Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Az a baj Kata, hogy oké hogy meg mondod frankót, de annyi eszük sincs, hogy fel fogják amirõl írsz. Amit most le írtál nekik az falra hányt borsó. Sajnos. Zombikból áll lassan ez az ország...
Az az igazság, amit elhiszel.
Például: Az utcasarkon két kurva beszélget. A kurva kivágott ruhája rögtön elárulta, hogy mire kívánja felhívni a figyelmet.
Az az igazság, amit elhiszel.
Hogy lehetsz ennyire beképzelt? Azt hiszed minden körülötted forog?
Bár tudom. Aki erre képes a születésnapján, az érdemeli meg igazán a ""forever alone" pofát".
Nincs mindig igazam de sosem tévedek. Legjobb öröm a söröm, meg a káröröm. :)
Házad Griffendél.
Oda csak az kerül, ki
Semmitõl se fél.
Mi veled vagyunk!
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
De innentõl egyszerû: nem fogok senkinek visszaszólni és reagálni, csak lejelentem a moderátoroknak, aztán bokszolják le és eldöntik mi lesz a végeredmény, engem nem érdekel...
[/cserf][/fülünyúl]

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
[/cserf][/fülünyúl]
Irigyek, mert náluk nincs számítógép a konyhában.
/jk
Ha más regrõl írná kuss maradna utána 😊 De mert õ írta baszogatni kell... Azt nem tudom honnan fakad ez az ellenségesség...
@
u.i.: azért ez a FUUUUUU meg problem, meg troll meg egyéb ilyen képek tényleg iszonyat unalmasak már :-/
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Ennyi év alatt rájöhettél volna,hogy teljesen felesleges leállni vitáznod meg magyarázkodnod...
HBD amúgymeg

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
Az meg hogy megjelenek és fight van azonnal? Ez szintén a te fajtád érdeme, ugyanis szinte vadásszátok a hozzászólásaimat és hogy mibe lehet belekötni vagy fikázni. Ezt már moderátorok is észrevették és jelezték nekem, hogy még elég sok türelemmel és toleranciával viseltetek ennyi év után is az ilyen senkiházi unatkozó nethuszárokkal szemben. Különben ha annyir rinyálnék a moderátoroknak - joggal - azt hiszem lenne néhány permbanosunk, ugyanis sokan túl sokat engednek meg maguknak, amik az általános fórumozási szabályokat is felrúgják. Úgyhogy azt javaslom szabjátok kisebbre az arcotokat a beugatós, kötözködõs troll haverjaitokkal együtt, mert qrvára unalmasok vagytok már és kártékonyak is, nincs topik már szinte amit ne vágnátok haza.
Ilyenkor szokták javasolni, hogy get a life, ha ennyire unatkoztok és nincs mit csinálnotok...
[/cserf][/fülünyúl]
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Jó erõs lehet az a bor.<#nevetes1>#nevetes1>
A heavy cost. I pay it gladly.