Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morcosqtya
Ezek a törökök is komolyan gondolták.
Ez még komoly (nem törökök):
(18+)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
Igen.
1. ezeket mindig keverem, nem érint a téma
2. lusta voltam guglizni most

Nézd el nekem ezt a gyarlóságot.

NagyiBMX
az nem gránátvetõ hanem egy RPG 😄DD

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

FalseHeLL
Son Savasci direkt csinált ilyen rossz filmeket. Amit én mutattam azok komolyan gondolták.

Én az ilyenekre gondoltam:

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

morcosqtya
parancsolj:

Amit érdemes figyelni: "gránátvetõ" hangja:

Török Star Wars:
Itt pedig: filmzene (Indiana Jones)..
Fénykard nincs, ugrálás végig, lopott jelenet az van.
Fejletépés, testenátütés.. :-)
Kemények ezek a török Jedik.

FalseHeLL
Nem a karakterek voltak rosszak. A színészek, story(már amennyi volt), clichek, etc...

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

LasDen
nemtom...azé sub-zero meg scorpion jók voltakk...azokat bírtam...😄D na meg Jax a robot karjaival mindig a kedvencem volt...😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

FalseHeLL
áhh ez semmi. 😄 Ennél mutass nekem epicebbet(halkíts hangszórón):

morcosqtya
A kategóriában Epic:

FalseHeLL
A zenéje jó volt. Kiskoromban nekem is tetszett a film, de az max nosztalgia, a film nem sokat ér. 😄

LasDen
szerintem nem voltak olyan gázak...legalábbis tizenegynéhány évesen...😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

FalseHeLL
Eléggé rossz lett jah. 😄 Én szeretem a zs kategóriát, mert az már annyira rossz, hogy jó. Az MK filmek annyira rosszak, hogy rosszak. 😞

morcosqtya
Zs kategória?

Van pár témakör amit hagyni kellene könyvben / képregényben, eredeti formájában, kár elcseszni egy gyenge rendezéssel vagy kis költségvetésû kivitelezéssel...

FalseHeLL
Akkor szerencsés vagy. 😄

morcosqtya
Nem láttam a filmet, így nincs véleményem.

Cat: #271156-tól már nem Flash volt porondon (tekintve, hogy az Thor) hanem minden más ami villám-lik... 😊
Igen, Raiden. (repülése igen hatékony tudott lenni a harcban, ha jól idõzítettél)

senki nem fogadott volna ez ellen 😄

Jim Morrison
ha fogadtam volna, hogy valaki ilyet rak be, mar milliomos lehetnek.
/koszi a kiutest😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

FalseHeLL
Ki osztott 0-val már megint? <#fejvakaras><#szomoru2>

FalseHeLL
Belevágott a villám a tányérba!

Fresh Duke
Várj, rakok be képet a villámról.

A heavy cost. I pay it gladly.

SzirmosSzisza
De ez Raiden, nem villám <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fresh Duke
Nekem igen. <#hawaii>

A heavy cost. I pay it gladly.

FalseHeLL
Remélem azért a filmben nem õ volt a kedvenced. 😛

morcosqtya
MK2-ben kedvenc karakterem volt:

FalseHeLL

morcosqtya
vagy Flash Gordon.. 😊

morcosqtya
Ha már flash..

RelakS
ez egy villám, csak alaposan lelassítva.
Elõször megindul lefelé egy töltésáram, majd mikor eléri a felszínt, visszafelé megindul a tényleges villám, amit látsz

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LeWyTy
A kedi alja mikor fingantasz <#eplus2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

NagyiBMX
its a trap !!! egyébként tippelek hogy villám <#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

tviktor91
TE ilyet nem tudsz.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

w77d
ez meg wtf?

Froopy

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

Ilyen még úgyse volt 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

byzhouse
villám flém

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

RelakS
miért ne beszélhetnénk? A plazmának van átmérõje, amin átmegy a villám.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

tigeroo
hát igaz, mondjuk ha elektromos kisülésként kezeljük akkor átmérõrõl sem beszélhetünk
valószínûleg az elektromos little seat fõszála nem több, az más kérdés, hogy te a fény erõssége miatt többnek látod

http://gaborszantai.co.uk/

tigeroo
miért, "pár mm" átmérõjû villám van a képen?
Grr1234
Az baj

tigeroo
nem értem az összefüggést.
Lazarus
true story
Sml
Láttál te már izzószálat?
mondjuk egy halogénizzóban.

Voltam zárás előtt

milk4
Nálam is szokott az lenni.Az egyik Ad miatt szaródik el az egész,de szerencsére nem mindegyik videónál.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

The Protector
XD.
Skacok nekem beszart a youtube vagy vmi elállítódott,nem látszik a hangerõ szabályozó,ha teljes képernyõre teszem akkor a böngészõ felsõ része valamint az alsó sáv is látszik(win7,futó progik,stb...)vki tud megoldást?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

tigeroo

a képen is látszik hogy csak pár mm 😄😄😄😄😄
ScarY MAN
😄D

...

nem zeneflame hanem mainstreamnek benyalni muszáj flém

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"