" bicikli ut. A bicikli sav es hasonlo mar nem, mert se vilagitas, se semmi.

Az uttest eselytelen, az agyrem. Persze ha elcsapja valaki, meguszhatja, de azert huzos: ha megserul/meghal azert van az embernek lelkifurdalasa; es jol megszivatjak: muszaki ellenorzesek, szondaztatas, belekotnek mindenbe, ha jo az ugyvedje, meg szivas is lehet belole; de ha nem, akkor is honapoikig tarto huzavona, 1 evnyi szabadsag ugrik, es mivel biztositasa sincs, a torest max polgari peresen lehet beszedni, ami sose jon ossze (foleg ha kulfoldi turista).

Ahol dolgozom azok egyiranyu jobbkezesek, de biciklisek mindenfele mehetnek. Parkolo autok mindenhol (vegig mindket oldalt, egyik oldalt szabalytalanul, keresztezodes elott is, sokszor jarda elott, belogva). Es persze a biciklisek nagyresze temposan, jokorat dontve kanyarodik balra kis ivben:) Vagyis mindegy milyen keresztezodes, gyokkettovel, szinte megallva kell keresztul menni mindenhol.
cenobite
Kitiltanám az összes ilyen kis lófaszt. Engem is majdnem elcsapott egy. Járdán pont mentem volna át a zebrához, erre 1000-el suhant el mellettem egy ilyen fasztarisznya. Legalábbis ezeknek a zümmögő szaroknak a végsebességét lekorlátoznám a sebességét kb. 15 km/órára.
Vagy korlátoznám, hogy CSAK az úton tudjanak menni, járdán tilos. Mert ha egy ilyen agyhalott aki 30-40-el zümmög a járdán és elcsap, az bizony nem lehet kellemes. Ha meg olyan nagyon nagy Fittipaldi, menjen az úton, ott ha hülye, akkor ő húzza a rövidebbet.
Utoljára szerkesztette: cenobite, 2019.07.10. 08:01:10

gamertag: kenobita

PLaci

Alexease
Rolleres balhe lesz majd nalunk is. Egyre tobb ongyilkos jeloltet latok. Multkor az Erzsebet hidon a busz es a kozepso savban, autok kozott. Nehany napja meg a Rakoczi uton, a Blaha es a Keleti kozott, a busz savban, de szembe a forgalommal:DDD
Az egyiranyu, jobbkezes, mindenfele tabla, kanyarodasok es ilyesmik, mar nem tetelek:D
Dency
vótmá? kupak challenge magyar módra:

//www.youtube.com/embed/DInS9RHANZs

PLaci
Állítólag ez Kazahsztánban történt.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BenedekFeco

BenedekFeco

PLaci
Hosszú kép.

BenedekFeco

Utoljára szerkesztette: Neocortex, 2019.07.08. 17:09:25
BenedekFeco

BenedekFeco

//www.youtube.com/embed/n017F_E9EAE
pontosan a 20-as az nagyon sok,de ennyi erővel tűt vagy zsiletpengét vagy csak simán a náthavírusát a gynútlan vásárlóra szabadíthatta volna....mellesleg ezután majd nem lesz belőle trend ,mert mész a sittre