Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Master91
Ízlések és pofonok 😄 Szeretem az ilyesmi zenéket, de hangulatomtól függ hogy mikor mit hallgatok 😄
Kata
A szülinap felõl pedig kedves hogy érdeklõdsz, tegnap lebuliztuk. Sajnos ti nem vagytok egy kicsit sem tisztelettel semmire, ezért naptól függetlenül ment le ez a fight.

[/cserf][/fülünyúl]

P3t31337
akkor mutass cicit vagy mars ki innen

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
A beképzelt te és társaid vagytok akik azt hiszitek bárkivel bármit megtehettek és megengedhettek magatoknak. Ez a hozzáállásotok az amiért lenézlek titeket, de mélységesen, nem azért mert oly fenségesen el lennék telve önmagammal. Ez nem rólam szól, nem is csak velem csináljátok. De mint successful troll, ismét sikerült megragadnod a lényeget és személyeskedésbe átfordítani. Grati!

[/cserf][/fülünyúl]

ez is instrumentális 😄 .. .valamilyen szinten 😄

arsnl
de akkor ne linkeld már, ha ien szánalmas. meg amúgyse

vénfarok
fail... sok szánalmas blog.

Master91
És most lazulok egy kicsit 😄
Te mit csinálsz?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Master91
Kata vs. Nyomi trollok: 1 - 0
Az a baj Kata, hogy oké hogy meg mondod frankót, de annyi eszük sincs, hogy fel fogják amirõl írsz. Amit most le írtál nekik az falra hányt borsó. Sajnos. Zombikból áll lassan ez az ország...
ICYDK TLDR M Too Long; Didn't Read

Az az igazság, amit elhiszel.

muszájvolt 😄

bökkenõ? 😄

Fresh Duke
TLDR

A heavy cost. I pay it gladly.

kurva (fõnév) : 1. Minden nõ, aki törvénytelenül közösül férfiakkal; nõ, aki a nemi szeretkezésben nem elégszik meg egy férfival. 2. Nõ, aki a testét nemi élvezet végett a férfiaknak pénzért engedi át.

Például: Az utcasarkon két kurva beszélget. A kurva kivágott ruhája rögtön elárulta, hogy mire kívánja felhívni a figyelmet.

Az az igazság, amit elhiszel.

" Ez szintén a te fajtád érdeme, ugyanis szinte vadásszátok a hozzászólásaimat és hogy mibe lehet belekötni vagy fikázni."

Hogy lehetsz ennyire beképzelt? Azt hiszed minden körülötted forog?
Bár tudom. Aki erre képes a születésnapján, az érdemeli meg igazán a ""forever alone" pofát".
Master91
Ez volt a csel, te nem dõltél be neki! Gratulálok! 😄 <#taps>
Master91
inkább pihenj le 😄
Master91
Marha jó lesz ha itt is facebook szint lesz -.- Teli van szeméttel az üzenõ falam, hogy xy szerint az A jobb mint B. szánalom
Protosz
Akkó te jó, nagy mellû cicisnõ vagyó? :Ð Akkó megyünk a szénakazalba? :Ð

Nincs mindig igazam de sosem tévedek. Legjobb öröm a söröm, meg a káröröm. :)

Sickness
Ha vakmerõ vagy s hõsi lelkû,
Házad Griffendél.
Oda csak az kerül, ki
Semmitõl se fél.

Mi veled vagyunk!

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

vegicsek
😄😄

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Kata
Pedig ez egyszerû: nõ vagyok, nem vagyok 140 kiló és nem csak 4 általánosom van kétszer ismételve, na és persze hogy véleményt írok, sõt egyáltalán hogy írni merészelek bárhová is az sg-n. A felsoroltak bármelyike lehet a zabszem, de gondolom még ki lehetne egészíteni a felsorolást.

De innentõl egyszerû: nem fogok senkinek visszaszólni és reagálni, csak lejelentem a moderátoroknak, aztán bokszolják le és eldöntik mi lesz a végeredmény, engem nem érdekel...

[/cserf][/fülünyúl]

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!

Kata
Szándékos volt és szándékosan sértõ (ahogyan õ is), és nem vonom vissza, mert megérdemelte. Bevállalom érte az elakadásjelzõt is.

[/cserf][/fülünyúl]

Grr1234
"Azt nem tudom honnan fakad ez az ellenségesség..."

Irigyek, mert náluk nincs számítógép a konyhában.

/jk

bardocz
Ja, tõle tényleg egyáltalán nem sértõ az kurvaanyázás😄D
armageddon666
Akkor légy kicsit figyelmesebb. Én sem szólok be minden egyes alkalommal, de én inkább azt veszem észre, hogy Kata ír egy véleményt, és egybõl nekiugrik 3 fasz, hogy mit képzel, mi az hogy véleménye van?

