Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FalseHeLL
Effects of cannabis
Tessék egy kis olvasnivaló. Amúgy meg tudósok folyamatosan azon dolgoznak, és lassan sikerrel is járnak, hogy kiszûrjék a cannabisból a káros mellékhatásokat, ugyanis akkor a legjobb fájdalomcsillapító lenne pl azoknak akik a falat kaparják, mert annyira fáj valamilyük. Sokkal egészségesebb lenne, mint az algopirin meg mittomén milyen más gyógyszerek.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

jazzy
Na beindult a sok drogos énjóembervagyokatekurvaanyádat nagyfiú 😊
Az aktívban hallottam!
Sml
Azt hiszed, hogy aki drogellenes az remete? Hogy nincsenek barátai, ismerõsei? Azt sem hiszem el, hogyha valaki nem tudja, melyik drog mire való, az szegénységi bizonyítvány lenne.
Magyarországon illegális, és mert néhányotoknak volt benne része, még nem kell itt mások alá adni a lovat.

Voltam zárás előtt

jazzy
Nem volt még fent..
Felhúztad magad a sok drogoStohl. <#hehe>

Én kérek bocsánatot.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

wander01
megkeseredett szánalmas kicsi ember, cúnya cimborák régen kiközösitettek és most vered a nyáladat? borzalmas lehet 😊) még szerencse hogy a sok cúúnya füves-drogos õrült még nem nézett rád csunyán, tett rád affektáló megjegyzést és erõszakolta meg a kiscicádat... ne a nyálad verd te szerencsétlen balfasz hanem menj ki az utcára és nyisd ki a szemed 😊 mikor a spangliszag dõl a köruton elrobogo rendõrautobol, akkor hol vagy a nagy tudományoddal? polgári kötelességed lenne az ilyeneket belökni a dunába! XDD ugyanmár.

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

zöldeshányás
Én is megyek.Sok volt mára a drogból(meg a hülye drogellenesbõl)Elálmosodtam.Pápá.

\"fingjál bele a rencerbe\"

zöldeshányás
Jajj de kis aranyosak.Nah õk tuti fûfüggõk.A mi 2 nyuszink is nyomatja a kerben állandóan be vannak füvezve.<#vigyor3>

Nem venném a lelkemre, én befejeztem... jó éjt mindenkinek. ( drogosoknak is! 😄 )

www.smart-bus.hu

Lyukasbogrács
szerintem zárható a topik, amíg le nem nyugodnak

tviktor91
Katának nyúl.:

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

#264970: Nem mondtam ilyet, nem általánosítottam, csupán az eleje óta azt ugatom, hogy fejezzük be! 😄😄

www.smart-bus.hu

Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Attila8805
Igen most lett meg az érettségi bizonyítványa XD!!!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

zöldeshányás
Igen ám de ahogy van alkoholista akinek mind1 úgy van olyan is aki teljesen kulturáltan iszik és nem azért hogy bebasszon.Így van ez mással is.És a kólán meg a füvön kívül létezik más is.Csak mert te most 2 igen elterjedt és leépítõ drogról beszélsz.A drog többrõl szól.Ahogy mi nem tudjuk milyen volt a gyerekkorod (nem is érdekel) úgy te sem tudhatod hogy én milyen ember vagyok.Lehet hogy utcán szembemennénk egymással eszedbe nem jutna hogy én csinálom, bocsánat csak csináltam azt amit.Jó tanuló vagyok, segítek itthon, vannak barátaim, szeretek motorozni és van egyéb hobbim is.És túl vagyok már sok mindenen ami a témába vág.Lám teljesértékû ember vagyok.Legalább ne ragaszkodj ahoz hogy a drogos az egy szemét és kész.Mert minden éremnek 2 oldala van.

Frosty01

practitioner of the forbidden arts of death

Lebuktam, te okos vagy.

www.smart-bus.hu

chhaya

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

tviktor91
Ervek nelkul nehez vitazni..200 oldalon keresztül nyomhatnank neki barmit,ö akkor is a kola fü temaval jön amit a tenyekben rosszabb esetben az aktivban hallott😄DDD

Lacee
az, hogy egyes emberek rossz választás(oka)t hoztak életük során, még nem jelenti azt, hogy általánosíthatsz belõle. Ez ugye alap, témától függetlenül, legyen az fû, autóvezetés, alkohol, extrémsport, bármi. Ez még önmagában nem érv valami ellen (de mellette sem). Amúgy kérdezzetek meg egy addiktológust és/vagy pszichológust a dologról, meglepõeket fog mondani, hogy mennyire veszélyes is a fû 😉

és hogy valami ontopic is legyen:

