Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
img
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Gyertek át /b/-re játszani! Vagy oh, jaj! Ott le se szarnak az öregrókák, és pillanatok alatt megy a süllyesztõbe minden threadetek? Esetleg nem érteni angol? Esetleg lenni újreg és kapálódzni? Pakolta már ki a cickóját neked anoním netes ribi, és küldted el utána a sunyiba? Szivattál már mormonokat, vagy terelgettél flashmobot ingyen iPad-ért? Még nem? De kár, egyszer ki kellene próbálnotok, pazar mulatság! Ja, hogy nemmegy? ...hát, khm trolololol lol lo lo ha-ha-ha-ha há
Zsengék vagytok ti még ehhez.
/fav
per aspera ad astra

egy kis retro:

Akkor te mit vezetsz le itt az ilyen szövegeddel : "Akkkkor mutass cicit vagy mars 😊"
Ha valami poént akartál ki hozni belõle, jelzem, nem értjük!
Ráadásul kék plazmát lõ. :C
A heavy cost. I pay it gladly.

itt van a marsod,és most takarodj aludni,a 12 éveseknek már vagy 2,5 órája fellõtték a pizsit.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
.png)
Ha olyan gyors lennél, amilyen hülye, megdöntenéd a relativitáselméletet Én nem vagyok tökéletes. Én maga vagyok a TÖKÉLET!!!
Akkor tits or gtfo és mars vissza a konyhába Kata. A nõnek levés fájdalmait életed párján vezesd le és ne itt.
Vagy ha már itt, akkor villants cicit vagy mars.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

.gif)
.png)