Ha más regrõl írná kuss maradna utána 😊 De mert õ írta baszogatni kell... Azt nem tudom honnan fakad ez az ellenségesség...

@

Broafka
nem tudnátok már végre abbahagyni az egymás oltogatását? képeket kérünk! Ez egy humoros és aranyos topik, ti nem vagytok se humorosak, se aranyosak, innentõl kezdve szerintem nem érdekel senkit, a többi vitatkozás meg mehet privátba.

u.i.: azért ez a FUUUUUU meg problem, meg troll meg egyéb ilyen képek tényleg iszonyat unalmasak már :-/

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
😄D

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

desigo
Születésnapodon így megnyilvánulni az milyen?
Ennyi év alatt rájöhettél volna,hogy teljesen felesleges leállni vitáznod meg magyarázkodnod...
HBD amúgymeg

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!

Protosz

parancsolj 😄

Nincs mindig igazam de sosem tévedek. Legjobb öröm a söröm, meg a káröröm. :)

z99999
nem értem :/

Pszt.

TommyC
:::::::😄

dixitque deus fiat lux

szerintem sajnos alapból fogyatékosak
Kata
Igen, mert mást nem érdemel a fajtád. A normális, "kultúrált" fórumozást te és a hozzád hasonlók teszik tönkre. Ti csak hobbiból azt lesitek, vadásszátok kinek mit és mikor lehet beszólni, nem maga a topik témája érdekel. Azzal, hogy a témákhoz szólok hozzá és személyes szubjektív véleményemet leírom nem vagyok troll. Ellenben a te fajtád aki jön az ilyen IQ-light szöveggel, hogy menstruálás, meg hasonlók az a trollkodás. Meg persze kamuregrõl beugatni, mert még itt a monitor pajzsa mögött is gyávák vagytok véleményeteket saját személyetekkel felvállalni (ugye kedves HM meg a többi egy tucat kamureg itt a délután folyamán...). Ti vagytok az igazi trollok, unatkoztok és sportot ûztök mások szarrá fikázásában, leszólásában, mert ezáltal valamilyen komplexusotokat kompenzálva éreztek. Pl. hogy beugathattok egy nõnek. Így viselkedtek, így viszonyultok a másik emberekhez, ennyire tartjátok tiszteletben hogy másnak más lehet a véleménye? Így azt hiszem a személyi igazolványotokon is lecserélhetitek a képet az általatok oly kedvelt "forever alone" pofára. Rátok férne ban, de nem egy hét, hanem kihúzni az interneteteket a falból, mert nem csak viselkedni nem tudtok, de még mást is okoltok ezért: ez az igazi trollkodás. Kicsit nézz magadba a troll fajtársaiddal együtt: HM, Carlos, zorovpeter, julius666, P3t31337 - a teljesség igénye nélkül, csak akik az utóbbi pár órában elõfordultak itt.

Az meg hogy megjelenek és fight van azonnal? Ez szintén a te fajtád érdeme, ugyanis szinte vadásszátok a hozzászólásaimat és hogy mibe lehet belekötni vagy fikázni. Ezt már moderátorok is észrevették és jelezték nekem, hogy még elég sok türelemmel és toleranciával viseltetek ennyi év után is az ilyen senkiházi unatkozó nethuszárokkal szemben. Különben ha annyir rinyálnék a moderátoroknak - joggal - azt hiszem lenne néhány permbanosunk, ugyanis sokan túl sokat engednek meg maguknak, amik az általános fórumozási szabályokat is felrúgják. Úgyhogy azt javaslom szabjátok kisebbre az arcotokat a beugatós, kötözködõs troll haverjaitokkal együtt, mert qrvára unalmasok vagytok már és kártékonyak is, nincs topik már szinte amit ne vágnátok haza.

Ilyenkor szokták javasolni, hogy get a life, ha ennyire unatkoztok és nincs mit csinálnotok...

[/cserf][/fülünyúl]

LasDen
budos kolok beszúl az édes anyukájjának...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Krinyo
Igazán befejezhetnéd már a szemetelést

kakaoskalacs
video

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

meséld el szép magyarsággal mi van a linken, én még kiskorú vagyok :/

sonic syndicate

5c0rp330n
basszon meg egy taliga apromajom

Monoxid?!
Jó erõs lehet az a bor.<#nevetes1>

CattiBrie
nem értem! 😄 rossz picsa vagyok 😄

[/spam]&#8482;

Fresh Duke
Õszintén, ezeket direkt azért csinálják ennyire szarra, hogy azon röhögjünk, hogy mennyire szánalmas?

A heavy cost. I pay it gladly.

P3t31337