Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Ez abszolút nem véletlen. Nem tudom, hogy jelenleg, hogy van, de az 100%, hogy alig pár éve, ott éltek apácák egy nagy épületben. Egyiknek elég egyedi neve volt: Mercédesz nővér. Rokonom, aki jóban volt velük, mindig ugrattam: "Ezerkettes" és "Lamborghini !Diablo!" nővérek amúgy melyik szobában vannak?

A sztereotípiát csak megerősíteni tudom. A fiatalabbak is csúnyák. Érdekes is lenne, ha ilyen Katy Perry külsővel úgy döntene valaki, hogy akkor ő apáca lesz. Persze biztos van kivétel. Nemtom.

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.07.15. 21:29:52

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

sure
Aha, akkor ezért Apáczai Csere János utca az, ami párhuzamos vele <#idiota>

Isten nem bottal, hanem VMware.

Tinman
Természetesen igen. Szervi bajuk nekik is lehet ugyan úgy.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Count Adyn
Nem, leadják a sunát a szertárosnak 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

smith09
Pécsen rendel ha jól tudom
BaliBoy
Bazz, tényleg! Az apácák járnak nőgyógyászhoz? 😄

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Tinman
Zárda út ( a sokáig ott élő apácákról kapta a nevét).

sure
Az lenne a slusszpoén, ha a rendelője az Aranykéz utcában lenne!

Isten nem bottal, hanem VMware.

Tinman
Nem.

65 km/h a vége, amit ha akarsz lekorlátozhatsz 25 km/h-ra, hogy simábban menjen a rendőrrel való találkozás.

Tinman
Nem kamu. Ismerem.

Sajnos tényleg minden hülyének van netje. Amikor ki vannak akadva a tegezésen, azon látom, hogy nem régi netes 😊
ozimak
Baaaaaaaa.... Ezen nem szabadna nevetnem :'D
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BaliBoy
Már egy ideje úgy gondolom, hogy jobb világ volt akkor, amikor még nehezen hozzáférhető és drága volt az internet előfizetés. Sokkal kevesebb vadkreténnek volt elérése.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hmm, lehet én tekerek lassan, de mikor hídról lefelé jövök a bringámmal és úgy mennek el mellettem a rolleresek mintha állnék.. az tuti nem 25 km/h
zorrobomber
Finom kis csúsztatás, hogy a járdán 40-el rollereznek Budapesten, ez gyakorlatilag lehetetlen. Egyrészt olyan gyorsan képtelenség lenne kerülgetni a gyalogosokat, már a 20-at is soknak érzem, másrészt pedig ezek 25km/h-nál mind le vannak korlátozva.

Frequency
Hogy nyomja már stúdió minőségben 😄

Alexease
"a rollerező nem adta meg az elsőbbséget a teherautónak": az meg autoval is Darwin-dijas lenne...
ximix
Nem humoros, de ha már az elektromos rollerekről volt szó a héten ketten is elhaláloztak egy franciáknál és egy angliában.
link
PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

ximix
Valakinek nagy kő eset le a szívéről

#BottleCapChallenge joyreactor
link
Alexease
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Ötletes
Alexease
Es valoban😄
a természet ismétli önmagát! nekem van egy kb 90% ban rám hasonlító orosz énekes hasonmásom
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Tinman
Egyetértek és igazad van. Viszont bárki is szeretne bemenni egy amcsi katonai bázisra engedély nélkül, azt nyilván többször felszólítják, hogy ne tegye, aztán kap figyelmeztető lövést a levegőbe, ha továbbra is vágja a kerítést/mászik át rajta erősen esélyes, hogy lábon lövik. Nincs kivétel, nincs politikai háttér, az egy katonai bázis, a katonák feladata a védelme. A katonák nem rendőrök, világosan ki van írva ezer helyre, hogy használhatnak fegyvert a bázis védelmében. Igazuk van, jól teszik.

PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

RelakS
Lehet, megszokás kérdése? Nekem nem esik nehezemre elfordítani a mobilt. Hogy néha lusta genya vagyok még ehhez is, az más kérdés 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

BenedekFeco

Fék nincs, csak gázpedál.

Tetsuo
Nem nyírnak ki senkit. A több százezer jelentkezőből talán ha százan el is mennek, azok meg összesz@rják magukat, ha meglátnak néhány fegyveres katonát. Természetesen nincs (már) ott semmi érdekes, csak egy amerikai katonai bázis a túl sok közül.
Politika. Trump kormánya azonnal válságba kerülne, amint lelőnének valami Facebook által feltüzelt hülyét, az ellenfelei (demokraták és repuplikánusok egyaránt, "civil" szervezetek, alapítványok stb.) hatalmas botrányt kavarnának.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

BenedekFeco

BenedekFeco

Caliph
persze hogy hülye ötlet,nem véletlen viccelődik vele a fél internet

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

repvez
Ez a más faszával a csalánt tipikus esete, valamelyik hülye kitalálja a sok birka meg követi, de ha majd valakit kinyírnak közülük, akkor meg jön , hogy hát ő ezt nem úgy gondolta, meg azt hitte, hogy így majd tényleg minden titkát felfedi az USA. De közbe a likokbol meg majd jó pénzt csinál.
BenedekFeco

Tinman
"Use of deadly force authorized." Magyarul az egy katonai létesítmény, amit ha pár ezer hülye "megtámad" tüzet nyithatnak rájuk. Nem tenném próbára a türelmüket az is biztos. Már csak az 1000 dolcsi büntetés és letöltendő miatt sem. Ez egy hülye ötlet.

BenedekFeco

broman191
Ja, mert véletlenül sem költöztették el onnan az érzékenyebb kutatásokat a 80-as évekbeli nagy figyelem boom óta...meg nyílt kihívást kell postolni hogy elrakják azt is ami senkit nem érdekelne. 😄
Utoljára szerkesztette: broman191, 2019.07.13. 13:45:26

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Caliph
valami olyasmi hogy valaki csinált egy facebook eventett hogy rusholják le az amcsi 51es körzetet,a logikája szerint ha sokan mennek úgysem tudnak mindenkit elkapni 😄 és igy láthatnak bizonyítékot az ufokra meg kísérleti fegyókat, 250ezer embert érdekelt ,többezer kattintott az ottleszek gombra...és az internet felkapta a dolgot 😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Dency

Valaki mondja már meg mi ez a sok 51-es körzet mém?
Utoljára szerkesztette: Dency, 2019.07.13. 13:29:45

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

BenedekFeco

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

passatgt
Utólag nem lehetett a videót elforgatni. Android 8 van nálam, ott sem találtam ilyen funkciót. Szerk: a Google Photos-ban megtaláltam, de a gyári galéria akármiben nem.

Egyébként sokkal kényelmesebb állva tartani a telefont, mint fekve. Felvételhez is meg visszanézéshez is. Csomó helyen látom, hogy pl youtube nézéséhez sem forgatják el a telefont, álló nézetben nézik, pici képen. Ilyen a tartalomfogyasztás mobilon, erre van igény.
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2019.07.13. 11:54:53