Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FalseHeLL

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

FalseHeLL
Egy kis April O'neil?

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

FalseHeLL
Did u trigger it? <#ejnye1>

7131
TRIGGER😄

vagmafia.com

FalseHeLL
The topic is in

...again.

morcosqtya
Parancsolj:

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

CattiBrie
Tévedsz. Engem nem érdekel a lyuka. 😄

[/spam]&#8482;

7131
ezt a filmet már láttam. nem egy ALIEN😄

vagmafia.com

tviktor91

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

OFF

Klicsko - Hayes, Duna TV (online is)

ON

http://gaborszantai.co.uk/

norbre
bot?

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

tviktor91
Eszközöket amit a férfiak találtak fel.

7131
na de azért az ókori görögországban sem nagyon élnék na😄 inkább ez😄

vagmafia.com

Prody
Az autóvezetés hercegnõi!

norbre
egyébként meg már az õskorban is a nõk kezdtek el hamarabb eszközöket használni, a faszik a brute-force módszert alkalmazták 😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

tviktor91
De látod,csak a lyuk miatt érdekel...egy ilyen képnél nem az jut rögtön az eszedbe hogy ,,bazzeg milyen okos lehet/miket találhatott fel"😄DD mert olyanból nem sok van xDDD-ha van egyáltalán-

norbre
hát én a személyes ismeretségi körömbõl erre rögtön rá tudnék cáfolni 😊

7131

vagmafia.com

CattiBrie
Megyek a konyhába..

.. kész a tea 😄

[/spam]&#8482;

rroolli
ál-meleg... van már rá "szakszó"... metroszexuális 😛

CattiBrie
Szerintem egy ál-meleg rosszabb mint egy igazi. Sõt, egy ál-meleg rossz, egy igazi meg nem rossz. 😊

ál-meleg = aki tök úgy néz ki // amivel nincs bajom, ha tényleg az 😊

[/spam]&#8482;

tviktor91
Nem teljesen,mert egy fekete/sárga/zöld ember bármit meg tud tanulni..de egy nõnek nincsenek meg hozzá az adottságai,mivel nõ=konyhába való.

Kevesebb van mindket teruleten, mint a sztereotipia-gyartok szeretnek.

CattiBrie
... és megjelentek a melegek. 😄

[/spam]&#8482;

A konyhat es divatot sokaig atengedtuk nekik. Mostanra untuk meg es kezdtuk rendbetenni a civilizacio ezen, ket elmaradott teruletet.

BaliBoy
Fiatal vagy még... 😊
Úgy hazudnak a szemedbe, ahogy egy férfi sose tudna.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Sml
Azért ki kéne próbálnod egy nõvel is az együttélést 😊

Voltam zárás előtt

norbre
ez alapvetõen hülye hozzáállás.. kb mintha a bõrszínrõl kezdenénk vitázni.. az meg másik dolog hogy hímsoviniszta a társadalom és a legtöbb területen jói deig (és még ma is jórészt) a faszik részesülnek elõnyben.. ezen kívül pedig emberek vagyunk mindannyian és kész..

tviktor91
De mi azt is jobb poker face-el tudjuk.

w77d
csitt, ne rontsd a bizniszt, épp próbálok Katánál bevágódni baszod XXXD

El. Hiszen nok talaltak fel a navigalast, terkepeszetet es csillagok utani tajekozodast is.

(a tajekozodas szonal mar rohogtem...)

Fresh Duke
+1 <#mf1>

A heavy cost. I pay it gladly.

tviktor91
Ja,de ha nem lenne rajtuk lyuk akkor nem mennél azért kurvához dumálni nem?😄DDD

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BaliBoy
Hazudni! Jól megy nekik.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

tugyiti
Flame initalized.....
w77d
áááá azért nem.... mi férfiak el vagyunk veszve nélkületek 😉

tviktor91
Jól látod a dolgokat.
Mindenben jobbak a férfiak.Mondj egy valamit amit jobban tudnak a nõk? 😄DD
Ok szülni nem tudunk de nem is akarunk,és vérezni sem vágás nélkül.Akkor?

Talaltam meg egy teruletet, amiben jobbak a nok: imadom a tobbseguket nezegetni😊))

(mondjuk en havernak/baratnak is jobban kedvelem a lanyokat, de en soha nem voltam normalis)

Kata
Hát igen, a nõk semmihez nem értenek, csak szexuális tárgynak jók a férfiak kielégítésére. 😉

[/cserf][/fülünyúl]

OCN
Most komolyan!!!Azon az autón még egy béna nõ sem tudna szétverni semmit!Maximum ha terrorista lenne és bent felrobbantaná magát egy Little Boy-al 😊

7131

vagmafia.com

Az mas, hogy anya es a nagyi foz - ez altalaban az otthon ize es szerencsere tul sos, edes, savanyu, de szeretjuk, mert emlekek kotodnek hozza, de a legjobb szakacsok tobbsegeben ferfiak.
De a kommented masik reszevel egyet kell ertsek, mert annyira en sem vegyok liberalis, hogy azt kivegyem a kezukbol es ferfitarsaimeba adjam😊))

Fresh Duke
Nõk kezébe alapból nem adnék autót. 😊
Ezt már inkább, az ablakmosón kívül mást nem nagyon tudnak elbaszni rajta. 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

Kata
simán elbírnék vele és még élvezném is, te meg csak irigykedsz 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Jim Morrison
basszus 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Azért tegyük hozzá, hogy ezeket még kézzel rajzolták, ha jól emlékszem, itt elnézhetõ végülis...

Be tudná valaki rakni légyszi az "Anyád pitája" feliratú képet?

tviktor91
Nõk kezébe csak faszt meg konyhai eszközöket.<#eplus2>

Broafka
ez se rossz, mondjuk ez a robin hoodos rókás disney ez olyan is szerintem, legalább nem hófehérkét vágták be oda is! 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...