Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Másrészt: nem abba kötöttem bele, hogy csecsemő kinézetű. A SW univerzumában vannak más gyerekes kinézetű lények is. Pl. a jawák is olyanok kinézetre mint a gyerekek, akik csukját húztak magukra.
Én a bébiyoda szellemi fejlődésére utaltam elsősorban, arra, hogy 50 évesen még beszélni sem tud. Vagy te úgy vetted észre, hogy aranyköpésekkel és életvezetési tanácsokkal bombázta útközben Mandót? Esetleg univerzális igazságokat osztott meg vele az erőről? Nem. Épp úgy viselkedett, mint egy toddler, aki láthatóan a szó minden értelmében még csak csecsemő.
Aztán lehet, hogy majd hirtelen kirobban benne egy hormon ami látványosan beindítja a fizikai fejlődését, és nő még 2 centit, de nem is ezen van a hangsúly, hanem a szellemi érettségen és az intellektuális fejlődésen. Ezek ugyanis elengedhetetlenek ahhoz, hogy valaki egy olyan jedi mester legyen, aki padawanokat oktat.
Utoljára szerkesztette: vérpocok, 2019.12.02. 21:00:36
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
A videóban meg nyilván tesztelés alatt van, pont az ilyen hibák kitanulmányozására. Habarcsot sem rak még, bár mintha láttam volna olyan verziót is. Vagy ami simán betonból rétegezve rakja le de az meg elég csúnya volt igaz, de ház volt, állt és olcsó is volt.
A vasalt alapbeton, felső síkját, megszokták dönteni a támasztani kívánt fal felé.
A támasztani kívánt falba befúrnak és horgony vasakat betonoznak, amiknek a végét, majd belekötik a soronkénti vasalásba, ami az alapból függőlegesen kiálló vasalással is össze van kötve, a zsalubetonblokkokat meg betonnal teljesen kitöltik.
Az támfal alsó 30-60-100 cm magasságba, 5cm műanyag csöveket betonoznak atámfal futási irányára merőlegesen, amik az esetlegesen a támfal mögé beszivárgó csapadékot kivezetik előre.
A támfal tetejére betonból öntenek egy minden irányba túlnyúló beton záró "sapkát"
Legalábbis felénk így csinálták ahol felül út és ház is van.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2019.12.01. 16:40:01
Itt szoktam nezni, profin es gyorsan dolgozik dolgozik, sok trukkot lestem belole.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Például a #368258 nem volt se nem humoros, se nem aranyos szerintem, mégse szóltam be.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
imo :) science fiction is science fact
sajnalom... habarcs,beton mar elavult...
ok boomer
Utoljára szerkesztette: toza, 2019.12.01. 01:21:35
(Anyám mikor meglátta a videót: Legalább lesznek derékszögek, meg vízszint.)
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
az a séta meg már kirándulás egy edzett katonának 😄
na mindegy,az ember lenyeli az ilyeneket a show miatt 😊
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.11.29. 17:58:30
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
imo :) science fiction is science fact
Az erőérzékenység meg egy dolog, de azért látható volt, hogy milyen kiforratlan még, mert azért mégis csak Mando végzett a lénnyel, bébiyoda csak nyert neki egy kis időt. Látszott, hogy bár használni már tudja az erőt, de irányítani még nem igazán. Mert mondjuk oda is baszhatta volna a sziklákhoz a lényt, de ehelyett csak egy kis légdance lett belőle. Utána meg hátrahanyatlott és átaludt vagy két napot, mert kurvára kimerült. Még jó hogy a második 50-es etapban így össze tudják kapni magukat.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Nem hiaba hasznalta Ace Ventura is ugyanezt a modszert, mikor eszrevetlenul akart kozelebb osonni.
Vagy az ilyen nogó zóna. Nemtom. 😄
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Kojiro ergo sum.
Az erővel meg persze hogy jól bánnak, elvileg ezt a fajt maga az erő hozza létre.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2019.11.29. 00:22:33
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás