Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
http://gaborszantai.co.uk/
A zsebhoki mióta számít sportnak?
UI: Részemrõl vége ennek a beszélgetésnek, ha ugatni akarsz, akkor PM, itt nem reagálok.
A heavy cost. I pay it gladly.
2. #262434, az egy showmûsor volt, jóhogy nem pankrátor videókat tolsz be ide az hülyeséged védelmében, LOL
a képet még mindig várjuk arnold
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
again...
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
de azért köszi, hogy megosztottad, hogy te egy kurva nagy szakértõ vagy benne, kurvára érdekelt mindenkit
most pedig toljad a timestampes képedet, te arnold
(a másik kommented pedig bizonyítja, hogy életedben még csak nem is láttál utcai verekedést, ahol pont kurvára a tömeg a meghatározó, szal aki "szikár" az kurvára benézte)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Férfiasan bevallom, hogy nekem oldalt a 2db 10 kilós súly az amit még legyûrök valahogy.
Hát pláne ha még le is esik a cukra... Azért egy szar alak is vagyok, mert nevettem.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Mondjuk énekeltel már a The Roots elõtt valamelyik koncerten, szóval annyira nem meglepõ😊
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC