Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
😊
Aquir tud pszionikus támadást indítani ellem a hülye lovaival, de már készítem az ellenlovaimat...
(hétvégén fotóztam le ezt a veszélyes bestiát)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Beteg nagyon, de kurva jó..
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Obama aláírása elforgatva
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
http://gaborszantai.co.uk/
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerintem abszolút nem meglepõ, hogy külföldi feldolgozással lett "híres" ez a jótét lélek...
ON
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
“A szavazás végére fog csak kialakulni, hogy melyik 40 tervbõl kerülnek kiválasztásra a helyezettek. A kiválasztás fõ szempontjai mindenképpen az alábbiak lesznek. Az ábrázolás egészséges életmódhoz való kötõdése, a Sparhoz, annak minõségi image-éhez köthetõ megjelenítés, esztétikai /tervezési tényezõk (elemek harmóniája, egyediség, ötletesség)” - mondta Fehér István a zsûri szempontjairól.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Mi a szám címe?