Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pont.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
A világ többi részén hatalmas nyomorban élnek az emberek, te meg ekkora luxusba?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

[/cserf][/fülünyúl]
ennyi, én is így vagyok vele kb
De felõlem kérhetitek a szabály levételét, mert engem az is hidegen hagy ha ott van meg az is ha nem. Egyszerûen olyan közömbös szintre jutottam ezzel kapcsolatosan, hogy az már fájó. El nem tudod képzelni mennyire van elegem ezekbõl... meg abból hogy mindig mindenkinek velem kell foglalkoznia, bármilyen szinten is... Én lennék a legboldogabb ha leszarnátok (nem a kakiszexre gondolok...) és hagynátok békén, akármit is írok ide.
[/cserf][/fülünyúl]
ez a mai privis dolog lol 😄 nem flémkeltés céljábol de azért...
pff 😄 /tapsvihar szépvolt 😄
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ez elõtt pl kb 2 havonta egyszer ha írtam a fórumba
Én nem bántalak téged, én csak azt akarom, hogy normális legyen ismét ez a topik
Más egyéb szabályszegésem?
[/cserf][/fülünyúl]
Tudod hány ember kapta az oltásokat, a bosszantásokat, a halálba szekírozásokat ezen a fórumon, képzeld, köztük én is. Volt olyan topik ahonnan kiutáltak egy idõre, de befogtam a számat, és 2 hónap múlva mindenki úgy fogadott, hogy nah, normális lett, megváltozott, királyság. Az idõ mindent begyógyít.
Nézd Kata, a fórum világnál egtöbbször rajtad csattan az ostor. Tanuld meg megvédeni magadat, és/vagy hallgass, és akkor jobb lesz.
De az ilyen szabályzatokkal hidd el, hogy csak magadnak ártasz még többet. Nézd meg mi lett ebbõl a topikból, képesek vagyunk bant kockáztatni, azért hogy le kerüljön ez a szabályzat.
Szerintem ezen gondolkozz el egy kicsit
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
A szabály miatt csak azokat okolhatjátok aki e fenti leírásba belepasszol.
Én meg magasról teszek rá, olvasgatni, irkálni, szórakozni akarok nyugodtan mint bármelyõtök, nem állandóan azon parázni mikor ki kezd el gyalázni, és emiatt fél óráig gondolkozni egymondatos hsz-en, ha biztosra akarok menni hogy ne kössenek bele és kezdjenek el fikázni (de sokszor ez sem elég ahogy a tapasztalat mutatta).
Ennyi.
[/cserf][/fülünyúl]
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Csak sajnos, hosszú-hosszú-hosszú folyamat 😞