Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tessék egy kis olvasnivaló. Amúgy meg tudósok folyamatosan azon dolgoznak, és lassan sikerrel is járnak, hogy kiszûrjék a cannabisból a káros mellékhatásokat, ugyanis akkor a legjobb fájdalomcsillapító lenne pl azoknak akik a falat kaparják, mert annyira fáj valamilyük. Sokkal egészségesebb lenne, mint az algopirin meg mittomén milyen más gyógyszerek.
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
Magyarországon illegális, és mert néhányotoknak volt benne része, még nem kell itt mások alá adni a lovat.
Voltam zárás előtt
Én kérek bocsánatot.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

\"fingjál bele a rencerbe\"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
www.smart-bus.hu
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
és hogy valami ontopic is legyen:

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ezek egyéni tragédiák, amik 2x évesen olyan messze állnak az embertõl, hogy, ha valaki ilyet mond, azt csípõbõl kiröhögik...
Nem kívánom nektek, hogy megtudjátok mirõl beszélek, és ezzel tényleg lezártam. Szórakoztatott egy kis flém, de már a többieket is zavarja...
www.smart-bus.hu
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
www.smart-bus.hu
Nem kell nekem hinni, csak tényleg fejezzük ezt itt be..
www.smart-bus.hu

practitioner of the forbidden arts of death
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
többiek meg nézzék meg ezt a kisokost nyugodtan, ilyen amikor valaki minden szart beszop amit mondanak neki, és visszaböfögi mint egy papagáj anélkül, hogy utánanézne bárminek, és utána még nagyon okosnak is érzi magát
ha ennyire vitte 40 évesen, akkor nagyon nem jött be neked az élet aszthiszem 😞
sok sikert a gyerekverõ életedhez te kis proli
www.smart-bus.hu
Ebböl latszik hogy mennyire segg vagy a temahoz..
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár