Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez olyan, amikor az ideges embernek mondod, hogy nyugodjon meg..
Valami ilyesmire gondoltál? 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
nem gondolom hogy az ilyen kivételezés bárhol jóra vezetne, ráadásul h kirakja az alapból egy olyan dolog amiböl tudja h vita kerekedhet
...
- A trollkodást, SZÁNDÉKOS VITAKELTÉST, és az arra történt reakciókat büntetõpontokkal jutalmazzuk.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Részemrõl offolásból kiszálltam.
[/cserf][/fülünyúl]
Szerinted ez normális dolog?
[/cserf][/fülünyúl]
és ez is teljesen jogos: #260361
Feladó: Mr_no_NaMe
Elküldve: 2011. 05. 19. 00:02
Tárgy: re: Rendszerüzenet
Az pedig, hogy a privát üzenetet kibaszod nyílvánosra ez csak téged minõsít.
Te az életben is egy elviselhetetlen, pókhálóspinájú, unatkozó elmebajos, rosszindulatú ribanc lehetsz. Ha lenne valakid akkor igazán csodálkoznék.
[/cserf][/fülünyúl]
Jobbikosok emlegették 1 idõbe, hogy a kommunizmus még él... úgy néz ki itt is -.-
[/cserf][/fülünyúl]
---
Ezt mondjuk lehetne szándékos vitakeltésnek nevezni, nem? <#conf>#conf>
Mind isten gyermekei vagytok,és õ nem tesz örülne ha eztlátnáá hogy mindenki egymás szapulja!
<#taps>#taps>
Inkább trollkodjatok!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
távol álljon tõlem mindennemû kötekedés, pusztán tájékoztatásképpen írtam, amit írtam
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Feladó: Mr_no_NaMe
Elküldve: 2011. 05. 18. 23:43
Tárgy: wtf?
csodálkozom azon, hogy te nem kaptál bant. Vajon hogy létezik ez?
Flémelsz, beszólsz, anyázol, trágárkodsz, rendbontasz, agresszorkodsz, és nem kapsz bant, én meg igen, holott semmit nem csináltam?
Azt hiszem megértem azt, hogy miért utál téged az emberek 90%a itt az SG-n.
Az "Aki beszól Katának" cuccot, pedig csodálom, hogy nem kérted hogy vegyék le. Elvégre elég rendesen kurvaanyáztál, tehát jogosan érdemelnél 1 hónap bant, de még elnézed hogy ilyen pofátlan szabály kint legyen?
Van egy olyan érzésem, hogy fórumtalin körbeadogatnak mint egy békepipát, lehetséges ezért van ez a nagy bevédés a modik részérõl. Vagy miért, ha nem ezért?
Kíváncsian várom a válaszodat, de lehetõleg itt ne kurvaanyázz, mert nem vagyok kíváncsi a személyeskedésedre.
(amúgy az is ijesztõ, hogy láthatólag telibeszarod azt, hogy mindenki látja, hogy nyíltan megszeghetsz minden szabályt amit csak akarsz itt a fórumon, és nem kapsz érte büntetést)
OFF off
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
www.smart-bus.hu