Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
innen idézve
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Most nézem a filmet és felismertem a jelenetet.
De nem tudatosan néztem a filmet (úgy értem, nem ezt a jelenetet vártam, csak letöltöttem pár filmet...). 😊
[/spam]™
ez meg csak igaz

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
a jóöreg szputnyik😄