Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
én igy értelmeztem, bocsánat hogy a video nálam nem egyenlõ a tube-al.
gondolván "valaki aki be tudja ágyazni ezen a linken látható videót az beágyazná?!"
félremagyarázás...

u dont have to listen anybody else but me
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
u dont have to listen anybody else but me
Egyébként meg a #270202-re:
practitioner of the forbidden arts of death
Nem hiába nem nézek én rtl-t, max évente 1x.
_Enzooka_ | Válasz ma 11:25 | 288/288
nah, Sándoron nem volt rontás. Megkönnyebbülhet 😊))))))
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"Siessenek telefonálni mert Merlin már csak 2 percig tudja nyitva tartani a CSILLAGKAPUT!"
😄DD
Tehetséges ez a Merlin.
Ha a mónika show-ra ugrik az ORTT akkor érthetetlen, hogy az emberek megvezetésére és anyagi lehúzására miért nem? Az erkölcs válogat?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.