Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krinyo
Nem inkább a latinból? <#pardon1>

FalseHeLL
Thankies. <#worship>

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Krinyo
+1 <#eljen>
a vízbû veszi ki

Kata
Igen, de nem az angol, hanem a francia nyelvbõl. Ugyanúgy írják mint angolul, de úgy ejtik ahogy mi ejtjük (és írjuk). Gugli fordítóban meghallgathatja bárki a kiejtését.

[/cserf][/fülünyúl]

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Dynamic
<#eljen>Ezért jár a...

FalseHeLL
Service-bõl jött ez a szavunk, Kata?<#fejvakaras>

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Lyukasbogrács
Marci0115

Kata
"nagyon helyesen hosszúível írod, szerintem is így lenne helyes"

Ez epic fail. 😄DD Sosem írták hosszú í-vel és nem is úgy kell kiejteni. Csak azok ejtik hosszú í-vel, akik nem tudnak magyarul és azt hiszik a 'víz' szóhoz köze van.

[/cserf][/fülünyúl]

Mégis röhögsz rajta / az xd alapján gondolom/ szóval már megérte belinkelni 😊

morcosqtya
farok..

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

morcosqtya
😊) Nocsak még az Mtv is adta anno..

FalseHeLL
Elég sokat ismerek onnan, ahogy így gyorsan végigfutottam. 😉 Csak szeretem azért, ha van napi pörgés(akár flame).😄

morcosqtya
Linkelj bele, és majd jönnek mások is!

Egyébként meg az a mennyiségû zene egy életre elég.. 😊
Ha még mélyebbre akarod ásni magad ebben akkor az elõadókra rákeresgélve úgyis eljutsz olyan oldalakra, hogy egész nap ott fogsz lógni.
Anno így voltam én is az ambient zenékkel... <#vigyor4>

Kell hozzájuk még egy élet, úgy pluszban.

FalseHeLL

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

FalseHeLL
Köszi. Csak kár, hogy kihalt. :\

morcosqtya
Itt találsz még többet is.

FalseHeLL

FalseHeLL

Tegnap találtam nagyon kellemes game soundtrack. Hátha tetszik másnak is. 😊

tandya

w77d
kár hogy a vége nincs rajta, a híres bean lakatot azért leveszi róla 😄

Calver
tudom, hogy vótmá, de annyira... ász <#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

clio1616v
röviden összefoglalva:

attól független egy szakszerviz, hogy függetlenül attól, hogy szakértõen bírnak foglalkozni a márkával, nem tudnak garanciát vállalni, hogy mûködni is fog az autó

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
nagyon helyesen hosszúível írod, szerintem is így lenne helyes, csak nem tudom ki volt az a idétlen, aki rövid ivel tetette bele a helyesírási szótárakba

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
független márka szakorvos

norbre
hátha ez segít..
független szakszervíz

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

clio1616v
a márkaszerviz=márka szakszerviz (de be is helyettesítheted, hogy márka=opel)

egy Opel kereskedésben általában van egy szakszerviz, akik hivatalosan részt vesznek(jobb esetben) Opel által szervezett trainingeken illetve a rendelkezésükre van bocsátva az össze információ a márka szervizeléséhez

egy független szerviz nem lehet márkaszerviz 😄 hiszen akkor mitõl független?? független a szükséges információk biztoklásától vagy független az Opel, mint gyártó engedélyétõl?

norbre
szerintem ahol csak oplet szervizelnek az a Márkaszervíz
ahol opelben otthon vannak de mást is, az a független szakszervíz

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Kata
úgy ahogy leírtam

[/cserf][/fülünyúl]

clio1616v
azthittem beletolat a nézõkbe 😄 olyan lendülettel tolta

clio1616v
nem tudnak átverni, mert rendelkezek az autóm gyártójának elég kifinomultnak mondható rendszerével, amiben pillanatok alatt utána tudok nézni, az autóm alvázszáma alapján minden egyes csavar pontos cikkszámának és az alapján rendelek cserealkatrészt, amit egy ismerõs a listaárhoz képest 75% kedvezménnyel szerez be nekem

a szerviz, ahol javíttatom az autót pedig nem a lehúzásról híres, hanem a megbízhatóságáról 😊

a kérdésem csak arra vonatkozott amit írtam, hogy hogyan lehet egy OPEL SZAKszerviz független 😄

opel szak...= opelre szakososdott, arra specifikus ismeretekkel rendelkezõ

a független szerviz az, amikor nem kötelezi el magát egyik gyártó típusai felé, hanem általánosan szervizel autókat típusFÜGGETLEN

FalseHeLL
Errõl ez jutott eszembe <#rinya><#rinya><#rinya>

ez fos xdd de nagyon xd nem vices hanem szar xdd

Kata
nem kímélik 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Lyukasbogrács
*úgy érted "lágszoroval" 😄

Kata
Mivel csak az opelhez értenek és opel alkatrészeket tudnak bontókból olcsón szerezni (vagy maguk bontják), ezért elnevezték magukat szakszerviznek. A független azt jelenti, hogy nem adnak számlát és természetesen ugrik a kocsid szervizgaranciája is ha hozzájuk viszed. Az már csak hab a tortán, hogy illegálisan letakartak hirdetésükkel egy reklámtáblát, természetesen nagy ívben kerülendõ az ilyen szerviz, sõt, lángszóróval felgyújtandó, a pénzlehúzó-átverõ szerelõkkel együtt.

De ha ezt kérdezed, akkor téged könnyen átvernek szervizekben. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

clio1616v
hogyan lehet egy opel szakszerviz független? 😄😄😄😄😄😄😄DD:::SD:😄

attól függetlenül, hogy egy Hondát viszenk hozzájuk õk egy opel alkatrészt tesznek bele? 😄😄😄__DD😄_😄:S😄SD:_D:

Nesztek emo:

z99999

Pszt.

z99999
ha egy dal nem akar kimenni a fejedbõl:

Pszt.

w77d
bizony bizony

keresztpipe
ezek szerint csergõéknek bizony a kurva anyját?

Nagybátyámat is ezek húzták le. Kellett valami alkatrész a váltóhoz,77ezret kértek tõle,más szervízben meg 40-ért megkapta volna. (Ami persze utólag derült ki)

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

w77d
Csergõékhez amúgy sem vinném azt tuti XXD a gyári szervizhez képest 2x-es áron dolgoznak és szar munkát csinálnak...

És akik ilyen módszerrel élnek, azokhoz vajon mekkora bizalommal vinném a kocsimat szervizelni?
Piszkos  Fred
ja, kötve hiszem legalábbis hogy kibérelték volna

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.