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Majd egyszer elviszlek bulizni, és akkor megtudod, hogy kezdõdik a nap, és, hogy végzõdik. Addig legyen neked igazad! Ha délig kibírod, még fizetek is...

www.smart-bus.hu

Lyukasbogrács
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=993498781
itt folytassátok

Frosty01

chhaya

tviktor91
Jáááj de olyan szinten hülyeségeket beszélsz hogy az nem igaz😄DD KÓLA FÜ KÓLA FÜ😄DDDDDDDD

( felhívás keringõre, csak ugye ész kéne hozzá, hogy ez leessen! 😉 )

www.smart-bus.hu

zöldeshányás
Ne mondd hogy bogaram te tetü!<#mf2>

Nem is csúsztak le... anyagilag bírták, emberileg nem. Kóla fû, kóla fû, kóla fû... esetleg kóla fû... mind fûvel kezdte, ma már gyakorlatilag zombik... zéró életcél ( 35+ évesen ) stb...

Ezek egyéni tragédiák, amik 2x évesen olyan messze állnak az embertõl, hogy, ha valaki ilyet mond, azt csípõbõl kiröhögik...

Nem kívánom nektek, hogy megtudjátok mirõl beszélek, és ezzel tényleg lezártam. Szórakoztatott egy kis flém, de már a többieket is zavarja...

www.smart-bus.hu

van egy humorérzéked...
zöldeshányás
"fejezzük ezt itt be.." LOL 😄 Megnevettetsz ezzel a papagáj stílusoddal.

tviktor91
Idiota füves csalad...kötelet nekik.

SHADOWEYES7
Qss legyen már!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Frosty01

Bogaram, összesen kevesen vagytok baszki. 😄 Sok füves hülyegyerek, akik azt hiszik övék a világ... szánalmas! 😄

www.smart-bus.hu

Frosty01
tetszik a logód

tviktor91
Szar környezetben voltal akkor..mert a többseg nem lesz lecsuszott drogos.

chhaya

tviktor91
Édes istenem..olvasgass

Látom átment amit mondtam! Örülök neki, hogy ennyi intelligens drogossal társaloghatok. Majd, ha lesz ebben 1x éves tapasztalat a hátatok mögött, szóljatok. És nem, nem én drogozom 1x éve, hanem ennyi ideje látom, hogy a környezetemet miképpen alakítja.

Nem kell nekem hinni, csak tényleg fejezzük ezt itt be..

www.smart-bus.hu

Frosty01
ki nem szarja le h füveztetek, vagy hogy ellene vagytok... légyszi kuzsé már

zöldeshányás
Õ is szarik a véleményedre nyugi.Csak dolga volt azért nem oltja a hülye fejed. 😊 Itt sírsz hogy fejezzük be ahelyett hogy a témával kapcsolatba lenne egy értelmes hozzászólásod.Csak nyomatod hogy a drog rossz és fejezzük be a témát.Jajj de szánalom.(Gondolom mostmár csak ctrl+v-vel nyomod hogy "fejezzük be") 😊

Na az újabb okos! 😄 Hányan vagytok még? 😄 Vagytok összesen annyi amennyi én? Gondoljátok a drog valami pár éves találmány? 😄 Segítek... nem...

www.smart-bus.hu

cement

respect to the man in the ice cream van

Így van, biztos fogtad a kezem 14 éves korom óta, és tudod, hogy milyen fiatalságom volt... meg se forduljon a fejedben, hogy esetleg van valami halvány lövésem róla, hogy mirõl pofázok.

www.smart-bus.hu

zöldeshányás
Esetleg egy kis spangli?Az megnyugtat.Jajj de inkább nem mert akkor már nincs megállás és egybõl kõkemény drogos állat leszel. és majd viszed eladni a tv-det, és éces leszel a 10x használt tûtõl. 😊 Jujujj.

javaslom nyugodj meg, mert látom nagyon ideges vagy
többiek meg nézzék meg ezt a kisokost nyugodtan, ilyen amikor valaki minden szart beszop amit mondanak neki, és visszaböfögi mint egy papagáj anélkül, hogy utánanézne bárminek, és utána még nagyon okosnak is érzi magát
ha ennyire vitte 40 évesen, akkor nagyon nem jött be neked az élet aszthiszem 😞
sok sikert a gyerekverõ életedhez te kis proli

Ha már így tudod, hogy mi baj velem, és, hogy mit gondolok, akkor miért nem találod ki, hogy most arra gondolok, hogy végre fejezzük ezt be? Leírtam már párszor, egy valaki fel is fogta...

www.smart-bus.hu

tviktor91
,,hogy megváltoztál, meg, ha majd jön a kóla ( már, ha lesz rá pénzed ) és társai..."

Ebböl latszik hogy mennyire segg vagy a temahoz..

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár