Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco
Én már több mint 15 éve NEM sportolok,gyertek üssetek!!! :-)

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

FalseHeLL
Én is már több mint 15 éve sportolok de eddig úgy tudom, hogy 1 lépésbõl nem lehet mattot adni csak kettõbõl.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

en 20, de meg mindig az 54kg-os harcsa a legnagyobb, amit fogtam es ez sajnos keves<#idiota>

http://gaborszantai.co.uk/

Fresh Duke
Izomszagot érzek...
A zsebhoki mióta számít sportnak?

UI: Részemrõl vége ennek a beszélgetésnek, ha ugatni akarsz, akkor PM, itt nem reagálok.

A heavy cost. I pay it gladly.

1. melyik részét nem érted az UTCAI VEREKEDÉSNEK? tudod, a ring az nem utca
2. #262434, az egy showmûsor volt, jóhogy nem pankrátor videókat tolsz be ide az hülyeséged védelmében, LOL

a képet még mindig várjuk arnold

Freddycom
Na azon aztán van mit elemezni... Idejött haknizni a fekete úriember, 1-2 nappal a magyarországi bunyó elõtt teljesen más szabályrendszerben bunyózott, Dávid és Góliát meccseként harangozták be, természetesen 'Dávid' nyert, hihetetlen világszenzációként írták le... A nigger hagyta h kiüsse a kicsi Kunkli, felmarkolta a pénzt (ami több mint Kunklié) és hazament.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

[HUN]Crassus
😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Ja, aztat...

Mitet?

clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
Eztet?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

képet! 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

FalseHeLL
The topic is

again...

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

[HUN]Crassus
nem eszem lisztet😛😊

Ki is nyomta a ringbõl a benga, amíg még bírta szusszal...

nearo
Helyesíráshoz... 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

[HUN]Crassus
Bob Sapp vs. Kunkli....ezt elemezgesd

[HUN]Crassus
a "tömeg a meghatározó" édes fiam itt aki nem konyít a verekedéshez az max. te lehetsz.....

Kata
az semmi, én fél kézzel kinyomom a palacsintából a lekvárt!

[/cserf][/fülünyúl]

[HUN]Crassus
nos én 19 éve sportolok szóval valószínüleg.....

senki nem szólt egy kurva szót se a bodybuildingrõl, mi a faszt pattogsz
de azért köszi, hogy megosztottad, hogy te egy kurva nagy szakértõ vagy benne, kurvára érdekelt mindenkit
most pedig toljad a timestampes képedet, te arnold

(a másik kommented pedig bizonyítja, hogy életedben még csak nem is láttál utcai verekedést, ahol pont kurvára a tömeg a meghatározó, szal aki "szikár" az kurvára benézte)

Fresh Duke
Fõleg téged. 😊

A heavy cost. I pay it gladly.

Jim Morrison
uristen tenyleg, baromi reg lattam 😄 10eve min 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Azért teljesen más az 50kg-os barátnõdet emelgetni, mint pl. edzés céljából azt a pár téglát (ami tegyük fel, hogy 20 kg).
Férfiasan bevallom, hogy nekem oldalt a 2db 10 kilós súly az amit még legyûrök valahogy.

Hát pláne ha még le is esik a cukra... Azért egy szar alak is vagyok, mert nevettem.

clio1616v
aztmondod, lehet többször kellett volna megnéznem a videót? 😊

Egy idõs az internettel 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

passatgt

clio1616v
bár lehet, csak túlságosan sikál a hangzáshoz képest... de igazából ez csak egy klip nem a zenélésrõl szól

norbre
mibõl gondolod? 😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

passatgt
ahhoz képest, hogy 1-2 éve kezdett gitározni, nem rossz, a srác(nick) meg szintén akkor kezdett, eredetileg harsonázni tudott csak, most meg dobolni, zongorázni meg amilyen hangszert el tudsz képzelni, játszik rajta😄

clio1616v
az a sráctól jön 😊

norbre
a szám elején hallatszik 😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

passatgt
A The Roots-os Questlove? lol😊

Mondjuk énekeltel már a The Roots elõtt valamelyik koncerten, szóval annyira nem meglepõ😊

clio1616v
azokkal most nem volt gond, csak vártam volna, hogyha már ott sikál, akkor hangja is legyen a guitárnak

Kata
jól van de téged a zenében csak két dolog zavar: a dallam meg a ritmus 😄D

[/cserf][/fülünyúl]

BenedekFeco
"And now for something completely different..."

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

clio1616v
a csajtól nem hallok instrumentális hangot

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

BenedekFeco

clio1616v
van amelyik válogatós és nem ízlett pl a zöld és átment a sárgáre 😄D

Érdekesek is ?:p

reménytelen
pointer4
Igyál már meg egy kávét, meg levegõzzél egy kicsit.

Jöhetnek a poénos dolgok is....
ON
[HUN]Crassus
lehet nem evett semmit és leesett a vércukra....nem "gyúrós" ,de tapasztalatból mondom az ilyen "vidéki parasztgyerekek" még ha szikárak is pikkpakk összecsuknak bármilyen "pesti bunkó" kokszgépet.....

A fail videók eléggé menõek mostanában és mind mások kárán van ...

[HUN]Crassus
mások kárán röhögni az civilizált,igaz?

Ulvar
Szép blog reklám...asszem ez bannal jár.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

robotnyk
elvégre amúgy is az a civilizált megoldás, ha valakinek nem tetszik a pofája, nem? jól pofánverni a gizda köcsögöket!